• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizim uyurken surekli agri cekiyor sanki. Karnina elliyorum. Sanki bagirsaklari dans ediyor. Göbek fitigida var ses cikio bazen. Gaz sancilari yuzunden uyuyamiyor irkilerek uyaniyor. Başında beklemem gerekiyor pışpışlamak icin. Tuvalete gitsem uyanıyor :(

Kizim uyurken surekli agri cekiyor sanki. Karnina elliyorum. Sanki bagirsaklari dans ediyor. Göbek fitigida var ses cikio bazen. Gaz sancilari yuzunden uyuyamiyor irkilerek uyaniyor. Başında beklemem gerekiyor pışpışlamak icin. Tuvalete gitsem uyanıyor :KK43:
Canim cocugun karnina havlu isitip koysana ben oyle yapiyorum belki usütüyordur sonrada saat yönünde masaj yap inşallah iyi gelir

Kızlar 2 aylık aşıdan geldik dışarı çıktım ama yavrunun sesi kulaklarında hala nasıl agladi simdi uyuyor inşallah ateş yapmaz elimde calpol ağrı kesici bekliyorum 5600 gr 60 cm olmuş sizce normal mi bir de kakasini 2 3 güne yapıyor bazen az yapıyor dedim doktora çok emxirmiyirsun demek ki diyor fitil verdi ama kullanmak istemiyorum canımı sıktı ya sürekli emxiriyorum zaten fazlasını kusuyor doğmayan bebek ağlamaz mi belirtti beni ya bu doktorlar 60 yaşına gelmiş hala emekli olmuyor kok salmış sağlık ocağında :KK11:

Hadi gecmisler ola :) masallah boyu kilosu iyi,cok emzirmiyosun da ne ya ne ilgisi varmis ki..takilma sen bu kdar aralik normal..10gun yapamayan bebegin annesi hic mi beslemio o zaman :) fitil ins gerek kalmaz ama ben kullandm cunky hic durmamisri ama rahatlatti bebegi..kolay gelsn cnm :)

Back
X