2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Pd5 bezlerini aldığı vakit sizlerle buluşacaktır..
Kendisi bir adet menejer edinmiştir..
Ünlü olmak zor onun için..
Henüz aşırı sevgi seline dayanamadı..
Bir süre kunduzdaki orman evinde inzivaya çekilecektir..
Lütfen alıntıları tek tek yapın ..ve size ulaştırmamı istediği bir ricası var..kendisini etiketlerseniz lütfen kendilerine pd5 adına beğensinler dedi.. beğene basması onu yoruyormuş..
Şimdilik bu kadar..
Ben pd5çarpı10:KK70:

Epeydir giremiyordum malum, İnci'nin diş ve beslenme atağı yüzünden anam ağlıyor. Ben yokken birşeyler olmuş galiba, dün akşam fark ettim, döndüm okudum. Yorum yapmayacağım, çok lüzumsuz bence, ama buradan keyif alan insanlar, ne demeye gavura kızıp oruç bozuyorsunuz Allah aşkına? Değer mi canım onun bunun için keyif kaçırmaya. Herşeyden önce Pembedon5 Pembedon5 , sen değil miydin burası bana hatıra defteri olsun diye yazan? Ben de biraz o amaçla yazıyorum, hatta geçen geri gittim şu su geldi, nst ye girdim muhabbetlerimizi okudum da, içim sızladı nasıl geçiyor zaman diye. eymentaa eymentaa , sen de bence boşver, burada paylaşacak daha çooook tatlı anımız var, ben öyle inanıyorum. Hiç takılmayın bu gündeme, ne kadar uumursamazsak o kadar çabuk dağılır bu atmosfer.

Aşağı yukarı herkes internetten istediği bilgiyi zaten bulabilir, ama burada paylaştıkça dertleşiyoruz, bir sıcaklık oluyor, o da bizi avutuyor işte şu koşuşturmacanın ortasında. Ben fırsat buldukça burada takılmaya devam edeceğim, yarın bir gün güzel kızım ile açar okuruz belki, ne anı olur valla. :anne::KK200::KK46:
Duygularıma tercüman olmuşsun canım

IMG-20160623-WA0000.webp
Gelmeyeli cok sey kacirmisim .baya hareketlenmis buralar
Herkesin keyfi yerindedir insallah

Duydum ki ..
Ardımdan gözyaşı sel olup gitmiş..
Feryat figann..
İlk defa şu sayfaları tüketmeden yazıyorum
:KK14:
Sörün mavi yazısını bile es geçtim..
Şartlarım var ...

1) herkes derhal muş ptt şubesine 1 er adet 72 li prima premium care gönderecek.
2) instegram hesabıma 1000 takipçi bulunacak.
3) ne yazıyosam beğeneceksinz.
:KK70::KK70:
4) eymentaa eymentaa yada kurban için danasına ortak olacaksınız..
:KK70::KK70:
Yoksa dudunuzu keserim:KK70:
Kız pembik şımarma :KK11:
Ben sana hurdacıdan aldıım kırık leplebiynen keçi buynuzu göndericeemm :KK70:

Kızlar iki cocuklacok yiprandim buyuk oğlum da sürekli hastalandı. Eşim bu halimi görünce seni yollayım dedi . Hemen tamam dedim sevindim. Önümüzdeki cumaya bilet aldı gidecex ınş.Ama sonra jetonum düştü oralar yanıyo. Not: bursa[/QUOTE
Bursa cok guzel sehir valla sicak micak katlanilir

Kızlar iki cocuklacok yiprandim buyuk oğlum da sürekli hastalandı. Eşim bu halimi görünce seni yollayım dedi . Hemen tamam dedim sevindim. Önümüzdeki cumaya bilet aldı gidecex ınş.Ama sonra jetonum düştü oralar yanıyo. Not: bursa
Bursa cok guzel sehir valla sicak da olsa katlanilir

Back
X