2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi geceler. Annem 10 senedir spiral kullaniyor günü gecmis 45 yasinda yoksa ben ablami oluyom. Test yapmis çıkmamış hic günude gecmiyordu. Olma ihtimali varmiki. Didim ki nittin anaaaa:skandal::KK57::rolleyes:
Menepozdur menepoz. Artik 2-3 ayda bir olur sonra 6 aya oyle oyle bir sene yada bir kac seneye girer

Tamam da hemen nasil kesilsinkuo_O
Düzensiz Adet Görme: Menopoza geçiş süreci olan perimenopoz döneminde adetin düzensizleşmesi, adet döneminin kısalması veya bazı aylar adet görememe gibi durumlar yaşanabilir. Bunun başlıca nedeni hormonal dengesizliktir.

Adet dönemi erken veya geç gelebilir, kanama normalden yoğun veya hafif olabilir.

Düzensiz Adet Görme: Menopoza geçiş süreci olan perimenopoz döneminde adetin düzensizleşmesi, adet döneminin kısalması veya bazı aylar adet görememe gibi durumlar yaşanabilir. Bunun başlıca nedeni hormonal dengesizliktir.

Adet dönemi erken veya geç gelebilir, kanama normalden yoğun veya hafif olabilir.
ayy iki gündür piskolojim bozuldu. Ablaligi kabullenemem
Pztesi sonucu dersin cnm . Test ne cikarsa ciksin kadin dogumcuya bir ara gider. 45 olmus. Menepoza yavastan adim atiyo
Tamam canim. Sağolasın soylerim ona.. oda korjtu hic tasamadigi icin

Back
X