Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Kızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya 😳😳😳
Bebeklerde uyku terörü gibi bir şey olabiliyor, korkmana gerek yok canım öyle bilinçsizce yaptığı bir harekettir. Benim oğlum da o yaşlarda bir kaç defa uyanıp gözünü açmadan çok kötü ağlamıştı, asla görmüyor duymuyor gibiydi bizi, baya çırpınarak ağlıyordu. O kısımları hatırlamıyorlarmış zaten hala uykuda gibi oluyorlarmış. Tek başına yönetmesi biraz zor oluyor ama mühim bir şey değil bildiğim.

Kızlar emzirme yastığı lazım mı, lazımsa hangi model çok şişme olsunmu düzmü olsun nasıl olsun
Emzirme yastığı olarak biraz değişik bir model istiyordum ben hepsi hep aynı model gözüme çok hoş gelmiyodu annem bana bunu almış bayıldım gerçekten kalitesi de şahane mordesign Hamile Yastığı, Bebek Destek Koltuğu; Bebek Emzirme Minderi; Dekoratif Yastık, Safari Serisi, Gri - Fiyatı, Yorumları
Düzenleyici çanta olarak da şundan almış o da baya büyük çok şey toparlar kalın keçe gibi bir kumaş mordesign Xl Büyük Boy, Çok Amaçlı Kalın Keçe Anne Bebek Bakım Çantası, Dolap Içi Organizer, Scotch Serisi - Fiyatı, Yorumları

sirinm sirinm bebek kameraları hakkında hiç araştırma yaptın mı acaba?
Ben hem kendi ekranı olsun evde farklı odadayken telefon ekranımı işgal etmesin istiyorum hem de telefonuma bağlansın dışardayken de açıp bakabileyim istiyorum. Böyle olunca da fiyat şişiyo tabi. Bu özelliklere sahip f/p bir ürün var mı acaba

Ben hem kendi ekranı olsun evde farklı odadayken telefon ekranımı işgal etmesin istiyorum hem de telefonuma bağlansın dışardayken de açıp bakabileyim istiyorum. Böyle olunca da fiyat şişiyo tabi. Bu özelliklere sahip f/p bir ürün var mı acaba
Bu özellikler sanırım sadece hubble da var ama başka varsa ben de beklemedeyim☺️☺️🌸

Günaydın canım, ben Bebek kamerası konusunda çok kararsız kaldım. Dediğin gibi farklı bir monitörü olsun istedim önce o yüzden weewell ve bebevo arasında kaldım. Bir yanımda elektronikte hem xiaomi'ci. Ama wifili olup kendi telefonumdan bakacak olmak eskiydi. Üçünü kıyasladığımda kendi monitörü olan kameraların HD kalitede, Xiaomi'nin 2K ultra net olduğunu gördüm. Burada Xiaomi öne geçiyor. Xiaomi gece renkli net görüş sağlıyor. 2 yönlü ses üçünde de var. Hareket algılama da. Ama Xiaomi 360° dönüyor diğerleri onun kadar değil. Yani her anlamda görüntü, malzeme vs. kalite olarak xiaomi çok önde. Komşularımda hem monitörlü hem Xiaomi vardı açıp izledim görüntü farkı o kadar bariz belli ki. Ee dedim benim için 2 eksisi var 1- kendi ekranı olmaması onu da tablete ya da yedek telefonumuz var ona bağlayabilirim al sana monitörü oldu. 2- wifi ile çalışması. Evde problem yok ama dışarıda sorun olabilirdi. Onu da araştırdığımda başka bir telefonun wifisini bağlayabildiğimi gördüm. Ee bu özellik ile kampta bile kullanabilirim. O yüzden bir değişiklik olmazsa Xiaomi'nin son çıkan modelini alacağım. 🥳🌸

Kızlar ya kızım çığlık kıyamet uyandı eliyle tavanı gösterip ağlıyor bağıra bağıra. Çok tırstım. Panikle kucakladım tabi zar zor sakinleşti uyudu. Rüya mı gördü tavanı niye gösterdi çok korkarım ben böyle şeylerden ya 😳😳😳
Benim oğlumda bi keresinde gece 12 gibi çığlık atarak uyandı hiç öyle bir ağlama görmedim sürekli kulağını tutup ağrıyor diyip ağlıyordu bizde acile götürdük hemen ama birşey çıkmadı sabah olduğunda görümcem aradı eşi gece oğlumu rüyasında gördüğünü kötü varlıkların musallat olduğunu söyledi öyle diyince çok korkmuştum gerçekten kaç gün etkisinden çıkamadım bu olayın

Bu özellikler sanırım sadece hubble da var ama başka varsa ben de beklemedeyim☺️☺️🌸
Hubble ile ilgili kullanıcı yorumları çok kötü, parazit yaptığı, kısa sürede dokunmatik ekranın bozulduğu, teknik desteğe ulaşılamadığı vs söyleniyor. Ki fiyat olarak monitörlü kamera + Xiaomi'den 2'şer tane alabilirim onun yerine hahaha 🙈 ayrıca bu fiyata rağmen HD kalitede ama Xiaomi 2k ultra net 🌸

Hubble ile ilgili kullanıcı yorumları çok kötü, parazit yaptığı, kısa sürede dokunmatik ekranın bozulduğu, teknik desteğe ulaşılamadığı vs söyleniyor. Ki fiyat olarak monitörlü kamera + Xiaomi'den 2'şer tane alabilirim onun yerine hahaha 🙈 ayrıca bu fiyata rağmen HD kalitede ama Xiaomi 2k ultra net 🌸
benim evde her şey xiaomi çok da memnunum senelerdir kullandıklarım Var. Xiaomi de monitörlü kamera var mı varsa hemen alırım ben görmemişim 😍

benim evde her şey xiaomi çok da memnunum senelerdir kullandıklarım Var. Xiaomi de monitörlü kamera var mı varsa hemen alırım ben görmemişim 😍
sirinm sirinm ayy bi üstte ekranı yok demişsin ben şimdi gördüm ☺️ ama yine de xiaomiye sıcak bakıyorum eşim hubble diye tutturmuştu bi ara. Ona kullanıcı yorumlarını göstereyim vazgeçsin☺️☺️

Yok canım Xiaomi monitörsüz ama ben de kalite olarak her şeyi Xiaomi aldığım için bunda da ona karar verdim, yedek telefonu monitör yapacağım 😬

Bebeklerde uyku terörü gibi bir şey olabiliyor, korkmana gerek yok canım öyle bilinçsizce yaptığı bir harekettir. Benim oğlum da o yaşlarda bir kaç defa uyanıp gözünü açmadan çok kötü ağlamıştı, asla görmüyor duymuyor gibiydi bizi, baya çırpınarak ağlıyordu. O kısımları hatırlamıyorlarmış zaten hala uykuda gibi oluyorlarmış. Tek başına yönetmesi biraz zor oluyor ama mühim bir şey değil bildiğim.
Evet ya gözü kapalıydı gerçekten. Korku filmi sahnesi gibiydi 🤣🤣 emzirirken olmazdi böyle şeyler. Aliscam bakalım 🥰

Son düzenleme:
Benim oğlumda bi keresinde gece 12 gibi çığlık atarak uyandı hiç öyle bir ağlama görmedim sürekli kulağını tutup ağrıyor diyip ağlıyordu bizde acile götürdük hemen ama birşey çıkmadı sabah olduğunda görümcem aradı eşi gece oğlumu rüyasında gördüğünü kötü varlıkların musallat olduğunu söyledi öyle diyince çok korkmuştum gerçekten kaç gün etkisinden çıkamadım bu olayın
Ya ciddi misin etkilenir tabi insan 😕 Ama anne duası kocaman bir kalkan olur çocuklara ben ona inanıyorum. Felak nas okuyorum hep yatmadan bol bol da dua ediyorum. Allah korusun yavrularımızı 🙏🏼♥️

Kızlar son zamanlarda tahlil veren var mı ?
Benim b12 multivitamine rağmen 182 ye inmiş son 5 yılına bakıyorum ilk defa bu kadar düşmüş dr um benexol yazdı artar mı acaba bu hapla kullanan var mı

Kızlar son zamanlarda tahlil veren var mı ?
Benim b12 multivitamine rağmen 182 ye inmiş son 5 yılına bakıyorum ilk defa bu kadar düşmüş dr um benexol yazdı artar mı acaba bu hapla kullanan var mı
Ben de 2 gün önce verdim b12 173 , ferritin 72 ikisi de düşük gelmiş

Back
X