2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nereye baksam blw yap denıyor. ulen hayy belevinize :işsiz: bu blw herkese göre degıl
allah korusun bgazına kaçar anne panıkler ve sonuc kötü olur. panik olanlar yapmamalı.helekı 5-6 aylıksa bebek. daha küçücük bee
Bende karsiyim hem doyup doymadigini nasil anlayacan be:işsiz:

Bende karsiyim hem doyup doymadigini nasil anlayacan be:işsiz:

evet 6. ay. ama nedense 6. ay dolmadan yapılıyor :işsiz:
doyup doymamasını gectım. bi şekilde bellı olur dıye düşünüyorum.
benım korkum bogazına kacması.
dün aklıma havuc vermek geldı, sırf dişleri kasınıyor dıye. daha vermeden trıbe gırdım kendı kendıme kuruyorum
ya bogazına kacarsa?
sonra yıne devam edıyor kafamdakı ses, '' çüss o kadar da degıl, daha dişleri bile yok '' sonra diğer ses, '' ya havuc kırılırsa''
yani böyle 3-4 kişiğe bölünmüş sekılde konusuyorum kafamda işte :D
eee anayım ben ana:KK53:

evet 6. ay. ama nedense 6. ay dolmadan yapılıyor :işsiz:
doyup doymamasını gectım. bi şekilde bellı olur dıye düşünüyorum.
benım korkum bogazına kacması.
dün aklıma havuc vermek geldı, sırf dişleri kasınıyor dıye. daha vermeden trıbe gırdım kendı kendıme kuruyorum
ya bogazına kacarsa?
sonra yıne devam edıyor kafamdakı ses, '' çüss o kadar da degıl, daha dişleri bile yok '' sonra diğer ses, '' ya havuc kırılırsa''
yani böyle 3-4 kişiğe bölünmüş sekılde konusuyorum kafamda işte :KK70:
eee anayım ben ana:KK53:
O ses bende de var
Anne olmak zor:lülülü:

Ya bence çok ii. Kizim 7.5 kilo 3ude 4ude oluo . Kokusu guzel deil. Tek sorunu o.

Koku sorunu diğerinde de var. Ama bu ara pişik de var. Belki ona olumlu etkisi olur dedim. Heralde primada başka model yok değilmi?

ben memnunum. kaç kilo bebek?

Bu ara hiç bilmiyorum kilosunu. 16si doğumlu. 2gun sonra 5ay. O yüzden kontrolden bayag zaman geçti. Koku var mı lastik yerlerinde?

Umarım fırtınalı günlerdir ve geçer ağustos sonu işe başlıcam şimdiden kara kara düşünüyorum o fırtınalı günler ya hiç bitmezse diye:KK12:
O zamana kadar fırtına devam ederse zaten yandık. Mümkün değil o kadar sürmez. Ama büyürken dönem dönem hep böyle huysuzlaşacaklar. Benim için en zoru uykusuzluk oluyor.

Kızlar bi sorum var. Kızımın bezleri bitmek üzere. Aktif bebekten memnun kalmadım lastiklerdeki koku yüzünden. Acil bi karar vermem lazım. Premium care kullanıp memnun olan var mı? 3numara kullanıyoruz bu arada.
hediye gelmişti 4+ aktif bebek. deneyeyım bakayım dedim. care daha geniş. aktif dar bıraz. iyi ki kullanmaya kalkmısım
sonra hiç olmazmış zaten. valla bi koku gelıyor bebek kaka yaptı sanıp bakıp duruyorum. kötü kokuyor gercekten. aynı markanın saçmalıkları işte

hediye gelmişti 4+ aktif bebek. deneyeyım bakayım dedim. care daha geniş. aktif dar bıraz. iyi ki kullanmaya kalkmısım
sonra hiç olmazmış zaten. valla bi koku gelıyor bebek kaka yaptı sanıp bakıp duruyorum. kötü kokuyor gercekten. aynı markanın saçmalıkları işte
4 beden eymeni sıkmaya başladi.. 4+nasil acaba daha mi genis oluyo bacak kosmi

Back
X