2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim, alinti yapamadım arkadaşların bahsettiği kişi benim... ...açıldıktan 4 ay sonra kullandığım (saklama kosullarina uygun olarak saklanmis) calpol ilk bebegimin atesine hiçbir etki yapmadigi için havale geçirdi.
O günden sonra ogrendim, kapagi acildiktan 3 ay sonra kullanmak tesirini etkiliyormus olumsuz anlamda.
Simdi bizde mutlaka kutusu henüz acilmamis bir calpol bir de en geç 2 ay önce acilmis bir tane bulunur.

Bunun doğruluğunu simdiki bebegimde de defalarca denedim ve gördüm.

Dilerim hiçbirinizin bebeği havale gecirmez, anne ve baba için çok buyuk bir travma... Bebeğim 11 aylıkken 38.2 atesle geçirdi, şimdi 5 yaşında ben hala atlatamadim o günkü yaşadığım şoku. Çocuklarım ateslenince elim ayagim titrer bugün bile...

Ben yaşadım ve yandım. Evde kapağını açtığınız calpolun kapağına tarih ativerin. 2 aydan sonra kullanmayın ateş düşürücü olarak.
Çok geçmişler olsun
Tekrarı yaşanmasın...
38 de havale geçiriliyo mu ya... bilmiyordum
bence artık care kullanmak manasız gelıyor bana. ilk zamanlar çok hassas dıye kullandım
numara arttıkca cılkını cıkarmıslar bez sayısının :işsiz:
Ben premıum dışında
Aktif bebe yeşil ve turuncuyu kullandım
İkisininde hiç bi özelliğini olumlu bulmadım ya

Bende hala care kullaniyorum, aktif pisik yapti benimkinin cildi cok hassas ve kuru. Yalniz komili 4 aldik bi kere cok memnun kaldim gayet guzeldi. Kuculdu simdi tabi, 5 numarasini gorsem direk alirim.
Aynen bizdede atom pişik oldu
Yan bantlar care gibi değil
Hafif değil
Çişi devasa şişiriyo
Care de anlamıyosun bile
Çok kokuyo
Fışır fışır sesli
Komili deneyim o zman ya
Migrosta yok ebebekte yok
Normal bi markettr gördüm
44 lü 4 no maxi 22 tl idi
Komili aldm bugn bende indirimdeymis denemek istiyodm hemde kokusu harika en basta icide guzel yumuşak bakalım sizdrma felan yapcak mi yarn bilgilendiririm yatmadn once taktm canbebe kullaniyodm kac aydir butun bezleri denedm en iyisi canbebeydo aralarinda bi kere bile ne kaka ne cis sizdirma olmadi H hiuf
10 tane bez kaldı yarın bi alalım bakalım deneyelim...

Çok geçmişler olsun
Tekrarı yaşanmasın...
38 de havale geçiriliyo mu ya... bilmiyordum

Ben premıum dışında
Aktif bebe yeşil ve turuncuyu kullandım
İkisininde hiç bi özelliğini olumlu bulmadım ya

Aynen bizdede atom pişik oldu
Yan bantlar care gibi değil
Hafif değil
Çişi devasa şişiriyo
Care de anlamıyosun bile
Çok kokuyo
Fışır fışır sesli
Komili deneyim o zman ya
Migrosta yok ebebekte yok
Normal bi markettr gördüm
44 lü 4 no maxi 22 tl idi

10 tane bez kaldı yarın bi alalım bakalım deneyelim...
İnsallah guzeldir

Bebeleri babaanneye bıraktım, bugün benim günüm, tek başıma bütün gün gezeceğim! :KK73:

Geldim en sevdiğim avm ye, önce güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi de çayımı içiyorum. Birazdan kalkıp bebek arabasıyla giremediğim büttüüüün mağazalara gireceğim, gözüme takılan bütün kıyafetleri alıp kabinde saatlerce deneyeceğim, yorulunca mis gibi bir kahve içerim.:KK71:

Yaşasın anne günü :KK31:

Bebeleri babaanneye bıraktım, bugün benim günüm, tek başıma bütün gün gezeceğim! :KK73:

Geldim en sevdiğim avm ye, önce güzel bir kahvaltı yaptım, şimdi de çayımı içiyorum. Birazdan kalkıp bebek arabasıyla giremediğim büttüüüün mağazalara gireceğim, gözüme takılan bütün kıyafetleri alıp kabinde saatlerce deneyeceğim, yorulunca mis gibi bir kahve içerim.:KK71:

Ohhh sefan olsun arkadaşım kahvenin yanına truff ye benim için :kk77:

Piti senin bebelerin mi var
Ben ilk çocuk sanıyodum
İyi eğlwnceler bu arada
Aynısını ben de yapmak istiyorum ama kilolarımı verdikten sonraa
İyi yapmışsın kendine vakit ayırmakla
Ohhh misss

Back
X