2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar oğlumun durup dururken ateşi 38 .2 çıktı hemen soyup ilaç verdim . Buralar hala çok soğuk ben de dün gece yıkayıp yatirdim acaba usuttu mu.
Ateş en korktuğum şeydir nedense ,Rabbim korusun
Çok geçmiş olsun.
Ateş olduğunda vücudun oksijen ihtiyacı artar, pencereyi açıp temiz hava almasını sağlarsan rahatlar kuzucuk.
38.2 çok yuksek bir ateş değil korkma. 38.5 i geçerse yatağa 2 kat havlu serip, bir tas ilik suyun icine batiracagin bez/sünger/havlu ile vücudunu silersin. Özellikle koltuk altı, kasiklari gibi yerleri.
Geçmiş olsun tekrar.

Bu arada benim sleepy bezler geldi.
Dün bağladık.
Kaka denememiz başarılı :) sızıntı yok.
Dokusu çok yumusak, kokusu hiç yok.
Bel kisminda esnek bantlar var ( bu benim olmazsa olmaz kriterim).
Çiş göstergesi mevcut.
Bebisim rahat etmise benziyor.
Emin olamadığım tek nokta bant kisimlari cildini terletmis gibi geldi.
Ama diğer bezlerde buna hiç dikkat etmemisim.
Eğer bu durum dune mahsus ise, ben bu bezi çok begendim.
150 tane bez 60 tl.
Duyunca eşim de çok beğendi :)))
benım zavallı e bebege gırdıgımız de direkt prıma aktife yönelıyor. her seferınde soru aynı '' farkı ne?'' cevabımı unutmus
içi gidiyor onlara :deli:

dün prima alırken canbebe de aldım dönüşümlü kullanmak için. valla sıfır koku
kuruluk derecesını bılmıyorum sık altını degıstırdıgım için. ama gece veya dısarı cıkarken kullanmaz gibime geldi !
prima aktiften iyi, onun kokusu berbat yaa.
nasıl sert mı baya sleepy?

Aslında bana da çok geliyor bi diş kaşıyıcıya o kadar para vermek ama benimkinin elleri hep ağızda eline ne geçse ağızda bazen kaşıyamıyor sinirden bağırmaya başlıyor, bunları düşününce, kullananların memnuniyeti de var, diyorum ki bu para hiç bile... :super: ama şu var ki alırım, yüzüne bile bakmaz, işte o zaman nasıl kurtulcam kocanın çenesinden :silah: ben de çözebilmiş değilim pamper prima farkını... Bir de şu var prima premium carede kendi içinde farklı,bir kere içi Petek petek dokulu denk geldi, hep popişe yapışıyordu ayy ne çektim onu bitirinceye kadar:63: ama bi daha denk gelmedi o Hoppa
valla aynen bende onu düşündüm. çocuk sevmezse diline düştük benımkının :D

o petek dokulular eskiymiş, bende cektım ondan

benım zavallı e bebege gırdıgımız de direkt prıma aktife yönelıyor. her seferınde soru aynı '' farkı ne?'' cevabımı unutmus
içi gidiyor onlara :deli:

dün prima alırken canbebe de aldım dönüşümlü kullanmak için. valla sıfır koku
kuruluk derecesını bılmıyorum sık altını degıstırdıgım için. ama gece veya dısarı cıkarken kullanmaz gibime geldi !
prima aktiften iyi, onun kokusu berbat yaa.
nasıl sert mı baya sleepy?
Çok yumuşak canim.
Benim sıralaman şu yönde:
(1) sleepy ( terletme isi yoksa)
(2) active
(3) premium care
Islakligi nasıl hissettiriyor bilemem ama active den daha iyi olduğu kesin.

Çok geçmiş olsun.
Ateş olduğunda vücudun oksijen ihtiyacı artar, pencereyi açıp temiz hava almasını sağlarsan rahatlar kuzucuk.
38.2 çok yuksek bir ateş değil korkma. 38.5 i geçerse yatağa 2 kat havlu serip, bir tas ilik suyun icine batiracagin bez/sünger/havlu ile vücudunu silersin. Özellikle koltuk altı, kasiklari gibi yerleri.
Geçmiş olsun tekrar.
Oğlum daha 37 günlükken ateşten dolayı hastanede yattı. Bu yüzden çok korkuyoruma ateşten. Şimdi düştü çok şükür. Çok teşekkür ederim

ben dönüşümlü kullanmaya karar verdım. hem tek beze alısmıs olmaz poposu.
Tuvalet eğitimine yaklaşırken zaten islakligi hissettiren bez daha iyi bence.
Aslina bakarsan ben de en ucuz fiyata bulabildiğim en konforlu bez arayisindaydim.
Bacak aralarının yumuşak olmasi, esnek bantlar, tabi ki bebegimin hassas cildine uygunlugu..
Sleepy ve active bence iyi gibi.
Ben premium care kokusuna dayanamiyorum, hele kirlenince...

Son düzenleme:
Oğlum daha 37 günlükken ateşten dolayı hastanede yattı. Bu yüzden çok korkuyoruma ateşten. Şimdi düştü çok şükür. Çok teşekkür ederim
Korktugumuzu onlara belli etmezsek daha rahat dayaniyorlar ateşe.
Hem 39u geçmedikçe yüksek ates bağışıklık sistemini uyarıyor.
Yani eğer çocuk huzursuz değilse iyi birsey bu civar bir ateş.

Aslında bana da çok geliyor bi diş kaşıyıcıya o kadar para vermek ama benimkinin elleri hep ağızda eline ne geçse ağızda bazen kaşıyamıyor sinirden bağırmaya başlıyor, bunları düşününce, kullananların memnuniyeti de var, diyorum ki bu para hiç bile... :super: ama şu var ki alırım, yüzüne bile bakmaz, işte o zaman nasıl kurtulcam kocanın çenesinden :silah: ben de çözebilmiş değilim pamper prima farkını... Bir de şu var prima premium carede kendi içinde farklı,bir kere içi Petek petek dokulu denk geldi, hep popişe yapışıyordu ayy ne çektim onu bitirinceye kadar:63: ama bi daha denk gelmedi o Hoppa

Arkadasım premium care için bir tiyo ;:sus:
ben cok uğrastım o farkı paket dısından nasıl anlarım diye ve petek dokulu olan ve benim begenmediğim bezin yapstırma cırtları sarı, begendiğim içi mavi emici olan bezin ise cırtları beyaz.
Bu paket arkasındakı resimde de vırtların rengi gözüküyor. Peki diceksiniz internetten aldıklarımızı kontrol edemeyiz. Evet maalesef ben artık sadece marketten bakarak alıyorum mecbur.

Kızlar oğlumun durup dururken ateşi 38 .2 çıktı hemen soyup ilaç verdim . Buralar hala çok soğuk ben de dün gece yıkayıp yatirdim acaba usuttu mu.
Ateş en korktuğum şeydir nedense ,Rabbim korusun
geçen haftalarda benimki de 38 ateşle uyandı hemen doktora götürdüm kan tahlili yapıldı.boğazlarında hafif iltihaplanma oluşmuş antibiotik kullandık..bir yerinde iltihaplanma olmasın,çünkü ateş vücudun hastalıkla savaştığının işareti

Back
X