2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yetmiyor sör..uykusuz kalıyorum ve süt olmuyor..eskiden gece ne güzel dolardı..şimdi sabaha yumuşacık..aslında 3 saatte bir emzirsem iyi olcak ama diş fena zorluyor onu meme arıyor bende veriyorum ..:110:
Devam sütü vermediğim zaman çok zırlıyor ..
eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?

Ayy geç kız oralarda görüşelim bari :KK19:

Ben de ege tarafına gitmek istiyodum o taraflar uzak bize gel yakınca şuraya gidelim dedi kociş. Aynen dediğin gibi gitcem de gitcem illa tatile gitcem ora olmazsa bura gitcem hiç gidemesem şuraya gitcem illa gidelim gidelim diye tutturdu :KK48:

Tamam ben de istiyorum tatili kim istemez ki ammaa bebik var işte. Allah sonumuzu hayır etsin:anne:
Amin :D cocukla biraz zor gezme isi yalan olur ama bakalim :D
oturdum oturdum cocuk uyanınca mutfagı halletmeye karar verdım :KK70:
yere bişiler serip üzerine koydum çizgi actım, baktım konusup gülüyor :KK53: ben onu bunu bilmem bu cok fena bı tip olacak :deli:
:D hangi cizgilere bakiyor sur? Benimki tv seyretmiyor hic, bi bakiyor sonra kafasini ceviriyor hemen, muhtemelen bana cekmis :cool:

28 aralik

Şeftaliyi oldu baya tattordım srvdi sıkıntı yok..:deli:
bende taze aldirdim nektari, yarin tattiracagim 1-2-3 :D

eskisi gibi taş gibi olmaz zaten. günde ne kadar emzırıyorsun? ya da gece emzırıyor musun?
ben gece emzirince ki emziriyorum 2 kez, sut daha az oluyor. Bu arada kisir yedim, alt tarafi 3 saat uyudum, memeler sabah tas :21: ama gazdan durmadi tabi bugun, kimyonlu su verip osutturdum sonunda :D

Amin :KK70: cocukla biraz zor gezme isi yalan olur ama bakalim :KK70:
:KK70: hangi cizgilere bakiyor sur? Benimki tv seyretmiyor hic, bi bakiyor sonra kafasini ceviriyor hemen, muhtemelen bana cekmis :cool:

28 aralik

bende taze aldirdim nektari, yarin tattiracagim 1-2-3 :KK70:

ben gece emzirince ki emziriyorum 2 kez, sut daha az oluyor. Bu arada kisir yedim, alt tarafi 3 saat uyudum, memeler sabah tas :21: ama gazdan durmadi tabi bugun, kimyonlu su verip osutturdum sonunda :KK70:
maşallah de.
kısır süt yaparmıs gercekten.
hangisi denk gelırse

bende hiçbişi anlamadım. 1.5 saat arayla acıktı. emzırdım yattı. ulen dolu göğsüm bosaldı yaa
ne anlamı kaldı yatarken mama vermenın
Bencede bi manasi yok.. Benimkide formul sut verdigim gun dahi uyaniyor, degisen bisey yok. Aciktiklarindan degil bence, rahatlamak icin istiyorlar gece memeyi, ya dis ya gaz muhakkak bi sikintilari oluyo zaten, ruyada gormeye bu ay basliyolarmis belkide ondan korkuyolar :)

Back
X