- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.814
- 248
- 35
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #102.941
Benimkide istemiyor fazla icmek yemek aralarinda veriyorum. Bide yemrk bitincebenımkı su içmiyor yaa. şuan tek buldugum çare
kaşıkla içirmek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkide istemiyor fazla icmek yemek aralarinda veriyorum. Bide yemrk bitincebenımkı su içmiyor yaa. şuan tek buldugum çare
kaşıkla içirmek.
aynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.Benimkide istemiyor fazla icmek yemek aralarinda veriyorum. Bide yemrk bitince
içe çekince tamamdır dedin yaHer şey çocuklara
Hala birçok kıyafetin bekarliktan kalma
Ben bütün kıyafetlerine oluyrm hafif bir göbek kaldı
Onu da içime çekince tamamdir
Benimkide fazpa icmiyo iki yudum icip puskurtuyoo aklima her geldiginde veriyorum kadiklq daha iyi iciyo benimkideaynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.
herkese soruyorum, günde kaç cc içiyor su bebikleriniz?
aynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.
içe çekince tamamdır dedin ya
aklıma bi karikatür geldi. baktım bulamadım
şöyle bir şeydi '' madem içerde yer var, neden dısarı cıkıyorsun''![]()
Canim bazen hiç içmiyor, bazen 50cc içiyor. Havanın sıcaklığına, yediklerinin susatmasina bağlı değişiyor. Ortalama 25 cc dir.aynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.
bi öğünde en az 15-20 cc içmesini isterim :=)Canim bazen hiç içmiyor, bazen 50cc içiyor. Havanın sıcaklığına, yediklerinin susatmasina bağlı değişiyor. Ortalama 25 cc dir.
Elbet susasa içer, bizde teklif var ısrar yok :)
İlgi kişilikler var hakikatenBunlar birbirlerine de böyleler küserler 1 sene konuşmazlar sonra barışırlar gerçekten tuhaflar. Biz nişanlıyken de kayınvalideyle ablası küsmüş ben de ne bileyim bi yerde karşılaştık elini öpim dedim ay bi tersledi beni milletin içinde ne olduğunu anlamadım. Tabii sonra barıştı bunlar kadın bin pişman çok dolandı peşimde neyse insanlık ben de kalsın dedim konuştum falan. Sonra annelerinin cenazesinde dayılardan biri bana laf soktu. Yeni evliyim daha balayından geldik anneanne vefat etti. Neyse neymiş ben ne biçim gelinmişim de bunlarla samimi olmuyormuşum. Öbür gelinlerle çok iğrenç mıç mıç gereksiz samimiyetleri var ya bana laf koyuyo bi de annesinin cenazesi yani. Ben o kadar gevşek bi insan değilim kusura bakmasınlar dedim. Ona da gidip gelmiyorum. Şimdi de bu çıktı. Ama neye küstüğünü bilmiyoruz henüz
Kusura bakma lola bayağı uzun yazdım ama hakikaten çok garipsiyorum koca koca insanlar anaokulu çocukları gibi küsüyolar yaa. Büyük dediğin bi ağır olur oturaklı olur kendini saydırır. Yookk..
Waikikide uygun olabilirSelam kızlar dis hala yok baya beyaz ve sert ama bekliyoruz henüz yokbazen ağzını öyle kilitlyor ki acmiyor artik ekmekle elmle yediriyorum yada biberona çorba koyuyorum kasigi görünce yüzünü çeviriyor
kızlar kis geliyor çanta küçük geliyor bebek çantası tavsiyenoz var mi bu arada e bebekten mont baktım fiyatlar ne öyle ya çok pahalı
![]()
Beni anlatmışsın sanki ev borcu hariçAynen dis mahvetti çıkmadı bir turluvalla bebeklerin herşeyi çok pahalı zaten çok cabuk buyuyorlar ben uygun şeyler almaya çalışıyorum e bebekte mont 150 200 diyor
aylardır tek maaslayiz idare etmek gerekiyor ev borcu da var
yine de çok şükür halimize
bu arada kiloya çok takiliyorum ya çok mutsuzum hic bir kıyafet gelmiyor
![]()
Zayıflayanlara çok sinir oluyorumHer şey çocuklara
Hala birçok kıyafetin bekarliktan kalma
Ben bütün kıyafetlerine oluyrm hafif bir göbek kaldı
Onu da içime çekince tamamdir
Benimki de içmiyobenımkı su içmiyor yaa. şuan tek buldugum çare
kaşıkla içirmek.
Cc ile ölçemeyiz o kadar azaynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.
beslerken aralarda kaşıkla vermeyı buldum. içiyor bu sekıldeCc ile ölçemeyiz o kadar az![]()
sende güle güle kullan. rahatladım vallaBenimki de çok içmiyo sör cc hesaplamadım ama.. Yarım çay bardağı kadar içiyordur heralde günlük.
Surrender
Bu arada güle güle kullan saçlarını ben de geçen ay kestirdim aynen bu kısalıkta çok rahatladım be..
biri pişi mi dediBugün eski pantolonlarımdan giydim. 7 kilo fazlam var hepsi de göbekte toplanmış sanki. Patladım akşama kadar karnım ağrıdı be. Göbekte pişi hamuru gibi pufidik pufidik
O değilde sezeryan yerine bişi olmaz diymii![]()