2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aman o kem gozler yok mu.. Oyle ki insan iyiligine bile demeye korkuyor,mutlaka bi tersi oluyor :/ dun seni soracaktm bak cok rahatsizlandm giremedim,nasilsn cnm ev telasesi falan ugrasiyordun ?
Tasindm canim gecen hafta pazartesi ertesi gunde esimle yerlestrdk herseyi cok sukur atlattik bunuda cocukla nasil olcak diye korkuyodm ama daha dinlenmeye firsatim olmadi kvdelerde bizde kaldi 4 5 gun onlar gtti bi temzlk daha yaptım nevresimler felan uykumuzda bozuldu ayakta uyukluyorum resmen

Canim biximfe 5+15 gittik.meyve vecyogurt dedi.6 temmuzdan sonra corba.pekmez.yumurta baslarsin dedi.bu arada doktorum cok iyi adamin 2 haftasi dolu zor yer bulduk dusun.ayrica orumcegide tavsiye etti.ama 7 yada 8 ayda.6 ocak dogumluyuz.65 cm boyu.kilo 6.800.

Ben hala başlamadım ama. 7 Trmmuz'da başlatacağım elma suyuyla.

Canim normal dgil mi. Dedigin arada bizimde oluyo sunnet derisini siyirdigin zman oralar kirmizi demi ben sildikten sonra oluyo genelde onun icn pek onemsememstm

Bu normaldenfazla kizarikti dunnerdeyse kaniyor gibiydi.. Sanki derisi siyrilmis. Ondan korktum :( herkeste oluyormus o zaman normal.. Rhatladim biraz

Haklisn cnm :KK66: bu arada tam anlayamadm ayni yeri mi soyledigimizi :/ benimki sunnet edilecek kismi,fazlaligi :)). Amann ins sadece pisiktir
Benimkide ayni yer kizardi. Yanlarida pisik oldu. Pisik diye dusunuyorum . Bimin bezini kullandim annemde o zaman oldu. Bepanthol surdum bezi degistirdim

Bu normaldenfazla kizarikti dunnerdeyse kaniyor gibiydi.. Sanki derisi siyrilmis. Ondan korktum :KK43: herkeste oluyormus o zaman normal.. Rhatladim biraz
Kuzum şimdi anladım..böyle kıpkırmızı sivlce gibi..oğlanda da oluyordu..içindeki idarar tortusu yüzünden..yana yana mı işiyo..sünnet olunca düzeldi bak..

Kuzum şimdi anladım..böyle kıpkırmızı sivlce gibi..oğlanda da oluyordu..içindeki idarar tortusu yüzünden..yana yana mı işiyo..sünnet olunca düzeldi bak..

Isemesinde sorun gozlemlemedim sukur cnm,bezleri dolu dolu yine. Idrar tortusundan da degil,eti gerilmis de kan toplamis gibi kizarik.. Bez ayni bez,dun birden oldu bakalim kontroldeyimm

Benimkide ayni yer kizardi. Yanlarida pisik oldu. Pisik diye dusunuyorum . Bimin bezini kullandim annemde o zaman oldu. Bepanthol surdum bezi degistirdim

Ben d bepanthen suruyorum dunden beri,kizarikligini biraz gecirdi gbi yani kipkirmiziydi su an pembe ama hala pisik sonucta..

Surrender nerdesin minnos nasıl oldu ikimiz kundak yapıyoruz sanırım hala kundak yapiyormusun hava çok sıcak ya kundak bile bunaltiyir nasıl birakacaz kundağı uyur mu diğer turlu bilemedim bir de ters donuyor uykuda falan donerse diye korkuyorum nasil birqkacaz kundagi:işsiz:

Back
X