- 12 Ocak 2013
- 451
- 1.460
- 313
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #93.041
Epeydir giremiyordum malum, İnci'nin diş ve beslenme atağı yüzünden anam ağlıyor. Ben yokken birşeyler olmuş galiba, dün akşam fark ettim, döndüm okudum. Yorum yapmayacağım, çok lüzumsuz bence, ama buradan keyif alan insanlar, ne demeye gavura kızıp oruç bozuyorsunuz Allah aşkına? Değer mi canım onun bunun için keyif kaçırmaya. Herşeyden önce
Pembedon5
, sen değil miydin burası bana hatıra defteri olsun diye yazan? Ben de biraz o amaçla yazıyorum, hatta geçen geri gittim şu su geldi, nst ye girdim muhabbetlerimizi okudum da, içim sızladı nasıl geçiyor zaman diye.
eymentaa
, sen de bence boşver, burada paylaşacak daha çooook tatlı anımız var, ben öyle inanıyorum. Hiç takılmayın bu gündeme, ne kadar uumursamazsak o kadar çabuk dağılır bu atmosfer.
Aşağı yukarı herkes internetten istediği bilgiyi zaten bulabilir, ama burada paylaştıkça dertleşiyoruz, bir sıcaklık oluyor, o da bizi avutuyor işte şu koşuşturmacanın ortasında. Ben fırsat buldukça burada takılmaya devam edeceğim, yarın bir gün güzel kızım ile açar okuruz belki, ne anı olur valla.

Aşağı yukarı herkes internetten istediği bilgiyi zaten bulabilir, ama burada paylaştıkça dertleşiyoruz, bir sıcaklık oluyor, o da bizi avutuyor işte şu koşuşturmacanın ortasında. Ben fırsat buldukça burada takılmaya devam edeceğim, yarın bir gün güzel kızım ile açar okuruz belki, ne anı olur valla.