2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahanda dayanamadı adını söyledi :KK70:

Kız atom adrasanda yangın çıkmış olimposu boşaltıyolarmış biz de ordan rezervasyon yaptırmıştıktı niydecüük :olamaz:

Ormana ayrı üzülüyorum tatil planlarının bozulma ihtimaline ayrı :bicak:
Gordum icim yandi benimde :( birak tatil suracikda dursun, insanin cigeri yaniyo be :(

Işıkları söndürdüm ayağımda sallıyorum kuzuyu hiç uyumaya niyeti yok kendi kendine konuşup zırıldanıp duruyo birazdan ağlar :ruh:

hani '' anne sütü yeterlı, onda bolca su var. su vermeyın '' dıyorlar yaa..
çiş sayısı azsa yeterlı degıl demektır bılgınız olsun kızlar. ben çocuga ne verırsem vereyım yanında su verıyorum
ne kadar içmek istiyorsa içiyor. günlük 100 cc su içiyor dıyebılırım.
çişli bez sayısında da sorun yok, eskisi gibi maşallah.
Yaaa benim kız suyu sevmiyor ne yaparsam yapıyım içmiyor uykusunda veriyorum anlıyor be yapacağımı şaşırdım

Benim sıpaya birkaç gündür tadımlara başladım. 2 gündür yarımşar fincan meyve püresi yedi ammaaa çok hevesli çok istekli kaşıkla bişiler yemeye ve bugün memeden bayağı uzaklaştı hep kaşıkla bişiler yemek istiyo memey burun kıvırıyo haspam. Napsam tadımları bırakıp ek gıdayı ertelesem mi ki ?

Benim sıpaya birkaç gündür tadımlara başladım. 2 gündür yarımşar fincan meyve püresi yedi ammaaa çok hevesli çok istekli kaşıkla bişiler yemeye ve bugün memeden bayağı uzaklaştı hep kaşıkla bişiler yemek istiyo memey burun kıvırıyo haspam. Napsam tadımları bırakıp ek gıdayı ertelesem mi ki ?
ne verırsen ver önce emzir
o zaman sorun olmuyor

Anne sütü hiç almıyor mama içiyor günde 300-400cc arası ve ek gıda ve sürekli kabız oluyor ek gıdaya başladığımdan beri bende yemeklerine kuru Kaysı ekliyorum
ben bişiler yedırecegım zaman yanımda suyu oluyor sıkıyorum agzına sürekli. kendı de sevıyor çünkü biberonunu sevıyor
ondan dolayı içiyor

Canim bence birak . Bir kac gine daha cok ister. Benimki biberona gunduz burun kiviriyor. Kasik mamasindan sonra. Omur boyu yiyecek zaten ne acele ediyorsun. Birde ugrasmali Sutun var sukur. Kolay bide . Bekle 6 ay bitene kadar sonra zaten ugrasacaksin.

Back
X