2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oh ne güzel.
Kaç kilogram peki? Evin içinde ordan oraya taşımak açısından kolay olur mu? Chicco Polly çok hantal mesela , 10 kg, mağazada da baktım, eşek ölüsü gibi mübarek. Bana pratik bir şey lazım, ev zaten küçük, bir de onunla boğuşmayayım.:bicak:

14 kg ama kaldırmadam tekerlekli iterek istesiğin yere götürüyorsun bu yuzden agırlık hissetmiyorsun anneyide düşünmüşler konforlu yani

Dokulen saclar o kadar cok ki.. Esimden utaniyorum o derece! Tararken yanima geliyor kiziyorum,ya da zaten yerdekilere yetisemiyorum o da bana diyo oda cok kotu olmus bak dokulmus falan.. Bu tuy,kil olaylari beni cok utandiriyo zaten ama ne zaman gececek sac dokulmesi
Kizlar esinize sinirlendiginizde bagiriyor musunuz kendinizi tutamayip. Yoksa sakin kalabilen var mi
şşşşşşşt bebelerin yanında bağrışmayın korkutursunuz..

Merhaba ek gıdaya başlayan anneler. Bizim bugün 10 gün oldu ama sebzeden başladım ama bir türlü artmadi yediği miktar.bu durumda olan var mi

Canım sağol incelicem.
Mama sandalyesine çok para dökmek istemiyorum açıkçası ve sade ve basit bişi istiyorum.
bebeevinde gördüm ben bundan alcem
926x1234.webp

Kabızlık yapmıyor denildiğine göre, Paraben filan içermiyor. Zaten az çok fark etmişsindir, benim önceliğim çocuğuma olabildiğinde az kimyasal vermek, o sebeple peşine düştüğüm ürünler hep bu yönde.

Bu damla anemik çocuklar veya anemik annelerin bebekleri için kullanılıyor, Amazon da ingilizce yorumlar var, bakmak istersen göz at derim. Lekelenme yapmıyormuş, tadı diğer demir damlaları gibi pek hoş değil, Amazon da anneler ardından meyve suyu veriyorlarmış, tadı bertaraf etmek için. Meyve suyuna da karıştırılabilir elbette.

Bir de, kızımın doktoru toz halde olan bir demir ilacından bahsetmişti, yine mamasına veya sıvı içeceklere katılıp verilen, bugün gittiğimde hangisi daha makul onu sorgulayacağım doktoru ile birlikte. Akşam sana da geri bildirimleri yazarım.
Hoppa
ferromixin 'den bahsediyodur sanirim turkiyede kullanilabilecek tek demir ilaci bu. floradix var guzel, getirtebiliriz ama dozu agir ve sanirim 1 yas alti verilemiyor. neyse sen gelince yazda fikir edinelim canim, zeyenbin ishali gecince demir ve ek gida isine girisicem :rapci: Surrender Surrender Pembedon5 Pembedon5 naptiniz demir isini?
Bazı bebekler çok hassas oluyormuş özellikle açık tenliler ve rota bagirsak florasini etkiliyormus olumsuz yönde diye de duymustum
benimkide acik tenli

ferromixin 'den bahsediyodur sanirim turkiyede kullanilabilecek tek demir ilaci bu. floradix var guzel, getirtebiliriz ama dozu agir ve sanirim 1 yas alti verilemiyor. neyse sen gelince yazda fikir edinelim canim, zeyenbin ishali gecince demir ve ek gida isine girisicem :rapci: Surrender Surrender Pembedon5 Pembedon5 naptiniz demir isini?
benimkide acik tenli

Bende burda siz demir ilaclarinin zararli iceriklerinden bahsedince , wellbaby multivit drops aldirdim
umarim ise yarar.
Icinde iron,zinc vit A,B,C ve folic acid var.
yani demir+ bircok gerekli vit ile birlikte.
Dr basla deyince baslicam + 4 ayliktan itibaren veriliebilen bir damla

benimkide acik tenli
1 ay daha gecsın kan tahlılı yaptırıp öyle vermeyı dusunuyorum

Boon sıkma kaşığı diyorsun sanırım Sur, ben çok arsştırdım onu, kullanan annelerin yorumları dikkatimi çekti, hiç kullanışlı değil demişler. Gıdanın yarısı içinde kalıyor diyorlar, çok sıkman gerekiyormuş ki çıksın kaşığa, bir de doldurması da pratik değilmiş. Zaten dışarıda kullanmak zor olur, ancak evde kullanılır, öyle aman aman pratik bişi gibi gelmedi bana.:kahve:
acaba çok katı mı koydugunda mı oluyor kı? biraz akışkan olsa sorun olmazmıs gibime gelıyor

Sahur için üç tane yumurta kaynattim eşim yemeyince hepsini ben yemek zorunda kaldım. Olsun hem tok tutar hem de minnosa süt olur.:anne:
Bi de gelmiş diyo ki hepsini yedin mi:duduk:
geçen gün ben de 1 kavunu yedim. '' şaka dimi, yemedın'' tarzında yorum yaptı.
yedim tabii emziriyorum ben sonucta:KK14:

Back
X