- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.321
Az yiyio dedindüşünmem lazım![]()

Makarna patetes kozartmasımı

Sen ki harika sebzeler verensin..kahvaltı yapması şart ilerde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az yiyio dedindüşünmem lazım![]()
pembe, git başımdanAz yiyio dedindemek pek sevmiyo öyle ..e azıcık birey olduklarını keşfedince napcan
Makarna patetes kozartmasımı
Sen ki harika sebzeler verensin..kahvaltı yapması şart ilerde![]()
Kocamın yanına mıpembe, git başımdan![]()
sen bu yuzden kavga da edersın herifleKocamın yanına mıisteğimi gördü korktu..dedim o gördüğün kız şeylerinin hepsini alıcam..bi odada ona dedim
Dibime yanaşamaz artık![]()
İyi bari hatasini anlamus. Surundur bakalim. Makinen bizulmus. Hersey ust uste gelir gelince ferah tut kalbini. Duzelecek elbetIyi gibi ben konusmuyorum o cok pisman dun agladi ilk kez cok ozur dilerim falanlar ama biraz daha affetmeyi dusunmiluyorum
Cok naz aşik usandirir. Cok da uzatmaya gelmrz. Esin sinirlenmeden strese girmeden bence bariş barisacaksan. Sonra cidden tadi kacar. Al karsina konus cnm. Sen bilirsin yinede.Barismayacagim zaten iyice surunsun
Corbasini yaptim. Oyle yedi. Agzinda biriktirdi yutamadiBen palamut denedim bir nohut kadar sadece yediği![]()
xs kıyafetlerimi dolaba koydum..pantolonlarımı herşeyimi..hiçbiri olmuyorsen bu yuzden kavga da edersın herifleistediğini alana kadar bırakmazsın yakasını.
bence kadın istiyorsa yapılmalı. çünkü yaş var, hazırlanmıs bi ruh hali var, kilo var. bunları kendılerı yaşamadıgı için sorun cıkıyor zaten. benciller![]()
TripKocamın yanına mıisteğimi gördü korktu..dedim o gördüğün kız şeylerinin hepsini alıcam..bi odada ona dedim
Dibime yanaşamaz artık![]()
Kesinlikle katiliyorum her dedigine... pis bencillersen bu yuzden kavga da edersın herifleistediğini alana kadar bırakmazsın yakasını.
bence kadın istiyorsa yapılmalı. çünkü yaş var, hazırlanmıs bi ruh hali var, kilo var. bunları kendılerı yaşamadıgı için sorun cıkıyor zaten. benciller![]()
Hahahahahha ahahahahaha ahahahaha
Ay iki saat uyudum valla her yere yazasim varBu bazen banada oluyor. Tam dalacağım, uyanıyor. Ay sinir oluyorum. Çocuk ağlıyor, bir yerlerimi kaldıramıyorum uykudan.![]()
Yazlıklarını giydrmeye doyamadımOğlanın dolabını yerleştirdim..bir iki şey dışında hepsi poşetlenip baza altında yerini aldı
Minicik hepsi..yeniler yerleşti..
Daha dün aldığım çıtçıtlılar bugün olmadı..
(söz gelişi)
Fisfisli smiley mi?Yazlıklarını giydrmeye doyamadım
Havalar soğudu
Çok üzülüyom
Niye bu kadar bağ kuruyosam eşyalarla aramda
Yengeç kadınıyım diye galiba
Ama nazı sen yine de yengeç yap
Şuraya bi de fışfışlı smiley koysalar nr iyi olurdu di mi![]()
Ay canim hic sorma bu ara gece surekli uyandigi için gunduz 2 saat bi 2 saat bi uyuyo ama normalde 1 saatte bi uyanip emip geri yatiyodu ilk defa araliksiz 2 saat uyudu hatya emzrdm geri 1 bucuk saat daha uyudu masallah
Mis yaa
Maşallah bebisine
2saat uyuyan çocuk nasıl ola ki?bayag bildiğimiz 120 dakika?
15i aşıp 20yi bulursak oh iyi dinlendim diyorum
Bende parkta yemeğini yedirdim. Çocuklara köpeklere baktı. Sonra yürüyüş yapıp madam cocoya uğradıkona oyuncak için sepet aldım da çamaşır sepetimi kurtardım. Eve gelince içine girip oynadı çılgın
Bu arada 19tl kocaman kumaş sepetler herkese tavsiye ederim.
Yatıcan mı?yalnız mı?Bakın ..
Yatıcam..
Sabaha kadar oturupta beni sinir etmeyin..
Gidin yatın..
Bugün kahvaltıda elimden düşmedi..öylee çok ileti vardı ki alıntı yapacağım hepsi kaldı![]()
Süper ya..du bide ben yapıcam bakalım ne cevaplar gelicek bence herkes yapsın güleriz
Pembeye lazım atommFisfisli smiley mi?![]()