• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu bebekler hic yorulmaz mi kızlar ya nasıl enerjileri var sabah 530 dan beri bir saat uyudu gazı çıktı karni tok altı temiz neden uyumaz bilmiyorum kollarım agriyir artik ana uyumuyor bakıyor gülüyor hala beni aittir kucaktan bırakınca ağlıyor ana kucağına kouyuyirum odadan çıkınca yine agliyor
Ben hiç yorulduklarini gormedm :D bu kadar uykusuzluga nasl dayaniyolar anlamiyorm

Kızlar paşam uyumuyor neyi var bilmiyorum asi mi yaptı bilemedim kivraniyor gazını çıkarıyorum ama yok uyumuyor asi ağrısı mi gaz mi inanın anlayamadım dun sabahtan beri gece dahil uyumuyor yorgun düşüyor yarim saat bir uyuyor sonra yine ayni valla bunalıma girdim doktora mi goturuyum :KK43:

Kızlar paşam uyumuyor neyi var bilmiyorum asi mi yaptı bilemedim kivraniyor gazını çıkarıyorum ama yok uyumuyor asi ağrısı mi gaz mi inanın anlayamadım dun sabahtan beri gece dahil uyumuyor yorgun düşüyor yarim saat bir uyuyor sonra yine ayni valla bunalıma girdim doktora mi goturuyum :KK43:
Canim belki bir sıkıntısı vardır bir doktora götür istersen insalla uyur yavrikus yada kakasını yaptimi bilmiyorum ama belki ksrni ağrıyordur

Canim belki bir sıkıntısı vardır bir doktora götür istersen insalla uyur yavrikus yada kakasını yaptimi bilmiyorum ama belki ksrni ağrıyordur
Canım dun sabah yaptı kakasini 2 saatte bir yorgun dusuyor 10 dakika yarım saat uyuyor kivranarak ağlayarak uyanıyor asidan ağrısı olabilir mi çarşamba olmuştu masaj yaptım karnına bacaklarına havlu koydum rezene içtim brbrge de bir cay kaşığı verdim şaşırdım ne yapacağını inan :KK17:

Canım dun sabah yaptı kakasini 2 saatte bir yorgun dusuyor 10 dakika yarım saat uyuyor kivranarak ağlayarak uyanıyor asidan ağrısı olabilir mi çarşamba olmuştu masaj yaptım karnına bacaklarına havlu koydum rezene içtim brbrge de bir cay kaşığı verdim şaşırdım ne yapacağını inan :KK17:
Canim doktora gotur bi istersen ama gazi var bence ben iki uc cay kasigi cok sicak degil biraz sicak su veriyorum belki agrisi vardir diye bazen sekerli su veriyorum oda iyi geliyo karin agrisi varsa kesiyo

Canim yapılması onemli degil eltimle kardes gibiyiz allah bozmssin ama o kaynanam emrivaki şeklinde soyledi ben de olmaz dedim kizin kimsesi yok zaten olsa nolur ams is inada bindi yaomam dedim
Sen teklif edersn o ayrı tabi Canm ama kvdenin karışması saçma
Yok valka yorulmuyorlsr canim sanki yillsrdir uyuyorlarda yeni uyanmış gibiler benimkide dun den beri uyudu uyandi ama sonunda pes etti:KK48:
Benimki hep sabah erkenden kalkiyo bi günde 9 a kadar uyuduğunu gorsem keşke 6 bucuktan snra uykularimiz 10 ar dkka surekli uyaniyo yine çok uykum var bide dün temzlk yaptm onun yorgunluğu

Gazdir büyük ihtimal gerçi aşıdan sonra çok değişti huyu gndz akıllı akıllı duran çocuk yok artk surekli agliyo ya kucak ya meme

Ah canm ben ilk oglumda oyleydim yapışık yasiyoduk ne yemek ne tuvalet.....bunlar benim için lükstü. Asla aglatamazdm . Aglasa birşey olacak diye ödüm kopuyodu. Ama ikinci de akillandim almiym kucağıma onu ayağıma alistirdm baktım sonu yok yine bana bağlı yaşıyacak bu da. Hemen hamak beşik aldim artk orada uyutmaya basladm önceleri ağladı istemedi sonra alisti

Ben de aglatmamak adina hep kucaga aliyorum hatta uykusun alamaynca huzursuz oluyo diye kucagimda bilerek baya uyuttugum oluyor. Ama dedign gbi ne is yapabiliytm ne yemek yiyebiliyrm ne de gelen misafirden bise anlayabiliyorum.. Bugun basliyrm dedign gbi once biraz ayakta denicem sonra bakalim nolcak

Kızlar dün kv lere geldik.. ama bebeğim inanılmaz huzursuz. Uyanık kaldığında sürekli ağlıyor. Ciğerleri patlayacak saniyorum o derece yani.. özellikle dedesinden amcasindan ve hatta babasından bile korkuyor sicriyor.. Sonra basıyor çığlığı. . Kızım erkeklerden korkuyor sanirim:) böyle ağlayan bi bebek görmedim hiç... Zor susturuyorum:( bu aylar boylemi acaba 3,5 ayligiz..

Kızlar dün kv lere geldik.. ama bebeğim inanılmaz huzursuz. Uyanık kaldığında sürekli ağlıyor. Ciğerleri patlayacak saniyorum o derece yani.. özellikle dedesinden amcasindan ve hatta babasından bile korkuyor sicriyor.. Sonra basıyor çığlığı. . Kızım erkeklerden korkuyor sanirim:) böyle ağlayan bi bebek görmedim hiç... Zor susturuyorum:KK43: bu aylar boylemi acaba 3,5 ayligiz..

Farkli yere gittigini anliyorlar bence,bi sure gormedigi insanlari gorunce de oyle. Bnmki de dun kuzenim ve esine oyle yapti,ayni sekilde dun 12den aksam 9.30a kadar toplasan 1 saat anca uyudu.. Tabi huzursuzlugundan anne baba da nasibini aliyor.. Biz 9haftaligiz ama ayni seyi yasadik

Ya bir de şöyle bir sıkıntı var, sezaryen sonrası hoooop diye spor yapmak da doğru değil aslında. Hani güya bizim bir sene boyunca 5kilodan daha fazlasını kaldırmamamız gerekiyor filan ya ( bebişler çoktan 5 kiloyu geçti :KK46:) o yüzden korkuyorum böyle kafama göre bi hareket yaparım sonra hadi al başına belayı o_O

Doktor kontrolünde yapmak lazım ya da sürekli ona soracaksın filan hangi hareketler uygun diye. Zaten bu Jillian karısı normal adamı da pert eder koyar, ama senin dediğin Leslie yi hiç bilmiyorum bak, araştırmak lazım. o_O
Ben hamile kalmadan önce bile jillian a çok dayanamıyordum. Ama leslie rahat ben hamileyken bile denemiştim yavaş yavaş.

Farkli yere gittigini anliyorlar bence,bi sure gormedigi insanlari gorunce de oyle. Bnmki de dun kuzenim ve esine oyle yapti,ayni sekilde dun 12den aksam 9.30a kadar toplasan 1 saat anca uyudu.. Tabi huzursuzlugundan anne baba da nasibini aliyor.. Biz 9haftaligiz ama ayni seyi yasadik
Ben şu an güne gidiyorum arkadaşa :KK53: inşallah pişman olmam..

Ahheh yaa cidden anliyolar farkındayım. . Hele de yabancı görünce, kadınlara o kadar değil ama erkeklere karşı daha fazla.. dedesi hiç sevemedi bile:) Eliiiiif dese zirliyo:)) şimdi uyuyor baya oldu.. gece de doğru düzgün uyumadi. Normalmis demek ne yapalım. . Birde nazarda değmiş olabilir 2 bardak kırdım geldim geleli:))

Ben de aglatmamak adina hep kucaga aliyorum hatta uykusun alamaynca huzursuz oluyo diye kucagimda bilerek baya uyuttugum oluyor. Ama dedign gbi ne is yapabiliytm ne yemek yiyebiliyrm ne de gelen misafirden bise anlayabiliyorum.. Bugun basliyrm dedign gbi once biraz ayakta denicem sonra bakalim nolcak
Allah yardimcim olsun canım ama dikkatli ol çok inatçı ve akillilar seni pes ettirmeye calisscak. zamanla klasik kosullanma ile alisacak sen pes edersen bu yolu bir daha denesen de basaramazsn. Unutma bebekler çok güçlüler bir saat bile aglayabilme gücüne sahipler.
Ben bunu bizzat hastanede tecrübe ettim . Oğlum 7 haftalikti bronsitten on güne yakın yattı. Kanal yolu sürekli tikaniyodu ve değiştirmek zorunda kaliyodular. Düşün parmak kadar bebek. Ben en ufak aglamasina dayanamazken hemşireler nefesi kesilen e kadar aglatiyodular ve aynı anda birçok yeri deliyodular . Çünkü bebeklerde damarlar zor bulunuyor. Beni uzaklastiriyodular odanda bekle diyodular. Odam çok uzakta olmasına rağmen sesi geliyordu . İşleri bitince hemşireler getiriyordu o kadar yoruluyodu ki bazen oksijen bile veriyorum :KK61:

Allah yardimcim olsun canım ama dikkatli ol çok inatçı ve akillilar seni pes ettirmeye calisscak. zamanla klasik kosullanma ile alisacak sen pes edersen bu yolu bir daha denesen de basaramazsn. Unutma bebekler çok güçlüler bir saat bile aglayabilme gücüne sahipler.
Ben bunu bizzat hastanede tecrübe ettim . Oğlum 7 haftalikti bronsitten on güne yakın yattı. Kanal yolu sürekli tikaniyodu ve değiştirmek zorunda kaliyodular. Düşün parmak kadar bebek. Ben en ufak aglamasina dayanamazken hemşireler nefesi kesilen e kadar aglatiyodular ve aynı anda birçok yeri deliyodular . Çünkü bebeklerde damarlar zor bulunuyor. Beni uzaklastiriyodular odanda bekle diyodular. Odam çok uzakta olmasına rağmen sesi geliyordu . İşleri bitince hemşireler getiriyordu o kadar yoruluyodu ki bazen oksijen bile veriyorum :KK61:

Cnmmm bebisee,cok gecmis olsun gecti gitti birdaha yasatmasnAllah . Zordur elbette o kadarina dayanmak,ama hepimiz agladik buyuyunca hatirlamiyoruz bile diyerek teselli ediyorum kendimi :) su ana kadar bi kez salladm ayakta yere biraktm 20dk falan uyudu sanirm. Sonra yine ayakta salladm bayadir uyuyor,kanepede biraktm daha yataga yatirmadm ama en azindan kucagimda degil ve yeni basladik pek zorlamadim.. Kosullansa da o da rhaatlasa ben de rahatlasam :KK48:

Back
X