2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

dün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
:KK57:dimi...insan yapacağı işe lanet ediyor..2 dakka cık ya 2 dakkacık..:KK200:ALAHIM koruyor..hemen prizleri köşeleri kaplıcam valla:kahve: şimdi okudugum şeyler dikkat edilmesi gerekenler..:KK54:

dün sabah ta benimki düştü canım..uyuttum iki dakika şu çamaşırı asayım dedim..ne çabuk uyandın da döndün a çocuk pat diye bir ses ardından çığlık..ayy çamaşırları fırlatıp nasıl koştum kaptım bebeği bilmiyorum..allahtan bir yeri felan şişmedi..sana da bebeğine de çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun sanada canim . allah a emanetler

teşekkür ederim..insana korkusu yetiyor yav..alnı çürüdü ona bakınca cok üzülüyorum
Annelik işte nokta kadar üzeri islansa dert ediyoruz inş bişey yoktur benimkini düşün bi gördüm kızım kaldirimin üstünde ağlıyordu aklıma geldikçe içim parcalaniyor hala
Rabbim bidaha yasatmasin bu son olsun. ..

Geçmiş olsun canım artık çok hareketliler dikkat etmemiz gerekiyor daha fazla

Annelik işte nokta kadar üzeri islansa dert ediyoruz inş bişey yoktur benimkini düşün bi gördüm kızım kaldirimin üstünde ağlıyordu aklıma geldikçe içim parcalaniyor hala
Rabbim bidaha yasatmasin bu son olsun. ..
:110: yeğenim 9 aylıkken orta sephanın köşesine çarptı..eniştem masayı kırdı:110:

oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük:KK42:
bıngıldaktan bakıldı..bi sıkıntı yoktu şükür çok şükür ama ben mahvoldum:KK42:
sakın sakın koymayın:KK42:
ciğerim yandı
Pembe geçmişler olsun ikinize de, elin ayağın boşalmıştır, tahmin edebiliyorum. Hepimiz çok dikkat etmeliyiz, bir anlık gaflet sonrası olan oluyor yoksa :anne:

oğlumu 2 dakika cekyata koydum..yeri hemen silip yerdeki battaniye ve çarşafıı değiştircektim...bir cığlık..yere düştü..aklım başımdan cıktı..kucakladım bende ağladım..sonra sustu ve alnı şişti..eymente koştum hemen ve dr götürdük:KK42:
ciğerim yandı

Geçmiş olsun pembe. Acısını bilirim:kızgın: vicdan azabı da cabası. . Dr görüp bir şey yok ama 24 saat kontrol et demişti. Birde burun kanamasına dikkat. Rabbim korusun meleklerimizi..

ciğerim yandı
Pembe minnosa geçmiş olsun üzülme anlık birşey hepimizin başına geliyor

İki gündür paşaya birşeyler oldu anlamadım ya ne gece ne gündüz uyku var Sabah sekiz de uyandı bir saat uyudu dışarı çıkarttım.gezdim banyo yaptırdım sadece yarim saat uyudu uyumuyor uyumasın da mız mız durmuyor aksam da iftara gidecem bunaltir orda da uyku diye eee diyor sürekli ama yok uyku fırtınalı zqmwndamiyiz ya ne zaman geçecek bunaldim iki gündür ya :bicak:

Allahim sürekli etrafımda meleğini kaybedenlerin haberi..
Bu kezde Arkadaşımın geçen yıl 26 haftalık doğup inatla 1 yıl yaşamayı başaran bebeği dün gece melek oldu:KK61::KK42:
allah sabir versin... Cok zor olmali... Dusunemiyorum bile allah butun bebekleri korusun...

Masallah canim ne kadar erken cikmissin seninkinin disler. Benimki huysuzluk asamasinda, uyumuyor dogru duzgun, henuz gelen bisiy yok.
Bu arada ben bayagi geriden geliyom, alakasiz oldugu yazdigim muhtemelen :)
Kusura bakmayin kizlar...
Pembedon5 Pembedon5 buralari birakmadigina sevindim, yazilanlari okurken film izliyor gibi hissetim, sayfakari ileri atlaatip bakmadimda, tektek okuyup gordum :)
Daha cok okuncam sayfam var
Atom heart mother Atom heart mother benimki meme grevini birakti cok sukur, son 5 gundur. Ama 5. Ay kontrolumuzde sadece 300 gr almis, canim sıkildida dr kilosu normal,ek gidaya 6. Ayda basla dedi. Devam sutu versem mi acaba bilemedim @Surrender bayagi vermissin biseyler ve 6.ay kilosunu cok iyi almis, masallah
Ben kalan sayfalari okuyayim, aradan alakasiz giris yapmis oldum, alpisin dislerini okuyunca dayanamadim :)
Selamlar herkese
saglikli olsunda kilo toparlanir canim. Bizimki 6 aylik kisa omrunun 1 ayini ishal olarak gecirdi ve geciriyor yavrucum... Ona da yuklenemiyorum artik meme konusunda. Senin adina sevindim, darisi basima diyemiyorum bile, bu saatten sonra daha duzelmez bu meme isi bizim. 5 dk aldirabiliyorum artik bununla yetniyoruz ...

ciğerim yandı
pembeee :KK11::KK11::KK11: allahim korumus ya... Gecmis olsun. Dikkat etsene kizim ya :KK11:

ciğerim yandı

Cok gecmis olsun, benimde aklim gidiyor
Artik cok hareketliler tek birakirkn 10 kere dusunuyorum.

ciğerim yandı

:110::110: Yaaa sana da mi oldu :( cok koru bi durum var ya kalbin duracakmis gibi oluyro.. Aman sukur bir seyi yok,is guc batsin aman onlardan kymetli mi.. Bi de bi anlik ya pat bi bakiyosun donmusler :( gecmis olsn pembisim.. Gozun ustunde olsn Allah korusun hepsini:nazar:

Back
X