2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün gece uyumadik gündüz de yok uyumadigimiz gibi asiri mız miziz banyo yaptirdim bir saat uyudu öğleden sonra da 45 dakika eeee diyor:anneadayı: sürekli esniyor ama uyumuyor bakalım.ne zaman pes edecek yorulacak sabir :bicak:

Sabah 8de kalktı hala uyumadı. .çok gerildim gözünden uyku akıyo uymamak için direniyor resmen..
bugün benimki de uyumamakiçin direniyor ,sinirli sinirli ağlıyor..telefonla biraz müzik açtım dinlerken uyuyakaldı iki seferdir..altın yüzüğüm kırıldı dinlettim koma see bıra diye bir grubun,valla benim bile uykum geldi dinlerken ,ninni gibi ne güzel söylemiş adamlar

Bende burda siz demir ilaclarinin zararli iceriklerinden bahsedince , wellbaby multivit drops aldirdim
umarim ise yarar.
Icinde iron,zinc vit A,B,C ve folic acid var.
yani demir+ bircok gerekli vit ile birlikte.
Dr basla deyince baslicam + 4 ayliktan itibaren veriliebilen bir damla
d vitamini de olsa tam olacakmis :) gunluk dozu nasil?

Akşam 10da yatırmaya çalışıyorum..9 buçukta başlıyorum en erken 10 buçukta tam dalıyor. .yatır kaldır uğraştırıyo cadı uykumuz çok hafif. .12den sonra saat başı kalkıyor. .5 buçukta yanıma alıyorum. .gündüz zaten yarımşar saat 4 kere uyur bugün 1 kere uyudu..çok sinirliyim. .

Akşam 10da yatırmaya çalışıyorum..9 buçukta başlıyorum en erken 10 buçukta tam dalıyor. .yatır kaldır uğraştırıyo cadı uykumuz çok hafif. .12den sonra saat başı kalkıyor. .5 buçukta yanıma alıyorum. .gündüz zaten yarımşar saat 4 kere uyur bugün 1 kere uyudu..çok sinirliyim. .
Canım gece ayni bizim de öyle gündüz de 4 kez 45 dakika falan uyuyor ama bugün iki kez uyudu eeee diyor ama uyku yok çok yordu bugün beni eşim de geç geldi kizdim biraz da sen bak diye nefes aliyim ya bana da yazık dedim herşeyi anneler yaşıyor ya babalara hayat güzel

Canım gece ayni bizim de öyle gündüz de 4 kez 45 dakika falan uyuyor ama bugün iki kez uyudu eeee diyor ama uyku yok çok yordu bugün beni eşim de geç geldi kizdim biraz da sen bak diye nefes aliyim ya bana da yazık dedim herşeyi anneler yaşıyor ya babalara hayat güzel
Ben de babasına verdim 2 dk sonra her zaman ki gibi annesi emecek bu diye geri verdi..ne zaman doğdu seninki 14 ocak benim kızım ataktalar mı acaba..

Back
X