2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet sanirim 6. Ayda basliyorlarmis, 6-9 ay arasinda baslar diyordu bi yerde...
p. Care guzel, benim kizimin gobek bolgesini kuruttu aldigim bir pakette, sonra kendiliginden duzeldi anlayamadim, ama degistirmeyi dusunmuyorum suan icin.

Baska hemsire yok mu sanki ne alaka ya?...

Aynen ya, zaten agizlarina goturduklerini bogazina kaciriyo devamli, tukurugunu bile yutamiyo bazen benimki oksuruyo. Ne cesaret...

Masallah :KK70:
ilk 4 ay calisiyodum ben, cokda yogun bir isim vardi, kk hak getire :KK70: evde takilinca sardim buraya :KK70: simdide annem bile kizlar ne yapiyor? Diye soruyor :KK70:
:KK70: eşimde diyor ki söründür ne kada gizemli öyle o neden yok:KK70: face gelin kız dedimde zeyno için. ..eymeni hergün görüyoruz zati:KK70: ailemizin fertleri:KK70:

her gün sebze tattırmam lazım ki 2 hafta sonra 1 fincan yemeye baslasın.
patates, havuç, kabak. bunlara alerjısı yok 3 ünü aynı anda vermıstım.
bagırsaklar sındırıme alışması için başlamayan varsa başlasın derim kızlar
tabii 5 ve üzeri ay olanlardan bahsedıyorum
5.5 olunca meyveden baslayacaz:KK76:

Bende uyurken kesiyorum tirnaklarini yoksa uyanikken kestirmiyo cok hareket ettigi icin
Niye ben secmuratm demiyorum ki:KK53:

Sende kimsin @Surrender in cakmasi mi :KK70:
:kahve:

Kizlar size bomba bir haberim var, suan farkettim. Secmurat adini surrender10 olarak degistirmis "sanirim" :KK70: @Surrender :KK70:
Bir ses de vermiyo

Evet kucukler ama ise yariyor,dedigin gbi cok dikkatli olmak lazim ama ogurme refleksi falan.. Panik olmadan yapilirsa bebek de basarirsa en guzel tercih esasen. Ben de denicem insallah
Ben de dusunuyrm. Kendi öğrensin istiyorm. Zira büyüğünden hala cekiyrm

nasıl yani?:KK53: şaka
:mapus:

An itibariyle zeyno oldu bakam daha neler olacak :KK70:secmuratsa eğer kk dan intikamı acı olacak :KK70:
:sopa::kusmuk:

Back
X