- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #91.721
Misafirlerim geldiydiSör pempe eymentaa saati![]()

Şuan geçmişinize iştirak halindeyim..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirlerim geldiydiSör pempe eymentaa saati![]()
Kız pembik hani daha tadım aşamasındaydın ne ara geçtin ek gıdaya niye geçtin kaç doğumlu seninki ?
Biz babsmiza parfüm alcazBenim esimin yas gunu bu ay bide babalar gunu . Bu ay cifte hediye alacak.
Bu sarjlar bizimle oyun oynuyo valla tam hararetli konusmalardaAynen sarjim bitti. E bebek te var cnm .
Ya yarım fincan oldu be
Dıgım kabak dıgım havuç..
30 aralık![]()
Yok ya nerdr mamaya kalktik. Mizirdaniyor gene. Aglamasinda
Yok ya nerdr mamaya kalktik. Mizirdaniyor gene. Aglamasinda
Hangi yikama taktigiBizimkide emdi mikirdaniyo o yikama taktigini yarin denicem![]()
Hangi yikama taktigi
İyi dene bakalim. Ben tek yikayamiyorumki masaj yagli banyosu kaldi bideAnlattimya masaj yagiyla banyo okimadinmi![]()
İyi dene bakalim. Ben tek yikayamiyorumki masaj yagli banyosu kaldi bideyarim yarim yikiyorum . Masajda ediyorum sonra.
Herseyi denedik. Ben hergun masaj ediyorum. Gunaşirida tam banyo ediyor. Sonra masaj onuda guya uyku verir diyorlar yok. İnsallah ise yararda. Ordaki bebekler bizimkiler gibi degilki. Ayakta sallanmiyor. Agliyor. Tedavi giruyor. İsiklar altinda . Yorulunca kendi kendi uyuyor. Buz yedi alti degisti. Bir iki saat gecti. Aglamaya basladi hadi uyut. Benim bebiste kuvezde kaldi. Uyumuyordu. Ama insallah use yararHastanede calisan arkadasim ise yariyor dedi çünkü kuvezdeki bebeklere yapiyormus
İnşallah gunduz uyumuyo inşallah uyur huyu degisti iki uc gundur neyse iyi geceler tatlim minnak uyuduHerseyi denedik. Ben hergun masaj ediyorum. Gunaşirida tam banyo ediyor. Sonra masaj onuda guya uyku verir diyorlar yok. İnsallah ise yararda. Ordaki bebekler bizimkiler gibi degilki. Ayakta sallanmiyor. Agliyor. Tedavi giruyor. İsiklar altinda . Yorulunca kendi kendi uyuyor. Buz yedi alti degisti. Bir iki saat gecti. Aglamaya basladi hadi uyut. Benim bebiste kuvezde kaldi. Uyumuyordu. Ama insallah use yarar
Yok kız ne uyumasi eşime sahur için krep yaptım
Bende sahur yapiyom canim cay ve peynir falan hazirladim yiyyommmYok kız ne uyumasi eşime sahur için krep yaptımkız memede çok hor kullanıliyorum nesli saate bak daha hic uyumadim
Yarinada misafir varuyuyamam gunduz
![]()