2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de benden cok aliyor :işsiz: bi tane alacaktim bi baktim her cesidinden doldurmus sepete,sece sece 3e zor indirdim.. Eee bebek boyle sey:KK51: kiyacaklar paralarina :KK50:
Allah bizimkileri de o hale getirsin:işsiz:

2 aylıkken yüzünde fısırtı popoda geçmeyen pisik vardı çocuk Dr süt alerjisi dedi sonra mukuslu kakalar falan dana etinin dokunduğunu anladık 5 ayı dolunca alerji uzmanına götürdük test yapıldı
Bu arada disliginiz hayırlı olsun minnoşun inci gibi dişleri olsun...bizimkide ikili Ahsen vanilyalı olanı sevdi sanırım başladı kemirmeye
Canım geçmiş olsun minige.:anne:
Bayılırım ahsen ismine 8 yıl önce yegenime o ismi vermistm:KK49:
simdi telefonda soyledim, verdigi ilk tepki, -o ne makinemi? oldu :KK70: dis kasima makinesi :KK70:
Mümkün değil kocam su sıra almaz:bicak:

Disi cikti onden 2 tane ama köpek dişleri şiş ve kizarik canim
Hayırlı olsun disleriniz. Ah o köpekler ille de en son çıkan azilar ana mi aglattilar:KK11:

Anladm cnmonlara da baya var amabildigm kadariyla:KK66: benimki de eymengbi acelecei cikti.. 1i biraz cikti,digeri de bikac gune cikar
Hayırlı olsun fıstık blw de ise yarar o minik baltalar:KK19:

Bu hafta işe başladım,iş dediğimde 9 dan 1 e kadar seminer, ama o bile zor geldi oglumdan ayrı durmak :KK42: dolayısıyla kaç gündür giremiyordum, neler olmuş yine... Neyse konuyu güncellemeyeyim tekrar, eee nasılsınız annişler :KK49:

Öğretmensin sanırım. Ben de başladım,ama oğlumla nirlikte gidip geliyorum:)

Valla atom tam çözemedim 3hafta oldu alalı ama daha yeni yeni küçüğünü kemirmeye başladı emzigini kenarlarını kemirmeye başlayınca hemen zürafayi verdim eline öyle öyle alıştı :KK48: yoksa kocam beni:silah:
:KK70:
benimkide emzigin kenarlarini kemiriyor ya, en kotu oyuncak olarak kullanir aslinda.... diyorum ama bizim kizin en sevdigi oyuncak mendiller :D

Back