2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

mamayı bıraktık. yemek öğününü 2 ye cıkardım
kalan öğünlerde yogurt ve muhallebi verıyorum. kahvaltı da muhallebıyı de bıraktık. normal kahveltı yapıyoruz. yumurtanın akına gectım. zeytın tattırıyorum.

Selam, aynı şekilde diş mesaisindeyim, üst iki dişi 2 gün arayla çıkardı, zor geçiyor valla, buraya bakmaya vakit bulamadım.
İnşallah senin bebiş kolay çıkarır, Allah hepimize güç kuvvet versin, her gün daha fazla ve daha kaliteli bir bakım&ilgi gerektiriyorlar Minnoşlar. :anne::KK200:
Amin canim insallah kolay cikartir artik arkami dondugum anda muzurluk pesinde surekli dikkat etmek gerekiyor Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Tesekkur ederim.
Büyük kızım hastaydı fazla giremedim. Üst dis nöbeti bizde de var 3 gündür.
Büyük kızım üst 3 dişini aynı anda patlattığı gün (11 aylikti) havale gecirmisti. Bebeklerin 1 yasina yaklastigi dönemde epilepsiye bagli olmayan atesli havale yasama riski artiyormus. Dilerim hiç kimse bu durumu yasamaz, ama ihtimaline karsi atesli havale geçiren bebege nasil davranılmalı bir bilgi edinin lütfen. Ben gibi "bebegim öldü" diye basinda lüzumsuz üzüntüye girip, ona yardim etmek dururken çaresizce aglamayin.
Gecmis olsun biran once iyilesir insallah diger bebeginiz de disleeini kolaylikla cikartir insallah

mamayı bıraktık. yemek öğününü 2 ye cıkardım
kalan öğünlerde yogurt ve muhallebi verıyorum. kahvaltı da muhallebıyı de bıraktık. normal kahveltı yapıyoruz. yumurtanın akına gectım. zeytın tattırıyorum.
Benimde vermedigim bisey kalmadi artik bol tuzu olmasa tursu vermek bile isterdim :KK70: he inek sutu ve bal vermedim tabi :işsiz:

Bize 9 aylik asisini yapalim dedi ebe beende tamam dedim
Kizamik asisi dedi heralde adinada yanlis anlamadiysam.ama kan degerine cok uzuldum 10 bucuk cikti.12 nin altinda olmamasi lazimmi.senin bebek kizmi erkekmi canim bide ne kadar dogduki 9100 gram.bizimki artik emmiyo hic.bol sutum var gidecek diye korkuyom.sagip biberonla veriyom yine almiyo.suyu iciyo bineronla sutu icmiyo
benim oğlan 3 kilo doğdu canım..o yaptırdığın aşı evet kızamık aşısı..aslında aşı takviminde yok,suriyelilerden dolayı yapıyorlar..ben istemedim..bende gündüzleri iki kere emziriyorum artık..24 saatte 3 kez emiyo ,,benim için önemli olan ek gıda..artık anne sütünün ne koruyuculuğu ne doyuruculuğu kalmadı sonuçta

Evet ya çok soğuk hava almak için çıkıyorduk ya simdi evde çok sıkıcı günler bizi bekliyor bu gece hic uyumadik disimiz patlamış tırnak ucu kadar ilk disimiz çok zormus ya :duduk:
bizimde ilk dişimiz çıktı canım çok şükür..tek dişle gargamel gibi oldu :KK70:..bizm oğlan hem boğaz enfeksiyonunu hem dişi bir arada halletti..çok zor geçti geçen hafta..

Back
X