2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 2. ay, 4. ay ve (eğer yaptıran varsa) 6. ay asisi yapıldıktan 1 hafta sonra bebeğinin atesi 39 40 lara varan oldu mu?
Benim bebeğim 2 kez bu nedenle toplamda 6 gun hastanede yattı. Fizik muayene (kulak, boğaz, cigerler) temiz, idrar tahlili ve kültürü temiz.
Tek değişiklik bir hafta once yapılan 5li karma asisi...

Şimdi 6.ay asisindan acayip tirsiyorum.

6.aya kadar sac kalirsa dokulmeye devam eder :) bende demir vermiyorum, kan alsilarda istemiyorum bebikten. Yurtdisinda nasil acaba bu demir olayi csyrc csyrc bizi aydinlatir belki, soylemissende ben okumadim cnm.
Ben gene geriden geldim, yetisemiyom sizlere :)

Bana daha hicbise demediler cnm bu konuda Agustosta 6.ay kontrolu var bakalim derlerse soylerim ama genelde akisina biraktiklari icin hehe:halay:

Mama sandalyesi alan yada bakan oldu mu. Paylasabilir mi. Minderli yuksek cok genis olmayan saglam bir sandalye bakiyorum. İkea nin kini gordum . Saglam degil sallaniyor. Benim oglana gore degil. Hareketli . Allah korusun devrilir . Ev hamam bide . :temizlik: Yapiyorum . Bebisi annem bakiyor. Bebis banyo olacak sonra gezdirecem. Daha tek yikayaniyorum. Minderin ayak kismini kestim tekrar siparis vermem lazim. Belki oyle yokarim . Belden asagisini basini yikiyorum geri kalani siliyorum . :olamaz: İki uc ginde bir annem gelince kuvetinde yikaniyor
Bizim ablasindan kalan bebecomfort mama sandalyemiz vardı. Memnunduk. Şimdi de onunla devam.
(1) silinebilir yumuşak oturma minderi
(2) kolay cikartilip takılabilen yikanabilir tepsi
(3) farklı yükseklik ayari
(4) farklı egimde oturma ayari
(5) uygun fiyatlı
olması önemli diye düşünüyorum.

Aslında en güzeli akışına bırakmak.
Ama demir eksikligi ciddiye alınması gereken bir problem bebeklerde..

Belki fark edilecek seyler oluyordur eksiklik olunca,ciddi sekilde dikkat ediyorlar bebeklere de korkutmuyorlar hic.. Su an sadece d vitamini veriyorum o kadar,ama gittigmde onlar demese de ben sorayim demir olayini. Aynen dikkat edilmesi gerek sonucta:)

Belki fark edilecek seyler oluyordur eksiklik olunca,ciddi sekilde dikkat ediyorlar bebeklere de korkutmuyorlar hic.. Su an sadece d vitamini veriyorum o kadar,ama gittigmde onlar demese de ben sorayim demir olayini. Aynen dikkat edilmesi gerek sonucta:)
O zaman söylenenleri buradan paylaşır misin canim?
Neye göre ver(m)iyorlar, hangi demir ilacını oneriyorlar vs...

IMG_20160615_125008.webp
Annelik mesaim bu da:KK16:

Back
X