2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Beslenme emzigine accik karpuz koymustum bugun, pek sevmedi, iki emdi birakti. Slikonu yikadim karpuzun rengi cikmadi kaynatayim bari dedim, sariya dondu rengi. Onlugundende cikmadi leke cikarici ile. Karpuz boyle leke yaparmi ya? Boyali mi ne bu karpuzlar ? :63:

çorbalarım;

bezelye, patates, havuç, pirinç. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, kabak, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı. z. yagı
havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı z.yagı
havuç, pirinç, yogurt, yumurta sarısı, z.yagı

kafama göre takılıyorum işte. bu hafta pazardan engınar aldırcam

çorbalarım;

bezelye, patates, havuç, pirinç. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, kabak, havuç, tel şehriye. z. yagı
bezelye, havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı. z. yagı
havuç, tel şehriye, yogurt, yumurta sarısı z.yagı
havuç, pirinç, yogurt, yumurta sarısı, z.yagı

kafama göre takılıyorum işte. bu hafta pazardan engınar aldırcam
Supersin sur! Ben corba olayini henuz dusunmedim bile :D enginar forever :D cok severim, tamda zamani... Patates+enginar+dereotu puresi super oluyo, bir otelde yemistim ilk... Dereotu kullanilabiliyomi minnoslara hilmiyorum ama ..

Kendiniz yersiniz artik :KK70: bende fasulyeden ayirmistim 2-3 dal. Kaldi dolapta 1 haftadir yapamadim. Bugun eskidi bu diye attim valla

Kız atom kendimize yapacak kadar da almadım ki tazr taze alırım sürekli nasıl olsa hergün çıkıyorum diye azıcık azıcık aldım elimde patladı :KK70:
istersen sebzeden günde 1-2 çay kasıgı verebılırsın

Ayy yok sör güvenimi sarstı bu çocuk beklesin acık daha :stop:

Letgo yukledim, esim olmayan bi dolap kiyafetin var sat istersen diyodu, dagiticam diyodum cunku... Neyse hesap actim, minnostan firsat buldukca cekip yukluyodum, resmen fiyasko, mirc'a cevirmisler, kari kiz dusurmeye calisiyolar erkekler. Ah bu turkler... :KK12: Esim ben katil olmadan kapat su hesabi dedi, neyse kapaticam oyle bi secenek yok. Info'ya mail attim rezillige bak... :kahve:
Bende kullandim o programi kanguruyu sattim. Oyle birseyle karsilasmadim. Bir tane bebek esyasi koy istersen anlarlar herhalde atmazlar daha

Back
X