• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Atomcum gözlerini kapatmayı dene. Benim oğluş öyle uyumak istiyor. Bunu çözdüm cözeli rahatiz maşallah.
Tulbentle ortuyodum bi ara, cildiriyo... Bende tabi.. Hala suan bi saga bi sola atiyo kendini besiginde mudahele ettigim an uyanicak... Iki elini birden agzina goturup kendini kaldirmaya calisiyo iste o an bitiyorum :KK46::KK46::KK14::KK57::KK31:

Sen sürekli sagiyormusun canım sütü. Hep biberonlami içiyor.
Yok meme veriyodum cogunlukla, bi yatarken biberonla veriyodum, meme kavgasi coktu zorla tikiyodum memeyi. 750 gram. Almis bu ay. Bir kac gundur doktordan geleli sagip vermeye calisiyorum belki daha iyi kilo alir diye. o_O

Teşekkürler cevabın için. Benimki 6250 olmuş 3450 doğdu. Doktor çok az almış bu ay dedi.bende farkındayım ama ay olarak gelişimi normal. Henüz mama vermedim. İnşallah gerek kalmaz.
Bişey değil xanım
Benim dojtor da aynı şeyi söyledi
900 küsür aldı ama bi önceki aya göre üçtr bir oranında az almış sütünüz mü azaldı defi
Azalmadıysa da psikolojik olarsk axsldı gibi geliyo.:( 15 gün sonra yine çağırdı
Pufff :(
Halbuki dojtordan üç gün önce sağlık ocağunda çok iyi jilosu böyle devam dediler

Atom heart mother Atom heart mother
Atom hirt matır:KK14:
Kızım sen ne doğurdun bu dünyaya cadaloz eziyetine bak hele şuncacık şeyin :KK11:
Ben atkısını örtüyorum gözüne burun açık gündüzleri gece gerek duymuyor..
Gündüz bazen deli ediyo beni emmiyo kasıııyoo o ayaklarla boy oluyo 3 metre :KK70:
Babaslinge aluyom sıkışıyo orda mızır mızır uyuyo :KK53:
Valla zor be ayakta sallarken ağzına emzik tutması olay olay ...o sırt yetmio zate sen fıındık gibisin :KK70:
:KK14: çok mu uğraştım acep senle..
Altını açıp kapatsan ..iki el ağızda kesin gaz :KK14: büyük ihtimal osuruk..
Sen incirde yiyemiyon dimi..
Bide bişi dicem .. Kanguruya kpyunca bu babybajörn tarzında biraz hopuduknhopuduk yürüyünce pırtlıyo bizimki aha o kuduruk hali gidiyo bak :KK57:

Gece saat 00.30
:KK14:
Oğlumla uyumuşuz..
Yataklarımızdayız..
Muşu sel almış götürmüş biz uyurken..
Kocamın sesi ile uyandım..
...
...
Şiiiiiiii şiiiiii
Hıııııı
Ertuğrul gümüş tekini öldürdü ...
Gözümü açtım yüzüne baktım..
Tipi şu :KK45:
...
Ne edim ben bu adama ...
Artık diziyide iZLEyemiyom..
Sapancada iken söğüte gitmiştik sırf ertuğrul gazi için :KK14:
Büyülendim ben o kabirlere ağaçlara..
Hepsi birlikte idi..

...
Kocam ve denediğim tüm battane ve yorganlarım..
Ne yapıyo çözmüş değilim..
Bana bi ucu kalıyo dötümü zor kapıyom onla ...
Diğer hepsi onun ayağının altından yerlerdeeee:KK57:
Yaz gelse yazzzzzzz:KK62:

Bayadir yoktum buralarda özlemişim seni.sen aynen devam maşallah. :KK11:
:KK14: face face dediniz aldık ..
Kafam karışıyo beceremiyom zati bambaşka yere düşmüş gibiyim orda :KK70:
Kafam ütülendi be :KK70:
Sürekli bi bilgi akışı vaaa..
:KK67:
Kamuya acık alan daha iyi :KK14:

Ben halaaa sevdalınımmmmm
Ben halaaaa nııııı nıııııımmmm...

Regl doneminde sut azalip,bittiginde geri eski haline dönüyor mu acaba su an azaldı acayip stres yaptım gece yemelerim yoktu sırf sut olsun diye gece yemesine başladım

Şiiii :KK14:
Kafam bak şeye çok bozuluyo..
Şunun şu masum minicik yüzüne bakıom ..hayallere dalıyom..
Büyüyo falan 1.sınıflar kalemler bisikletler derken derken...
Ergenliğe geliom babası ile özel mevzular konuşuyor..
Kerata..
Şu yüz hiç :KK70: elini çek pipinden oğlummmmm :KK70:
benim usak bu sene basliyi ana okuluna bakalim neydecuk:KK51: zaman ne cabuk geciyi yaw:KK61:

Manyadim artik. Bugunun cizelgesi. Hepsinde ayagimdan indiremedim. Gece haric.
Saol cevabın için
Biz de aynıyız memede uyurdu şimdi kavga ediyor emerken kaldırıp gazını çıkarıyorum yine kavga ediyor
Uykuda aynı bizi anlatmışsın yerine koyduğumda en fazla 15 dk uyuyup uyanıyor
Çok değişti bu ay huyu gazda bitmedi hala alttan pırtlıcam diye uyanıyor hep
Pırtla geri uyu di mi ama yok

Şiiii :KK14:
Kafam bak şeye çok bozuluyo..
Şunun şu masum minicik yüzüne bakıom ..hayallere dalıyom..
Büyüyo falan 1.sınıflar kalemler bisikletler derken derken...
Ergenliğe geliom babası ile özel mevzular konuşuyor..
Kerata..
Şu yüz hiç :KK70: elini çek pipinden oğlummmmm :KK70:

Benim bir kızım daha var işte 1. Sınıf
Büyüyor değişiyor büyümesinler hemen istiyorsun
Bir de Bebek bakarken ona az vakit ayırmanın vicdanı Neyse geçecek bu da kendini kurtaracak
Kardeş önemlidir sonuçta Di mi ☺️
Sen İZMİRli misin?

Kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var dün bebeğin verem aşısını yaptırdık açıdan sonra yine bir iştahsızlık ve sürekli kendini yatağın içinde oradan Oraya atıyor uykuya dalıyor ağlayarak geri kalkıyor sol eli sürekli sol yanağına ve kulağına gidiyor ağzından sürekli salya akıtıyor biberon verince diş atletinin arasına alıp eziyor anlamadım ne yapacağım bilmiyorum acaba verem alışı dokunmuş olabilir mi normal mı?

Bişey değil xanım
Benim dojtor da aynı şeyi söyledi
900 küsür aldı ama bi önceki aya göre üçtr bir oranında az almış sütünüz mü azaldı defi
Azalmadıysa da psikolojik olarsk axsldı gibi geliyo.:KK43: 15 gün sonra yine çağırdı
Pufff :KK43:
Halbuki dojtordan üç gün önce sağlık ocağunda çok iyi jilosu böyle devam dediler

Bazi doktorlari anlamak guc,bebek her ay ayni kiloyu almak zorunda degil diye biliyorum..benimki ilkay hemenhemen1.5 kilo aldi ama bu ay 750gram almis ama gelisimi kilosu gayet iyi ,buna bakiyorlar.. Insanin psikolojisini bozuyorlar boyle diyerek ama..cocuk buyuyorbuyudukce daha fazla enerji harciyor,dusunsene normalde daha fazla emiyorlar sutu artik..cogunu yakiyorlar bence :KK45:

Back
X