- 7 Eylül 2014
- 529
- 855
- 103
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #80.481
Allah sabır versin sana ne diyeyim arkadaşım..Ah ah soylesen ne fayda laftan anlamiyolarki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sabır versin sana ne diyeyim arkadaşım..Ah ah soylesen ne fayda laftan anlamiyolarki
Ahhh cete basi o ogullar zaten onlar yuz vermese analarida yuz dereyi asamicak puffff kaynanami sevmiyom :-( sivaslisin sen hemi neresindensin canimHemşehrimi buldum desene :)
Sanmıyorum ya. Torun sevgisi gösterisi yapıyorlar ama hiç düşünmüyorlar sağlığını fln. Oğullarının da aklı gidiyor torunlarını çok seviyorlar diye![]()
Ben doktora sordum dün ne zaman oturur pozisyonda tutulabilir diye. Üç aydan sonra dedi. Benimki de elini tutunca kendini kaldırmaya çalışır gibi yapıyor.
Ve artık çok agu gugu konuşuyor bizimle bayılıyorum![]()
Benimki de baris manco olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi de susup dinliyor :)Pepe sarkilari esliginde uyuyoruz
izlemek ne kelime, benimki yalanıyor, dilini çıkarıyor hatta 3-4 gündürbişiler yıyınce sizin minnoş da izliyor mu anlıyormus gibi![]()
Leslie var bir de youtube da videolari var Ben ona basladim evde cok kolay uygulanabiliyorŞu Jillian Michaels'a başlayacağım güya bir aydır, bi göz attım da , kadın hakikaten gavur.
Yalnız bir yapsak, hepimiz 30 günde karnı göbeği toplarız, daha üstüne maraton koşup podyuma bile çıkarız.
Ama borcamlar dolusu tatlılar dururken kim kaldıracak popoyu...![]()
Brn bi kere denrdin birinci dakikada pes ettim göbüşü kaldıramafım yerdenŞu Jillian Michaels'a başlayacağım güya bir aydır, bi göz attım da , kadın hakikaten gavur.
Yalnız bir yapsak, hepimiz 30 günde karnı göbeği toplarız, daha üstüne maraton koşup podyuma bile çıkarız.
Ama borcamlar dolusu tatlılar dururken kim kaldıracak popoyu...![]()
Benumkide alttan Pıtır Pıtır sayduriyo valla bur daha cikilata nayn bana o zamanArkadaslar gazli bebeginden dert yananlar cikilata cook gaz yapiyor, iki gundur cikolata yiyorum bebis gazdan iki buklum, sonradan sebebini anladim da is isten gecti
Evet aynen o kas bıyıgi hic sorma bebeden fırsat bulamiyoski anacımTatlı düşkünlüğü bir bende var zannediyordum, meğer doğum sonrası patlama yaşanmış tatlı krizlerinde.
İşin garibi, ben eskiden böyle tatlı yemezdim ya, bu hamilelik ve doğum hakikaten yepyeni bir insan yaratıyor sanki, huyum suyum değişti, hepte mikrop huylar geldi ama; deli gibi tatlı yemek,dötü göbeği kaşı bıyığı salmak
ve en şahanesi de bebek uyurken cin gibi sabaha kadar oturmak gibi mesela...
Biri beni disipline etsin acilen!!!![]()
Benimki de 800 ge almis baya az geldi bana da doktr iyi dedi gerci ama insan hep cok kilo alsin istiyo. Cok hareketliler galiba ondan.Meme savaslarinin sonucunda bugun findigin 1 ayda 750gr aldigini ogrendim. Bu sut bollugunda canim sikildi biraz. Doktora gore cok iyiymis. Bunada sukur dedim. Bu aydan sonra duser zaten iyice kilo alimlari dedi.
Ne parasi yatan ?Mesaj gelmedi .11 ocakta doğum yaptım bi 15 gün sonra eşim başvurdu. Bebis 9 gün sonra 3 aylık olacak ..yatmistir herhalde diye gittim.kimliğimi verdim yatmış ..
Her emmeden sonra kakali bez doydugunun gostergesi bence bizimde öyle sık kaka yapıyor kilosuda şükür iyi gidiyorBenimki de 800 ge almis baya az geldi bana da doktr iyi dedi gerci ama insan hep cok kilo alsin istiyo. Cok hareketliler galiba ondan.
Bir de biogaya yi biraktim dun itibariyle cok sik kaka yapiyo her emmede cirt cirt cikariyo her bez kakali galiba ondan kilo alamiyo die dusundum.
rota aşısı üçüncü ayda oluyor canım üstelik zorunludeğil..ben yaptırmıcam..dördüncü ayda zorunlu aşılarımız var onların dışında gereksiz görüyorum bu zorunlu olmayan aşılarıOzaman daha olmazmi acaba ne cok soru sordum yahu ikinci cocugum ama birinciye yaptirmsmistim daha dogrusu soylememislerdi
Pembedon5 napiyon kiazz,nassiinnn garii
beni sorarsan kinder kucagimda yine
senin tembelisko naaapiyii
![]()
Bende yapturnama karari aldim ama yine doktora sorucamrota aşısı üçüncü ayda oluyor canım üstelik zorunludeğil..ben yaptırmıcam..dördüncü ayda zorunlu aşılarımız var onların dışında gereksiz görüyorum bu zorunlu olmayan aşıları