2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Uykuya hasret kaldım ya pasa hic uyumaz mi ya gece 10 11 de uyutuyirum 4 e kadar her iki saate bir uyanıyor 4 den sonra her saat yarim saate bir kalkıyor :kızgın:8 de gözler açılıyor memeyi emiyir yatıyor ac mi dış mi bilemedim kızlar ya :KK43:gündüz zaten uykumuz yarim saat kırkbeş dakika:bicak: yorgun uykusuz bunaldim:skandal:
Gece bebekle yatsan da mı uyanıyor. Yatakta beraber yatıp direk memeyi versen de am etmiyor mu uykuya

her gün sebze tattırmam lazım ki 2 hafta sonra 1 fincan yemeye baslasın.
patates, havuç, kabak. bunlara alerjısı yok 3 ünü aynı anda vermıstım.
bagırsaklar sındırıme alışması için başlamayan varsa başlasın derim kızlar
tabii 5 ve üzeri ay olanlardan bahsedıyorum
Henüz ek gidaya baslamadim ancak nasil ne olacak bilmiyorum dr da alelade anlattı biseydir anlamadım bu üç sebzeyi çorba yapıyoruz değilmi az hasla dedi sonra ne yapicam :işsiz:

Sağol canım bende bugun premium care alicam büyük ihtimal. Genelde memnun insanlar. Inşallah bizde memnun kalırız.

( : kaçta doğdu?

Bende kakadan sanıp tahlil yaptırdım o kadar:KK51: temiz çıktı. Atopik dermatit kızımda da var ama çenede. Onun pişikle ilgisi varmı ki? Ahseninannesi Ahseninannesi nin bebeğinde bu belirtilerle alerji tanısı kondu.
Kaka tahlilinde çıkmazmış canım alerji uzmanına gösterecek oldum elimdeki kaka tahlilini o bize bişey vermez dedi

benımkı de 3-4 kere emiyor canım. bence karnı tok bile olsa anneyi istiyor, buna eminim artık.
bırak 3-4 kere emsın de sütün azalmasın. sol göğsümü daha az vermeye basladım pek almıyor diye, bu seferde dolu bıle olsa mınıcık kalmıs yaa. ona yüklenicem. senınkı baya emıyor o zaman, sütünün aslında çoğalması lazım
çünkü genelde emme halınde bebek.

benımkı hiç memeyle oynamaz, karnı açsa emer, bazen aç olsa emmez inadına.
bu aralar emziği almıyor anlamadım gitti. her uyku esnasında alırdı. şimdi nadir alıyor
çiğniyor agzında. belkı dişten bilemiyorum.

şükür ki 5,5 aylıgız ve zaman bi şekilde gecıyor. şu süt davası zor yaa
gebelıkte dıkkat et kendıne, bebek dogsun emıyor dıye yıne dıkkat et.
:duduk:
İzmire gittik ,emziğin içine baş parmağını geçiriyor soothie ya..bygün cıktık muşta ara ara nux buldum..6_18 aylık olandan kaynattım verdim..alır gibi oldu..bakalım uykusu gelincce napcak..
İliğim kurudu valla..
İyiki tetagil var:kahve:

:duduk:
İzmire gittik ,emziğin içine baş parmağını geçiriyor soothie ya..bygün cıktık muşta ara ara nux buldum..6_18 aylık olandan kaynattım verdim..alır gibi oldu..bakalım uykusu gelincce napcak..
İliğim kurudu valla..
İyiki tetagil var:kahve:
:KK14: bi mesajı 10 kerede yazarsam..
İzmire gittik emziği bıraktı dicektim..

Pisige yatkın olduğunu bilmiyordum. 1.5 ay oldu atopik d. çıkalı. Pisik 2haftadir var. Ahseninannesi atopik d. Popoda pişik bogazda hırıltı mukuslu kaka demişti alerji için aklında olsun. Benimkinde hırıltı hariç hepsi vardı. Tahlil temiz çıktı. Krem sürmez olur muyum. Bir sürü krem denendi en iyi dermatoloğun hazırladigi yapma ilaç iyi geldi.
Canım ben inek den elde edilen hiçbisey yemiyorum pisik geçti ama kaçak olursa anüsün etrafı sivilce gibi fısırdıyor kızarıyor bez pisigin den farklı oluyor...

Back
X