- 30 Ocak 2015
- 19.781
- 28.077
- 798
- 29
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.781
Aynen canim altini drgstirdikten sonra cami aciyorm odada kokusu kaliyo cunkuAlp de her bezin hakkini veriyorkoku bi anda odaya siniyor
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim altini drgstirdikten sonra cami aciyorm odada kokusu kaliyo cunkuAlp de her bezin hakkini veriyorkoku bi anda odaya siniyor
![]()
Ay evet ya buz gbi bugn hava benfd sevmiyorumoffff ankara gene kara ve soğuk..elimde olsa şu ankarayı çıkartıp antalyayla yer değiştricem..sevmesem terkederdimangara bebesiyiz diye çekiyoz
Bizimde oyle oldu. Üstler de cok huysuzlandi. Kocamanlar bideBurda bir lolla var burdaaaa
Yine yokluğunu kimsenin farketmediği
Anamın yanındayız bir haftadır
Minnoşun üst dişleri çıkıyo
Beni hayattan bezfirdi
Altlarda böyle olmamıştı
Benim kizin 6 tane disi cikti.aslinda tek tesellim o.9ayda 9 kilo oldu ama disleri cikardi aradan.bizim tek sikintimiz memeyi emmiyo.gorunce agzini siki siki kapatiyo acmiyo emmemek icin.kafayi saga sola salliyo.bende ac birakiyomki emsij diye.ama ac kaldigiyla kaliyoBence gayet guzel biz 6 aylikken 8 kiloyduk 29unda 9 ay bitcek ama hic umidim yok 9 olmamistir bide gelisim tablosunda erkek bebeklerin kilolari daha fazla hic bisey yemiyo bu aralar biraz yemeye basladi masallah diyimde yarina aynisi olmasn
Bize 9 aylik asisini yapalim dedi ebe beende tamam dedim..benim oğlan da 20 ocak doğumlu 9100 gr..bence iyi ,şöyle bakıyorum da ne şişman ne zayıf..ben 9. ay aşısını yaptırmadım...yaşında yapılan kkk aşını da yaptırmak istemiyorum...
Merhaba canım. Nasıl tekrar alisabildin mi gurbete. Ben de yurdumda gurbetteyimbirickm bebis nasil? Dis belirtisi var mi artik?
Kilosu ayina gore normal degerde fakat aylik kilo alimi onemli. Kiloya bakma fazla olanda az olanda kendi capinda degerlendirilir. 100 gr aylik cok dusuk. Buyume ve gelisme acisindan hizlilar. Dis huysuzlugu meme reddi olabilir pes etme. Pozisyon degistirerek emzir. Sutunu sag dolaba koy. Kahvaltisina koy . Ek besin aliyordur 9. Ay bitti. Diger ogunlerine kat fazlaligi. Kani git gide dusmesin. Beslenemedigi kanindandan belli dusukseBize 9 aylik asisini yapalim dedi ebe beende tamam dedim
Kizamik asisi dedi heralde adinada yanlis anlamadiysam.ama kan degerine cok uzuldum 10 bucuk cikti.12 nin altinda olmamasi lazimmi.senin bebek kizmi erkekmi canim bide ne kadar dogduki 9100 gram.bizimki artik emmiyo hic.bol sutum var gidecek diye korkuyom.sagip biberonla veriyom yine almiyo.suyu iciyo bineronla sutu icmiyo
Kaşıkla vermeyi denedinmiBize 9 aylik asisini yapalim dedi ebe beende tamam dedim
Kizamik asisi dedi heralde adinada yanlis anlamadiysam.ama kan degerine cok uzuldum 10 bucuk cikti.12 nin altinda olmamasi lazimmi.senin bebek kizmi erkekmi canim bide ne kadar dogduki 9100 gram.bizimki artik emmiyo hic.bol sutum var gidecek diye korkuyom.sagip biberonla veriyom yine almiyo.suyu iciyo bineronla sutu icmiyo
Bnmkidr tam tersi oyle emiyim diyo ama doymuyo artik sadece memeyle yemek yemek istemiyoBenim kizin 6 tane disi cikti.aslinda tek tesellim o.9ayda 9 kilo oldu ama disleri cikardi aradan.bizim tek sikintimiz memeyi emmiyo.gorunce agzini siki siki kapatiyo acmiyo emmemek icin.kafayi saga sola salliyo.bende ac birakiyomki emsij diye.ama ac kaldigiyla kaliyo![]()
Bayanlar nerdesiniz hic sesiniz cikmiyoSurrender sen biseyler paylasirdin mutlska okuyup okuyup bilgi aliyodm senden bugn sesin cikmiyo
![]()
yemesi harika yaaBende sevmyrm ya ama yemesi zevkli oluyo![]()
tek başıma dolanıyordum ortalarda son zamanlarda. kimse yok dogru düzgünSanırım kızımın da üst dişleri çıkacak gece boyunca sürekli uyandı bir haftadır düzeni bozuldu iyice bu ara kk iyice sakinleşti H hiufPembedon5
Surrender
pitipitikare
Atom heart mother
nebileyim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar neredesiniz sizsiz olmuyor buralar sanırım minnoslar nefes aldirmiyor
evladımız diye bkunu mu yıyelım yani dimiAy cok igrenc yaa midem bulaniyo artk altini temizlerken annemde diyo insan evladinin altini temzlerken midesi bulanir mi ee sonucta b.k bu yani![]()
Sen yaz yine birakma buralari bebekler bu ara hic durmuyor sanirim ondan kimse yzamiyortek başıma dolanıyordum ortalarda son zamanlarda. kimse yok dogru düzgün
tek başıma ne yazayım canımSen yaz yine birakma buralari bebekler bu ara hic durmuyor sanirim ondan kimse yzamiyor
Sen yaz bak birileri yazar mutlakatek başıma ne yazayım canım![]()