- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.001
Biz de biraz b.kunu çılarıyoruz ama bunu kocalara itiraf etmek yok tabi aman duymasınlar
Napak tecrübesiziz ikinciye daha tikatli alışverişler yaparız![]()

Kredi bi bitsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz de biraz b.kunu çılarıyoruz ama bunu kocalara itiraf etmek yok tabi aman duymasınlar
Napak tecrübesiziz ikinciye daha tikatli alışverişler yaparız![]()
Hatta peçete ile silmiştiYa sörün 1 ocakda doğsa diye indirdiği hatim okuttuğu mevlütler
En son 1 ocakta doğsa derken nişanlanmıştı![]()
asıl 2. Ciye uçurcam onu..
Kredi bi bitsin![]()
6.aya kadar sac kalirsa dokulmeye devam eder :) bende demir vermiyorum, kan alsilarda istemiyorum bebikten. Yurtdisinda nasil acaba bu demir olayi28 hazirdanda 6. Ay asisini yaptiricam saglik ocaginda, o zaman kan degerlerimede baktiricam bakiyolarmis artik saglik ocaginda, aile hekimi bisey eksikligimiz falan varsa yazar :) 6 aydan sonra dokulmemesi lazimmis sac icin. ayyy kan verme dedimde, ben findiga demir vermiyorum onada baktirmam lazim![]()
Limonluzencefil
Bende Türkçe öğretmeniyimde bi yılım kaldıdemek bitirsemde bi bohk anlamıcam
![]()
Bizimkiler korkudan ikinciyi istemeyecekler![]()
Bnmki 26 ocak dogumlu son bi haftadir her turlu donuyor ama sirtustunden yuzustune donerken kolu altinda kaliyor ve basiyor cigligi :)kızlar bişey soracam cevap verirseniz mutlu olacağım..bebeğim 20 ocak doğumlu yani 4 buçuk aylık..yanının üstüne dönüyor ama yüz üstü gelemiyor geri sırt üstü oluyor..aylık bebek gelişimlerinde yüzüstü gelir yazıyor..sizinkiler ne durumda lütfen cevap yazarmısınız
Ben de zamanında joker öğretmenlik (bilişim tek. Görsel san. Müzik) yapmış biri olarak hiç anlamadım. Neyse edebiyat öğretmeni olsam da anlayamicakmışım zaten![]()
Ben cildiye doktoruna sormustum, her defasinda surmene gerek yok artik,Kizarik olan yerlere sur sadece dedi. Bende her alt acmada cesmede yikayip guzelce kuruluyorum, bitek gece yatarken sudocrem suruyorum, cok sukur pisik ve kizariklik yok.Her alt deisiminde krem surmuomusunuz kizlar.Ben her defasinda suruyorum deisip deisip . oksizinc, sudocrem ve bepantol. Yanlis mı yapıyorum. Surekli kirmizi cunku
Aynen canimBen de zamanında joker öğretmenlik (bilişim tek. Görsel san. Müzik) yapmış biri olarak hiç anlamadım. Neyse edebiyat öğretmeni olsam da anlayamicakmışım zaten![]()
Bence bu saatten sonra o bölümü bırak beden eğitimine gecBende Türkçe öğretmeniyimde bi yılım kaldıdemek bitirsemde bi
bohk anlamıcam![]()
Canim alpismi bu masallah, cok tatliEki Görüntüle 1845590 Size surprizim var.. Kv dirdir edince fotodaki tavri takininiz![]()
Begenmeyle her alintiya cevap yazma ayni seymi ilk bunu sorarim sana..her okudugumda begen butonuna basmak zor degil bir..ikincisi neden senin isminle actim boyle bi SACMALIK yaptim(sana gore) bi dusun..bak seni tahrik edecek bisey yazmiyorum..akilli insansin bulursun diyorum..Ucuncusu senin 1 cocugun var benim iki cocugum arada daglar kadar fark var zaman acisindan.VEE EN ONEMLISI SANA DAHIL HERKEZE GRUP KURCAM DIYE YAZDIGIMDA NEDEN BU YASAK DEMEK YERINE BEN KATILAMAM DEMEYI TERCIH ETTIN.HER MSJA ALINTI YAPIYOSUNDA KK HAKKINDA HERKEZE YARDIMCI OLUYOSUNDA BANA YASAK OLDUGUNU NEDEN YAZMADIN
Hı avon parfümü@Surrender
Surrender ne demek yıllar önce bir arkadaşım bana surrrender diye bir parfüm hediye etmişti. Hep aklıma o geliyo![]()