2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benimki iki ayagini birden havaya dikiyor, acaba diyorum gazimi var gene? Kafasini dedigin gibi saga sola atiyor devamli. 10.30da uyutuyorum bi kac gundur iyice doyurup. 11.30-12.30-01.30 mirildamalari var hicbirinde emzirmiyorum, ilkinde emzik (zar zor aliyo) ikincisinde sallamali emzik, ucuncusunde kucagima aliyorum ancak sakinlesip uykuya daliyor, sonra kalktiginda 03.30-4 gibi emziriyorum, 6-7 gibi tekrar uyaniyor yine emziriyorum, en fazla 9a kadar uyuyor bu aralar. Ilk 3 ay hic sikinti yasamadim benim kizin uykusunda... 9dan 8e uyuyodu cocuk, belki 1 kere kalkardi emmek icin. O kadar...

kiz gece uykusunda tirnak mi kesiyosun? Dalsin diye ne taklalar atiyorum ben :KK70:

Uyanikken nasıl kesilir ki:KK57:
Gündüz uykulari pek derin değil. Doğduğundan beri gece uykusunda kesiyorum.

Pisige yatkın olduğunu bilmiyordum. 1.5 ay oldu atopik d. çıkalı. Pisik 2haftadir var. Ahseninannesi atopik d. Popoda pişik bogazda hırıltı mukuslu kaka demişti alerji için aklında olsun. Benimkinde hırıltı hariç hepsi vardı. Tahlil temiz çıktı. Krem sürmez olur muyum. Bir sürü krem denendi en iyi dermatoloğun hazırladigi yapma ilaç iyi geldi.
Evet bende okumuştum o paylaşımi o yuzden doktora sordum sutumle mi alakali die. Ama yok dedi. Gerçekten ilgilendi ve tek tek sorularimi cevapladı saolsun cok ilgili bi doktordu.ama atopiye egilimli ciltler icin verdigi urunleri kullanayim bakcam devam ederse tekrar giderim doktora alerjen için hirilti yok kakada bazen mukus var

Evet sanirim 6. Ayda basliyorlarmis, 6-9 ay arasinda baslar diyordu bi yerde...
p. Care guzel, benim kizimin gobek bolgesini kuruttu aldigim bir pakette, sonra kendiliginden duzeldi anlayamadim, ama degistirmeyi dusunmuyorum suan icin.

Baska hemsire yok mu sanki ne alaka ya?...

Aynen ya, zaten agizlarina goturduklerini bogazina kaciriyo devamli, tukurugunu bile yutamiyo bazen benimki oksuruyo. Ne cesaret...

Masallah :KK70:
ilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getire :KK70: evde takilinca sardim buraya :KK70: simdide annem bile kizlar ne yapiyor? Diye soruyor :KK70:
o olmayacakmıs 28 inde başka olacakmıs. 4 günden bişi olmaz heralde.
valla aynen tükürüğünü bile yutamıyor öksürüyor
ben nasıl elıne bişi vereceyım onun.
annene selam söyle :D

Evet bende okumuştum o paylaşımi o yuzden doktora sordum sutumle mi alakali die. Ama yok dedi. Gerçekten ilgilendi ve tek tek sorularimi cevapladı saolsun cok ilgili bi doktordu.ama atopiye egilimli ciltler icin verdigi urunleri kullanayim bakcam devam ederse tekrar giderim doktora alerjen için hirilti yok kakada bazen mukus var

Neler verdi krem olarak? Bize güneş kremini bile atopik ciltler için olan versiyonunu verdi.

Bu sene moda. İse yarar mi yaramaz mi gormek istiyorlar herhalde. Seneye baska birsey bulurlar. Benimde icime sinmedi
facede sayfalara bakıyorum, önüne gelen blw diyor
küfürlü yorum bırakmak ıstıyorum bazen :D ulen biri bişi souyor
oradan diğeri çıkıp '' biliv tr var, ıstırsen ırıya bak'':ukala:

kızlar benımkını kundak yapıyorum ve kafasından başka bir yeri acık kalmıyor. yüzünde 4-5 tane kızarmıs sekılde sivilce var
sivri yedi sanırım. alerji olsaydı vücuduna da yayılırdı diye düşünüyorum?

Ay kızlar çok fenayım,akşamdan beri dişim şiş,önce önemsemedim ağrı kesici aldım gargara fln yaptım ama sabah bi kalktım bütün yüzüm şiş,bütün dişlerim ağrıyor, ağzımı Bile açamıyorum bu saat oldu bişey yemedim, :KK43: eşimi bekliyorum o gelecek de gitcez off anam offf
geçmiş olsun

sünnetten sonra huyu değişti bu çocugn uyurken emiyo uyankkken kavga ediyo sutumde azaldı hemen cok bol gelsn istiyo gelmeynce kızıyo hepten tutmuyo bu sefer mama verdim bende sütümü sağnca çokta çıkmıyo varmı hem emzirip hem mama takviyesi yapan kaç saaatte bir versem acaba

sünnetten sonra huyu değişti bu çocugn uyurken emiyo uyankkken kavga ediyo sutumde azaldı hemen cok bol gelsn istiyo gelmeynce kızıyo hepten tutmuyo bu sefer mama verdim bende sütümü sağnca çokta çıkmıyo varmı hem emzirip hem mama takviyesi yapan kaç saaatte bir versem acaba
prensannesiii prensannesiii ozel mdjina bak cnm

Belli olmuyor. İlk aydan itibaren dr 2 saat ara ile yada istedikce anne sutu 3 saat ara ile mama dedi . Ama hic tutmadi. 4 aylikken biberon gosterince guluyordu acikinca sonra biberon gosterince agzini aciyor yada kendi yana donup agzini acinca aciktigini ifade ediyor . 2-3 saat arasi degisiyor. Bugun bi tuhaf az mama yedi uykuda emzirdim sutum az ne kadar emdi bilmiyorum

Back
X