2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kocamın yanına mı:KK53: isteğimi gördü korktu..dedim o gördüğün kız şeylerinin hepsini alıcam..bi odada ona dedim:KK53:
Dibime yanaşamaz artık:KK70:
sen bu yuzden kavga da edersın herifle :KK53: istediğini alana kadar bırakmazsın yakasını.
bence kadın istiyorsa yapılmalı. çünkü yaş var, hazırlanmıs bi ruh hali var, kilo var. bunları kendılerı yaşamadıgı için sorun cıkıyor zaten. benciller :işsiz:

sen bu yuzden kavga da edersın herifle :KK53: istediğini alana kadar bırakmazsın yakasını.
bence kadın istiyorsa yapılmalı. çünkü yaş var, hazırlanmıs bi ruh hali var, kilo var. bunları kendılerı yaşamadıgı için sorun cıkıyor zaten. benciller :işsiz:
xs kıyafetlerimi dolaba koydum..pantolonlarımı herşeyimi..hiçbiri olmuyor :KK67: 2 tane pantolon var elimde ..birinin dizleri yırtık model:KK67:
O zaman bende gider kıyafet alırım..madem naz yok o zaman benim nazımı çeksin ..
Adam o derece yani naz niye ya ben koycam yok efenim adı şu olsun bile demedi ..:KK70:

Eklentiler

• IMG_8774.webp
    IMG_8774.webp
    18 KB · Görüntüleme: 65
Kesinlikle katiliyorum her dedigine... pis benciller :KK11:

Oğlanın dolabını yerleştirdim..bir iki şey dışında hepsi poşetlenip baza altında yerini aldı:110:
Minicik hepsi..yeniler yerleşti..
Daha dün aldığım çıtçıtlılar bugün olmadı..
(söz gelişi)
Yazlıklarını giydrmeye doyamadım
Havalar soğudu
Çok üzülüyom
Niye bu kadar bağ kuruyosam eşyalarla aramda
Yengeç kadınıyım diye galiba
Ama nazı sen yine de yengeç yap :-)
Şuraya bi de fışfışlı smiley koysalar nr iyi olurdu di mi:confused::confused::confused:

Yazlıklarını giydrmeye doyamadım
Havalar soğudu
Çok üzülüyom
Niye bu kadar bağ kuruyosam eşyalarla aramda
Yengeç kadınıyım diye galiba
Ama nazı sen yine de yengeç yap :-)
Şuraya bi de fışfışlı smiley koysalar nr iyi olurdu di mi:confused::confused::confused:
Fisfisli smiley mi? :rolleyes:

:KK70::KK70::KK70:
Mis yaa
:KK70:

Maşallah bebisine:nazar:
2saat uyuyan çocuk nasıl ola ki?:KK57: bayag bildiğimiz 120 dakika?
15i aşıp 20yi bulursak oh iyi dinlendim diyorum:KK48:

Bende parkta yemeğini yedirdim. Çocuklara köpeklere baktı. Sonra yürüyüş yapıp madam cocoya uğradık:KK48: ona oyuncak için sepet aldım da çamaşır sepetimi kurtardım. Eve gelince içine girip oynadı çılgın :KK49: Bu arada 19tl kocaman kumaş sepetler herkese tavsiye ederim.
Ay canim hic sorma bu ara gece surekli uyandigi için gunduz 2 saat bi 2 saat bi uyuyo ama normalde 1 saatte bi uyanip emip geri yatiyodu ilk defa araliksiz 2 saat uyudu hatya emzrdm geri 1 bucuk saat daha uyudu masallah

Back
X