- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.041
Ben deUyuyamıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deUyuyamıyorum![]()
Pazartesi belli olur artikin. Kan vermiş. Ama birden bire kesilirmi kiMenopoza da giriyo olamaz mııı
Menepozdur menepoz. Artik 2-3 ayda bir olur sonra 6 aya oyle oyle bir sene yada bir kac seneye girerKizlar iyi geceler. Annem 10 senedir spiral kullaniyor günü gecmis 45 yasinda yoksa ben ablami oluyom. Test yapmis çıkmamış hic günude gecmiyordu. Olma ihtimali varmiki. Didim ki nittin anaaaa![]()
afiyet olsunBira içmiştim akşam
Burda itiraf ettim![]()
Düzensizlikkwr oluyo bildiğim kadarıylaPazartesi belli olur artikin. Kan vermiş. Ama birden bire kesilirmi ki
Tamam da hemen nasil kesilsinkuMenepozdur menepoz. Artik 2-3 ayda bir olur sonra 6 aya oyle oyle bir sene yada bir kac seneye girer
İnşallahDüzensizlikkwr oluyo bildiğim kadarıyla
Pztesi sonucu dersin cnm . Test ne cikarsa ciksin kadin dogumcuya bir ara gider. 45 olmus. Menepoza yavastan adim atiyoTamam da hemen nasil kesilsinku![]()
Düzensiz Adet Görme: Menopoza geçiş süreci olan perimenopoz döneminde adetin düzensizleşmesi, adet döneminin kısalması veya bazı aylar adet görememe gibi durumlar yaşanabilir. Bunun başlıca nedeni hormonal dengesizliktir.Tamam da hemen nasil kesilsinku![]()
ayy iki gündür piskolojim bozuldu. Ablaligi kabullenememDüzensiz Adet Görme: Menopoza geçiş süreci olan perimenopoz döneminde adetin düzensizleşmesi, adet döneminin kısalması veya bazı aylar adet görememe gibi durumlar yaşanabilir. Bunun başlıca nedeni hormonal dengesizliktir.
Adet dönemi erken veya geç gelebilir, kanama normalden yoğun veya hafif olabilir.
Tamam canim. Sağolasın soylerim ona.. oda korjtu hic tasamadigi icinPztesi sonucu dersin cnm . Test ne cikarsa ciksin kadin dogumcuya bir ara gider. 45 olmus. Menepoza yavastan adim atiyo
Kesilmez hemen adet oncesi donem suan. Daha hemen girmedi. iki adet arasi uzayacak . Sonraki aylar daha da uzayacak. Ara kanamalaru olacak. Yumurtaliklar bitiyor. Menopaza girecek. Surpriz yumurta degilseTamam da hemen nasil kesilsinku![]()
Ayy tamam taman ikinci seçenek olnasindaKesilmez hemen adet oncesi donem suan. Daha hemen girmedi. iki adet arasi uzayacak . Sonraki aylar daha da uzayacak. Ara kanamalaru olacak. Yumurtaliklar bitiyor. Menopaza girecek. Surpriz yumurta degilse![]()
Ayaz a dayi ya da hala geliyor. Ay dusunemiyorum yaa. Yardimada gelmez sana annen. Sen yardima gidersinAyy tamam taman ikinci seçenek olnasinda![]()
Hala demisim teyzesus kiaazz
piskolacimi bozma
![]()
Hala demisim teyze. Mesela hayal ediyoruz
. Olur olur oda bi ihtimal
![]()
Tmm tmm hadi yatalim. İyi gecelerkovalaycam seni miss
![]()
Benimki birde mamaya kalkti kalkmaz simdi oglen 2 de uyanmisti. 9 da uyudu. Uykusuz bayagi az uyudu bugunBu piskolojiyle nasil uyu ceksem uyu miss uyu bizimkiler delirir birazdan![]()