• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Asi etkisini gösterdi kizlar mız mız hic durmadi ağladı surekli memeyi de almadı zorla emzirdim uyumadi bir ölçek calpol verdim çok vermedim umarım :KK17: gece nasıl olacak bakalım o_O
Calpol gecirmistir insallah agrisini..nasilmis bebisimiz simdi annesi? Iste baya bekledikten sonra canlari acimaya basliyor sanirim:KK43:

Bazi doktorlari anlamak guc,bebek her ay ayni kiloyu almak zorunda degil diye biliyorum..benimki ilkay hemenhemen1.5 kilo aldi ama bu ay 750gram almis ama gelisimi kilosu gayet iyi ,buna bakiyorlar.. Insanin psikolojisini bozuyorlar boyle diyerek ama..cocuk buyuyorbuyudukce daha fazla enerji harciyor,dusunsene normalde daha fazla emiyorlar sutu artik..cogunu yakiyorlar bence :KK45:
Doğru valla canım anlsmadım ben de çocık iki ayda 3 kilo aldı neredeyse.kafaya çok taktım.kendimi yetersiz hissettim.mamaya başlayalım diycek diye korkuyorum.eşime bile söylemedim :(15 gün sonra tekrar çağırdı.sütüm varken mama vermek saçma geliyo

Kızlar günaydın yardımınıza ihtiyacım var dün bebeğin verem aşısını yaptırdık açıdan sonra yine bir iştahsızlık ve sürekli kendini yatağın içinde oradan Oraya atıyor uykuya dalıyor ağlayarak geri kalkıyor sol eli sürekli sol yanağına ve kulağına gidiyor ağzından sürekli salya akıtıyor biberon verince diş atletinin arasına alıp eziyor anlamadım ne yapacağım bilmiyorum acaba verem alışı dokunmuş olabilir mi normal mı?
Canım aşıdan sonra iki üç gün benim minnoşun da keufi pek ypktu normaldir takma kafana
Salya benimkinde de başladı.geçen gün saçlarına bile akmıştı.benimkinin de sağ eli hep saçında ve kulağında ama aşıdan öncr de vardı

Kızlar saç dökülmem bıgün tavan yaptı
Sabahta beri iki defa 5 6 tel elimde kaldı.klozet bile saç içindeydi :(
Doktora danışan ya da duruma çözüm bulan oldu mu içinizde?

Sakin
Doğru valla canım anlsmadım ben de çocık iki ayda 3 kilo aldı neredeyse.kafaya çok taktım.kendimi yetersiz hissettim.mamaya başlayalım diycek diye korkuyorum.eşime bile söylemedim :KK43:15 gün sonra tekrar çağırdı.sütüm varken mama vermek saçma geliyo
Sakin mama verme canim iyi almis benimki 2800 dogdiu birinci asida 3300 du az dedi hemsire mama takviye dedi gunde birkere verdim üç kere demesine ragmen ikinci asida 4700 oldu doktor mamayi kes iyi alıyor dutunle dedi en az500 almasi yeterleymis anne sütü alan cocuklsrda

Kızlar saç dökülmem bıgün tavan yaptı
Sabahta beri iki defa 5 6 tel elimde kaldı.klozet bile saç içindeydi :KK43:
Doktora danışan ya da duruma çözüm bulan oldu mu içinizde?
Canim bebekler annelerini tanimaya basladiginda dökülüyor saclar takma kafana bebegin seni tamamrn tanimata basliyor bebeginin keyfini cikarmaya bak büyüyünce sen sevdirmiyolar kendilerini:21:

Yok meme veriyodum cogunlukla, bi yatarken biberonla veriyodum, meme kavgasi coktu zorla tikiyodum memeyi. 750 gram. Almis bu ay. Bir kac gundur doktordan geleli sagip vermeye calisiyorum belki daha iyi kilo alir diye. o_O
Canım tabi sen daha iyi bilirsin ama bence artık sagip verme direk meme ver zaten sütüm azaldı artık ona tam yetiyor demistn. Çünkü 3 ve 6.aylar bebeğin meme bırakma donemleridir biberon kolayına gelir Allah korusun memeyi hepten reddeder

Manyadim artik. Bugunun cizelgesi. Hepsinde ayagimdan indiremedim. Gece haric.
Cizelgeye gore iyi uyuyor masallah ayaginda olmasi kotu tabi bizimki 1.30 saat ayakta kalip uyuyo sabah 7.30 gibi uyaniyoruz 9 gibi tatiyo ama 5 dk 11 gibi yatiyo gene 5 10 dk gunde bir kere yaninda uzanirsam oda 1.5 2 saat uyuyo okadar yok baska uyumuyo ne hamakta ne salincakta ne besiginde cozum bulamadim bende
Regl doneminde sut azalip,bittiginde geri eski haline dönüyor mu acaba su an azaldı acayip stres yaptım gece yemelerim yoktu sırf sut olsun diye gece yemesine başladım
Merak etme canim bitince geri geliyor

Bnm bebegimin dogum kilosuna 3.400 dediler ama degildi. Anca 3 kiloydu. Zaten sutum gelmedigi icin mama verdik aç birakmadik. 1 hafta sonra topuk kanina gittiğimizde 3.200 dü. Sanki 200 gr vermis gibi. Ama degil. O 200 gr mi almisti aslında. Cocuk doğdugunda giydiği kıyafetten belliydi. Sinir oluyorum bu duruma. 2. Ayında 4 kiloydu. Sanki 600 gr almis gibi ama ben inanmıyorum dogum kilosunun doğru yazıldığına

Canım tabi sen daha iyi bilirsin ama bence artık sagip verme direk meme ver zaten sütüm azaldı artık ona tam yetiyor demistn. Çünkü 3 ve 6.aylar bebeğin meme bırakma donemleridir biberon kolayına gelir Allah korusun memeyi hepten reddeder
Ben bunu hic duymamistim iyi oldu saol benimki de cok itip cekistiriyor bu ara Ben de nedenini Merak ediyordum

Bir de bebekleriniz uyumadiklari zamani nasil geciriyorlar
Kendi Kendine 10-15 dk duruyor Sorunu yoksa
BAzen cok kucakta geziyoruz yorucu oluyor

Bnm bebegimin dogum kilosuna 3.400 dediler ama degildi. Anca 3 kiloydu. Zaten sutum gelmedigi icin mama verdik aç birakmadik. 1 hafta sonra topuk kanina gittiğimizde 3.200 dü. Sanki 200 gr vermis gibi. Ama degil. O 200 gr mi almisti aslında. Cocuk doğdugunda giydiği kıyafetten belliydi. Sinir oluyorum bu duruma. 2. Ayında 4 kiloydu. Sanki 600 gr almis gibi ama ben inanmıyorum dogum kilosunun doğru yazıldığına

Valla boyunu olcerken bile dogru olcmuyorlarsa kilo da dedigin gbi olabilir yani..cocugun guncel kilosu iyiyse cocuk da saglikliysa sorun yok aslinda.. Bazi bebekler de gostermiyo kiloyu,mesela benmki.. Ne dogum kilounu ne de simdiki kilosunu gosteriyo

Doğru valla canım anlsmadım ben de çocık iki ayda 3 kilo aldı neredeyse.kafaya çok taktım.kendimi yetersiz hissettim.mamaya başlayalım diycek diye korkuyorum.eşime bile söylemedim :KK43:15 gün sonra tekrar çağırdı.sütüm varken mama vermek saçma geliyo

Bence de verme cnm hem kilosu su an iyi,hem de sanirm icmesi de iyi yani. Cocugumuz besleniyosa bizden,niye yapay sey verelim.. Mecbur kalirsak elbette anca :)

Bir de bebekleriniz uyumadiklari zamani nasil geciriyorlar
Kendi Kendine 10-15 dk duruyor Sorunu yoksa
BAzen cok kucakta geziyoruz yorucu oluyor

Uykusunu nadir iyi aliyor,o zaman kalktiginda hzuurlu oluyor konusuyoruz guluyor,uzaniyor hala falan. Ama hzuursuz uyandiginda direk kucak.. Ve genelde kucagimda,.. Sakinse oyun halisina katiyorum,ya da kanepeye. Sanirim senle ayniyiz bu durumda

Uykusunu nadir iyi aliyor,o zaman kalktiginda hzuurlu oluyor konusuyoruz guluyor,uzaniyor hala falan. Ama hzuursuz uyandiginda direk kucak.. Ve genelde kucagimda,.. Sakinse oyun halisina katiyorum,ya da kanepeye. Sanirim senle ayniyiz bu durumda
Benimkide ayni canlar dun iki saatte yaptigim temizligi 5 saatte yaptim besiginde abisiyle konuştular beni görünce basti yaygarayi anneye geciyo bunlarin nazı

Valla boyunu olcerken bile dogru olcmuyorlarsa kilo da dedigin gbi olabilir yani..cocugun guncel kilosu iyiyse cocuk da saglikliysa sorun yok aslinda.. Bazi bebekler de gostermiyo kiloyu,mesela benmki.. Ne dogum kilounu ne de simdiki kilosunu gosteriyo

Erkek mi bebeginiz ?

Back
X