2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

inanın şuan sorduğuma çok pişman oldum ya
durduk yere ortamda bir gerginliğe sebebiyet vermek istemiyorum
yaşadığımız bunca zorlu ve stresli günler içinde rahat olabildiğimiz tek alan burası
kimsenin tadı kaçsın istemem
geçen hafta tatilde olduğum için takip edemedim
döndüğümde sadece sörün üyeliğinin pasif olduğunu görmüştüm
hatta birileri herkes ban yiyo demişti
başka kim var diye sormuştum soru öyle havada kalmıştı cevap gelmedi kimseden
şimdide nesli ve secmuratın olmadığını farkedince sorayım dedim
keşke sormaz olaydım :kızgın:
Senin bi suçun yok canım

@zeyno111
banlandı ben kıbledım sandı. kaldı kii kib yapmak ıstesem yaparım
kimseden korkum yok! şimdi görsün etıket yapıyorum adını . iftira attı durdu
kullanıcı adımı bile aldı, sonra degıstırdı.

zeyno, bak canım ben böyle açık açık yaparım. kımseyı kendıne benzetme :KK66:
Bana da hakaret etti dedikoducu teyze diye

var ya en ifrit oldugum insan modeli, karşındaki insanı salak yerıne koymaya çalışan insanlar.
burada birinin kullanıcı adını alıyorsun, soranlara acıklama bıle yapmıyorsun
kaçıyorsun. ban yıyorsun, sırf bırı siteyı kullanmayı bılıyor nedenlerıni sıralıyor dıye onun banlattıgını düşünüyorsun.
yetmıyor bır de magduru oynuyorsun. bir de '' günahımı aldınız'' tarzında konusuyorsun. sürekli kaçış modundasın. adım gecerse heralde yazarım!
pes!
bişi yazmıcam sana bundan sonra. aanlayan anladı neyın ne oldugunu.
Allah bize sabır versin

uzaklastırma grup kurdugu ıcın aldı
Biliyo
Sana ne zaman etti
Ah lollaa ahhh aklima ne geldi yazini gorunce..hani mahallelerde yasli teyzeler vardirya iyi bilirsin.biri bisi der o teyzeler yanina iki katar olayi carptirir oyle anlatir.nedense sende onu gordum cok guldurdun beni..hayal dunyana hayran kaldim.sorun nickini caldim diye 3 gun uzaklastirma aldim ha :) duyda inanma gul gecc :) :) ee daha sonra ne olduu anlat anlat heyecanli oluyo:)

Mrb anneler..benim de 14 ocak doğumlu bi kızım var.direk konuta girmiş olacağım ama hiç iyi deilim lohusalık depresyonu mu yoksa benim hormonlar mı beynim bilmiyorum ama kızımı kvalide den çok kıskanıyorum hiç ona veresim gelmiyo. .ki kendisi çok iyidir..bebekten sonra böyle oldum ..eylülde işe başlayacağım o bakacak..uykularım kaçıyo. .bunları yaşayan atlatan var mı

Lohusa değil gelin psikolojisi o.:)
Annnen olsa kıskanmazdın;)
Böyle oluyor napcan:)

:nazar::KK15:

buradan cıkan nedir? banlanmamı diyorsan ilk defa ban yemıyorum . sürekli yerım banı .
kendın söyleyıp kendın anlamaya calısıyorsun farkında mısın?
ben sana bişi yapmısım gibi magdur edebıyatını oynuyorsun ve sana bazıları da hak verıyor!
olan her sey ortadayken bu nasıl oluyor onu da anlamıs degılım.
Sur o grup kurdmak istediğinde sen ay hiç bana göre değil demiştin hatırladım mi. Ondan zaar olanlar oldu herhal

Hiuf kiz daha oturmasi erken zaten.. 6ayda baslancak ama oturamazsa dahaerteleriz sknti olmaz :KK66: hem bazilari 6aylik olsa dahi hazir olmuyor ek gidaya. Belki tutamicak bile,agzina goturemicek.. Zamanla alisacak:) o yuzden her sey vakti zamani gelince olur,bebeleri takipte olcezz :)
Nle ye başlayınca birbirimize bilgi verelim cisrik

:nazar::KK15:

Sur o grup kurdmak istediğinde sen ay hiç bana göre değil demiştin hatırladım mi. Ondan zaar olanlar oldu herhal

Nle ye başlayınca birbirimize bilgi verelim cisrik

Evet tabi ki :) Benimki 3 subat dogumlu,seninki kacindaydi arkidesimm? Yazmissindir belki onceden ama iste kusura bakma tekrar sordurtuyorsam

eymentaa eymentaa cnm gecen gun ya da dun.. Eymenin disi sismis kizarmis yazmistin,son durumu ne ? Ins biseyi yoktur. Disi cikmisti ama oyle hatirliyorum,1tanesi mi cikmisti yoksa sadece ?

Back
X