2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Her şey çocuklara
Hala birçok kıyafetin bekarliktan kalma

Ben bütün kıyafetlerine oluyrm hafif bir göbek kaldı
Onu da içime çekince tamamdir
içe çekince tamamdır dedin ya
aklıma bi karikatür geldi. baktım bulamadım
şöyle bir şeydi '' madem içerde yer var, neden dısarı cıkıyorsun'' :D

aynen onun dısında zaten içmiyor. ama kaşıkla vermek anca aklıma geldı 2 gündür.

herkese soruyorum, günde kaç cc içiyor su bebikleriniz?
Canim bazen hiç içmiyor, bazen 50cc içiyor. Havanın sıcaklığına, yediklerinin susatmasina bağlı değişiyor. Ortalama 25 cc dir.
Elbet susasa içer, bizde teklif var ısrar yok :)

@cyc
Bunlar birbirlerine de böyleler küserler 1 sene konuşmazlar sonra barışırlar gerçekten tuhaflar. Biz nişanlıyken de kayınvalideyle ablası küsmüş ben de ne bileyim bi yerde karşılaştık elini öpim dedim ay bi tersledi beni milletin içinde ne olduğunu anlamadım. Tabii sonra barıştı bunlar kadın bin pişman çok dolandı peşimde neyse insanlık ben de kalsın dedim konuştum falan. Sonra annelerinin cenazesinde dayılardan biri bana laf soktu. Yeni evliyim daha balayından geldik anneanne vefat etti. Neyse neymiş ben ne biçim gelinmişim de bunlarla samimi olmuyormuşum. Öbür gelinlerle çok iğrenç mıç mıç gereksiz samimiyetleri var ya bana laf koyuyo bi de annesinin cenazesi yani. Ben o kadar gevşek bi insan değilim kusura bakmasınlar dedim. Ona da gidip gelmiyorum. Şimdi de bu çıktı. Ama neye küstüğünü bilmiyoruz henüz :KK53:
Kusura bakma lola bayağı uzun yazdım ama hakikaten çok garipsiyorum koca koca insanlar anaokulu çocukları gibi küsüyolar yaa. Büyük dediğin bi ağır olur oturaklı olur kendini saydırır. Yookk..
İlgi kişilikler var hakikaten
Cenazede olması bu olayın daha da ilginç
Bazı akrabalar gerçekten çok gereksiz
Sırf akraba diye görüşmek zorunda olmak da !

Selam kızlar dis hala yok baya beyaz ve sert ama bekliyoruz henüz yok :deli: bazen ağzını öyle kilitlyor ki acmiyor artik ekmekle elmle yediriyorum yada biberona çorba koyuyorum kasigi görünce yüzünü çeviriyor :110: kızlar kis geliyor çanta küçük geliyor bebek çantası tavsiyenoz var mi bu arada e bebekten mont baktım fiyatlar ne öyle ya çok pahalı :KK67:
Waikikide uygun olabilir
Oraya baktım ama daha gelmemişti

Aynen dis mahvetti çıkmadı bir turlu :işsiz: valla bebeklerin herşeyi çok pahalı zaten çok cabuk buyuyorlar ben uygun şeyler almaya çalışıyorum e bebekte mont 150 200 diyor :oha: aylardır tek maaslayiz idare etmek gerekiyor ev borcu da var :KK47: yine de çok şükür halimize :dua: bu arada kiloya çok takiliyorum ya çok mutsuzum hic bir kıyafet gelmiyor :KK14:
Beni anlatmışsın sanki ev borcu hariç
1100 lira gerçi ev kiramız ,kredi kadar

Back
X