• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hemşehrimi buldum desene :)
Sanmıyorum ya. Torun sevgisi gösterisi yapıyorlar ama hiç düşünmüyorlar sağlığını fln. Oğullarının da aklı gidiyor torunlarını çok seviyorlar diye :KK11:
Ahhh cete basi o ogullar zaten onlar yuz vermese analarida yuz dereyi asamicak puffff kaynanami sevmiyom :-( sivaslisin sen hemi neresindensin canim

Ben doktora sordum dün ne zaman oturur pozisyonda tutulabilir diye. Üç aydan sonra dedi. Benimki de elini tutunca kendini kaldırmaya çalışır gibi yapıyor.
Ve artık çok agu gugu konuşuyor bizimle bayılıyorum :KK36:

Masallahh bebeklerimze :) evet baya baya agular auwwlar cosuyoruz.. Nasil da taniyorlar degil mi bizi? Direk gorup gulucuk firlativeriyorlar.. Mmm az kaldi o zmn bir aya oturur bu canavarlar :KK51:

Aksam yemek yiyoruz ksyinpeder ksynana annem kardesim vsr kardesim öpüyordu ona dedim opme sakallarin batar tanam abla dedi ama sonradan onlara soylemek istedigimi anlattım alinmadi haklısın dedi yani o beni anliyor kirilmiyo opmememiz gdrekiyo abla diyo

Tatlı düşkünlüğü bir bende var zannediyordum, meğer doğum sonrası patlama yaşanmış tatlı krizlerinde.
İşin garibi, ben eskiden böyle tatlı yemezdim ya, bu hamilelik ve doğum hakikaten yepyeni bir insan yaratıyor sanki, huyum suyum değişti, hepte mikrop huylar geldi ama; deli gibi tatlı yemek:kk77:,dötü göbeği kaşı bıyığı salmak:KK53: ve en şahanesi de bebek uyurken cin gibi sabaha kadar oturmak gibi mesela...:KK57:

Biri beni disipline etsin acilen!!! :KK62::KK62::KK62:

Şu Jillian Michaels'a başlayacağım güya bir aydır, bi göz attım da , kadın hakikaten gavur.

Yalnız bir yapsak, hepimiz 30 günde karnı göbeği toplarız, daha üstüne maraton koşup podyuma bile çıkarız.

Ama borcamlar dolusu tatlılar dururken kim kaldıracak popoyu...:KK16:

Şu Jillian Michaels'a başlayacağım güya bir aydır, bi göz attım da , kadın hakikaten gavur.

Yalnız bir yapsak, hepimiz 30 günde karnı göbeği toplarız, daha üstüne maraton koşup podyuma bile çıkarız.

Leslie var bir de youtube da videolari var Ben ona basladim evde cok kolay uygulanabiliyor

Brn bi kere denrdin birinci dakikada pes ettim göbüşü kaldıramafım yerden :(

Tatlı düşkünlüğü bir bende var zannediyordum, meğer doğum sonrası patlama yaşanmış tatlı krizlerinde.
İşin garibi, ben eskiden böyle tatlı yemezdim ya, bu hamilelik ve doğum hakikaten yepyeni bir insan yaratıyor sanki, huyum suyum değişti, hepte mikrop huylar geldi ama; deli gibi tatlı yemek:kk77:,dötü göbeği kaşı bıyığı salmak:KK53: ve en şahanesi de bebek uyurken cin gibi sabaha kadar oturmak gibi mesela...:KK57:

Biri beni disipline etsin acilen!!! :KK62::KK62::KK62:
Evet aynen o kas bıyıgi hic sorma bebeden fırsat bulamiyoski anacım
:KK51:

Bir bebek neden 530 da uyanir :anneadayı: ilk defw 10 da uyutmustum ondan mi oldu bilemedim gözlerini açmış gülüyor konusuyor allahım aldım yanıma konuştuk artik ya kiyamiyorum da pasama ama gözlerimden uyku akıyor :KK12: bir de benim pasa kucağa çok alisti kızlar oyun halısı almak istiyorum gelişimi için çok iyi netten alabilecegim müzikli onerebileceginiz urun var mi :KK49:

Meme savaslarinin sonucunda bugun findigin 1 ayda 750gr aldigini ogrendim. Bu sut bollugunda canim sikildi biraz. Doktora gore cok iyiymis. Bunada sukur dedim. Bu aydan sonra duser zaten iyice kilo alimlari dedi.
Benimki de 800 ge almis baya az geldi bana da doktr iyi dedi gerci ama insan hep cok kilo alsin istiyo. Cok hareketliler galiba ondan.
Bir de biogaya yi biraktim dun itibariyle cok sik kaka yapiyo her emmede cirt cirt cikariyo her bez kakali galiba ondan kilo alamiyo die dusundum.

Benimki de 800 ge almis baya az geldi bana da doktr iyi dedi gerci ama insan hep cok kilo alsin istiyo. Cok hareketliler galiba ondan.
Bir de biogaya yi biraktim dun itibariyle cok sik kaka yapiyo her emmede cirt cirt cikariyo her bez kakali galiba ondan kilo alamiyo die dusundum.
Her emmeden sonra kakali bez doydugunun gostergesi bence bizimde öyle sık kaka yapıyor kilosuda şükür iyi gidiyor

Ozaman daha olmazmi acaba ne cok soru sordum yahu ikinci cocugum ama birinciye yaptirmsmistim daha dogrusu soylememislerdi
rota aşısı üçüncü ayda oluyor canım üstelik zorunludeğil..ben yaptırmıcam..dördüncü ayda zorunlu aşılarımız var onların dışında gereksiz görüyorum bu zorunlu olmayan aşıları

Back
X