• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bizde kaka tahlilini goturduk bugun sonuc birinin sonucu yarin biri 1 hafta sonra cikicakmis besin alerjisine sut ve laktoza baktirdik aklinizda olsun yapinca hemen goturmek iyiymis yarim saati gectimi diye sordular bize bizim gecmisti ama bisi olmaz umarim bide aklim ona takildi oyalandik oyalanmasaydik keske

kesinlikle dogru tespit. bunların çoğu sahtekar
hep birbirleriyle anlaşmalılar. olan bebeklere oluyor. bende vermedım antıbıyotık
hala duruyor masanın uzerınde. hatta ishal tozu da yazdı doktor, onu da vermedım.

bi doktorun dediği çok dogru; '' çocuk ve yetıskın degerlerı farklıdır, referans aralıklarını sabit tutarlar ve yanılma olur. siz oraya su götürün onda da mikrop çıkacaktır''
gurul gurul olması gazdan degıl mıydı?
oha 28 mi? çocuk bunalır yaa
Evin cephesi guney, 3 oda gunes batana kadar gunes aliyo, klima calistirmak istemiyorum devamli havalandiriyorum ama aksam serin oluyo daha diye acamiyorum bu sefer cok sicak oluyo cocuk tek kat artik zaten... Hasta da eder bu sicak... Gurul gurul gaz tabi ne zaman bitecek diye beklerken pik yapti iyice :KK43: dedigin degerler kan icinde gecerli, bebek bu daha... kan degerlerinin normal insana gore dusuk olmasi da cok normal bende vermek istemiyorum bisey, zamani gelince doktoruna sorucam bakalim ne dicek... Bir de acile goturdugumde agrisini dindirmek icin serum takmak istediler biliyormusun :KK57: saka gibi ya... Bilseydim hic getirmezdim o yarim fitili tikmasini bende biliyorum dedim. Bosu bosuna cocuga eziyet. Kan tahlili idrar tahlili kaka tahlili... :KK12: Utanmasalar mr, rontgen falan isteyecekler

Ya misafiri o yüzden hiç sevmiyorum çocukla ilgilenemiyorum
Çok küçükler çok ilgi istiyorlar,uyku Zaman'ı kaçtığı Zaman gürültüden uyuyamadığı Zaman gazlı olduğu için de ayrı ilki istiyor
Sonra misafirler gidiyor başlıyor şenlik rahatlat rahatlatabilirsen

Ya emin misin aşının etkisi olduğuna bizim de o hafta karnı hep gürül gurulduyor.ben hiç aşıyla yormamıştım.

Ben de bu 2. Çocuğum alıştırılmam ilkinde çok çektim dedim ama bu da hemen gözünü açıyor ufak bi seste
Yok demek istedigim, zaten gazli cocuk karni gurul gurul hep, birde asi yaptirinca karin agrisi oldu, katildi aglamaktan...

Back
X