- 6 Temmuz 2015
- 601
- 412
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #90.861
Sağol canım bende bugun premium care alicam büyük ihtimal. Genelde memnun insanlar. Inşallah bizde memnun kalırız.
( : kaçta doğdu 10:46 da dogdu canim senin kacta dogmustu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım bende bugun premium care alicam büyük ihtimal. Genelde memnun insanlar. Inşallah bizde memnun kalırız.
( : kaçta doğdu 10:46 da dogdu canim senin kacta dogmustu
Canim benim kızında pişiği öyle sivilceli gibi olmuştu dermatologun tedavisi geçirdi çok az kızarıklık kaldı şimdi. Perşembe kontrole gidicem. Gittiğimde sorucam bu alerji ihtimalini ama kondurmak istemiyorum galiba. Alerji testleri igneli falan oluyor ya korkuyorum o yüzden.Canım ben inek den elde edilen hiçbisey yemiyorum pisik geçti ama kaçak olursa anüsün etrafı sivilce gibi fısırdıyor kızarıyor bez pisigin den farklı oluyor...
öff sancılı dönemlerden biri bu başlangıçlar zatenHenüz ek gidaya baslamadim ancak nasil ne olacak bilmiyorum dr da alelade anlattı biseydir anlamadım bu üç sebzeyi çorba yapıyoruz değilmi az hasla dedi sonra ne yapicam![]()
yahu ben napıyorum kıYaaaa şu çocuğu rahat bırakkkkk gari.![]()
meyveyı kestım sebze almıyor5.5 olunca meyveden baslayacaz![]()
sistem değişti. yönetıcı 3 tane hak verıyordu kendı degıstırdıgı içinmasallah
once surrender10 yapti, simdide zeyno111 neyin pesinde anlayamadim3 kere degisebiliyo dimi sur? Ayni uyelikte? Ben mal gibi ilk uyelik olustururken soyadimla almisim
onu degistirirken ogrenmistim yanlis hatirlamiyorsam.. Yeni uyelik acmazsa nick degistirme hakkida kalmamistir
![]()
Premium care tanesi 645 e geliyo
N11 de araştırmalarım hızla devam edecek..
Sanirsam ki bu böyle gitmez babasi 173 ben 157Basketci olacak herhaldemasallah yavruna
![]()
Neyi soruyosun ne cevabi bekliyosun mesela sen benim soruma cevap ver..sence kim sikayet etti beni?zeyno111 canım neden cevap vermıyorsun sorulara?
Jokerde anneler kulubune uye olup 20 tl indirim almistim. premium indirimdeyken 3 paket falan alip 100 tl üstü yapip baya bi indirimle almıştım pempe. Sanirim devam edio o uyelik indirimiPremium care tanesi 645 e geliyo
N11 de araştırmalarım hızla devam edecek..
Vayy iddalı bir soruNeyi soruyosun ne cevabi bekliyosun mesela sen benim soruma cevap ver..sence kim sikayet etti beni?
SikendalNeyi soruyosun ne cevabi bekliyosun mesela sen benim soruma cevap ver..sence kim sikayet etti beni?
nasıl neyı soruyorsun? neden nikini surrender yaptın? ve burda senden alıntı yapanlara nıye cevap vermedın?Neyi soruyosun ne cevabi bekliyosun mesela sen benim soruma cevap ver..sence kim sikayet etti beni?
iddialı olsa nolcak. bana nıye soruyor o kısmı anlamadım ben.Vayy iddalı bir soru![]()
Hızlı giden atın b...ku seyrek olur meselesi heSanirsam ki bu böyle gitmez babasi 173 ben 157![]()
Hızlı giden atın b...ku seyrek olur meselesi he![]()