- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #103.861
Acayip tatlı yeme şeyim geldi..bide regl olunca sinirlerim yatıştı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni şeyleri yaşıyoruz canım ben de bu konuda çok saknim çünkü alistirdim yediğini yiyor yrmedigini çıkarıyor herkes bir panik hele KV hrn telaş yapıyor gecen diyor ki yeşil mercimeği ezerek ver yutamaz o herşeyi yutar dedim sustuBenim esimde oyle yapiyo canim kahvalti da oglen yemekte veriyorm yoksa benide korkutuyo halbuki boğazında kalmiyo ben blyrm beklyrm 5 saniye cikariyo yutamayinca baskalarinin yannda yediremiyorm inan oyle kv annem hemen telas panik agzina parmagini felan sokmaya calsyo kv halbuki daha kotu olcak haberi yok
ya ben ömrümde öyle bişey görmedimAnaam nasıl olmuş o kadar sezeryanı arka arkaya
Baxen elimlw bastırıyorum da hafif bi sızlama vsr hala ki izmirin en iyi doktorlarındann biri yaptı ameliyatımı
2 saat sonra üst kata çıkmış lokum dağıtıyodum hemşirelere
Bi gün bile yatmafım hastane dışında
maze geçmiş olsunnn
inşallah toparlanırsın hemencecik
ne zor ana hasta olunca
inş. bu gece cok uyandı . uykulu halde agladı hep. yarın patlasa keşke dişi. düşün saat daha yarımSaol canim :) darisi basinahuysuzluk biter diye umit ediyorum
![]()
agrı kesıcı benım hiç aklıma gelmedi. 4. ay aşısında almıstık en sonİnşallah kuzum ya..
Valla başıma ağrılar girdi..
Musanında bugün hiç keyfi yoktu..hiçbişi yemedi..hiç..
Hip muhallebi yedirdim uyudu..dişleri ile kaşığı sıka sıka..jelde fayda etmedi bende ilk defa 1 çay kaşışı calpol verdim.dr.jelin etkisi olmazsa calpol ver çünkü dişleri ağrı yapar demişti..erkenden uyudu..yorgun düştü..
![]()
aynı benımkıEymen kendiyle ilgilenmedigimde yalandan öksürüyor dikkat cekmek icin bi de bunu öğrenmis sipa![]()
bal kabagını neyle yaptın?Bal kabagi yaptim yemedi. Az sutunden doktum zar zor biraz yedi ya.
Nefret ettiğim halde 2 tane sigara içtim ucuca ekleyerek.bira da içtim .biliyorum emziriyorum...![]()
Bende içiyom.ama geçici..kendimi biliyom..arkadaş bi haller var ama ne anlamadım![]()
Hollanda birasi ictim şu an kafam çok güzel
Sağol hif çok zor be. Bi de oğlan durmadıkça sinirlerim tepeme çıkıyo kendimi balkondan atasım geliyo göz çukurlarım bile ağrıyo bee..
Ya krospan gibi bişidi..şimdi buzdolabına gidip bakamıcamÇok kötü fena üşütmüşüm. Eşimi eczaneye gönderdim tylolhot ya da benzeri bir ilaç kullanabilir miyim emzirme döneminde bi sor dedim. Kullanabilir derlerse de 2 tane al gel ben bi araştırayım içime sinmezse kullanmam dedim. Kullanabilir bişiy olmaz 2 saat emzirmesin içince demişler bir kutu verip göndermişler
Araştırdım emzirme döneminde kullanılabileceğine dair mantıklı bir yazı görmedim. Elinde patladı 1 kutu ilaç
Ama ben çok kötüyüm yaa
Oğlan da uyumuyo. Ayakta sallanmazdı benimki yatırdım şimdi ayağıma sürekli kalkmaya çalışıyo şşttt yat diye kızıyorum yatıyo sallıyorum sallıyorum uyumuyo inatla sıpa. Sanki onu uyutup parti yapıcaz. Uykusu var halbuki.
Amin piticiğim. Allah hepimize kolaylık versin.Oooof, sigara
Maşallah, topic yavaş yavaş sigaraya doğru kayıyor...
Sigarayla kalsak iyi, yavaş yavaş kafaları da çekiyoruz
Ulan adamın canını istetiyorsunuz beea
Geçmiş olsun Maze, Allah sana tez zamanda şifa, minnoşa da insaf versin, çok fenalar çook. Dün ben de balkona attım kendimi, başım çatlıyordu mızmızından![]()
Kız pempeee oğlanı yeni uyuttum anca girdim. Sen sabah bi bakıver anacım kocaya aldırayım bee fenayım. Burnum şelale gibi çağlıyorYa krospan gibi bişidi..şimdi buzdolabına gidip bakamıcam
Bitkisel..anında kesiyo bakiçerim diyosan kakıp bakıcam
Biraz tatli olunca sevmiyor. Yuzunu rksitiyor. Meyveyide sevmiyir o yuzden zar zor yediriyorumBal kabagi benimkinin en sevdigi şey hurma da koyuyorum çık seviyor
Gecmis olsin cnm. İkaclarda oyle yazar ama dr cok az etki verenini verir. Sen dra danisarak al. Bebegine gecmesinÇok kötü fena üşütmüşüm. Eşimi eczaneye gönderdim tylolhot ya da benzeri bir ilaç kullanabilir miyim emzirme döneminde bi sor dedim. Kullanabilir derlerse de 2 tane al gel ben bi araştırayım içime sinmezse kullanmam dedim. Kullanabilir bişiy olmaz 2 saat emzirmesin içince demişler bir kutu verip göndermişler
Araştırdım emzirme döneminde kullanılabileceğine dair mantıklı bir yazı görmedim. Elinde patladı 1 kutu ilaç
Ama ben çok kötüyüm yaa
Oğlan da uyumuyo. Ayakta sallanmazdı benimki yatırdım şimdi ayağıma sürekli kalkmaya çalışıyo şşttt yat diye kızıyorum yatıyo sallıyorum sallıyorum uyumuyo inatla sıpa. Sanki onu uyutup parti yapıcaz. Uykusu var halbuki.
Cok az Suyla hasladim . Bizim bal kabagi tatlisi gibi oldu kati şerbetsiz. kendi tadi var zaten hic bir sey katmana gerek yok. Ceviz ekledim. Yuzunu eksitti. Devam sutu ekledim muhallebi gibi oldu. Biraz tatliligini almasi icin birsey koysam yer belki de ne koysam. Yarin tekrar deniycem belli olmuyo bugun yemedigini yarin yiyebiliyorbal kabagını neyle yaptın?