- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.661
bi deneyelım belkı severAma sen beğenmezsin belki anaokulu öğretmeni kendisi sesi yüksekbide ritm tutuyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi deneyelım belkı severAma sen beğenmezsin belki anaokulu öğretmeni kendisi sesi yüksekbide ritm tutuyor
![]()
Aynen bizdede ayni sorun ust degistirmek İcin savaş ediyoruz. Benimde bi aklima geldi ama nasil olur ki.Evet 20 gun var. premium care 5 e yeni gectim. Ben her alt degistirdigimde kavga dovus yenisini takiyirum yakalayamiyorum basiyo yaygarayi su kulotlulardan mi alsam diye dusunmuyor degilim bazen aglayacak dereceye geliyorum.
Eymen 11 kg daha 5 kullaniyozkaç kilo senınkı?
Benimkine koymaktan ona sora gelmiyokızlar, benım zilli parmagını burnuna sokuyor
var mı bu durumda olan![]()
Valla yaa.ooo karar verılmış. valla bravo eşine her erkek istemez böyle bir şeyi. ulen sende şanlısın yürü git![]()
Bence caizdir hergün yap3 gündür kahvaltıda cocuga krep, mücver, pankek yaptım. bayıldı resmen maşallah. yarın da krep yapsam cılkı çıkmış olur mu, caiz midir![]()
Ben yediriyorm kakaaindan oylece cikiyo cok igrenc bi goruntuIspanak yediriyormusunuz ilk defa vericem bilgisi olan varmi cunku güçlü bir besin![]()
Ishal yapcak bsy mi verdn kiGunde bir kez yapardi,4 gundur falan 6-7bezi kakali cikiyor. Kiminde baya yapiyor kiminde az,bi terslik mi var anlamadim
ooo karar verılmış. valla bravo eşine her erkek istemez böyle bir şeyi. ulen sende şanlısın yürü git![]()
3 gündür kahvaltıda cocuga krep, mücver, pankek yaptım. bayıldı resmen maşallah. yarın da krep yapsam cılkı çıkmış olur mu, caiz midir![]()
inek kardeş gel burayaaa daha cok küçüğüm büyümem lazım...
ku vak vak vak, ku vak vak vak...
bu yüzdeğnn cok süt içmem lazım...
pe pe peğğpeee büyüdün mü sen, eveetttt...
köpeğim hav hva hav hav der...
hay köpeğine de pepene de
çirkin sesli niloyana da be...![]()
ulen var ya aralık analarına takılmalıydım ilk zamanlarsiz fos çıktınız
günaydın kızlar, bugun erkeniyiz. bize göre bu saat erken
kıskanç babamız kreplerımızı, mücverlerımızı kıskandı. kahvaltı da o da istiyormuş bugun
hep ona yapıyormusum, kendısıne yapmıyormusum.
bugun koca danaya mücver, küçük danaya da domatelı krep yapıcam![]()
6 numara beze gecen var mı? küçük gelıyor sanki.ya da 5+ var mı?
sus dıyorum sanabugün kendime alışveriş yaptım
Eve geldim derli toplu ve yemek hazır![]()