- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.082
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #104.841
yok ya öyle yedırcem.domates rendeledım içine bir de.Mücver gibi yap..yada yumurta ile..
yumurta sabahları yıyor o yuzden yapmak istemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya öyle yedırcem.domates rendeledım içine bir de.Mücver gibi yap..yada yumurta ile..
Evet canimkızamık aşısı mı?
Heee öyle zaarAilecek mi![]()
korktuguna degmıyoreymentaa .!.:Evet canim
Ben bunu kocama anlattim ben korkarim dedi işten izin aldim ben götürecemkorktuguna degmıyoren hıssedılmeyen aşı. ateş de yapmıyor
cocuk 5 sanıye aglayıp susuyor![]()
benımkı de korkuyor.Ben bunu kocama anlattim ben korkarim dedi işten izin aldim ben götürecem![]()
Ha soyle gelde sayfalar senlensinnereye yok burdayım
Amin canim insallah kolay cikartir artik arkami dondugum anda muzurluk pesinde surekli dikkat etmek gerekiyor Allah yardimcimiz olsun hepimizinSelam, aynı şekilde diş mesaisindeyim, üst iki dişi 2 gün arayla çıkardı, zor geçiyor valla, buraya bakmaya vakit bulamadım.
İnşallah senin bebiş kolay çıkarır, Allah hepimize güç kuvvet versin, her gün daha fazla ve daha kaliteli bir bakım&ilgi gerektiriyorlar Minnoşlar.![]()
Ne olacak bunlarin bu halleeri gittikce huy degistiriyorlarUyumuyor
Yani uyuyor ama
Ters yapıyo
Uyuyacağı saatte uyanık
Uyanması gereken saatte uyuyo
![]()
Gecmis olsun biran once iyilesir insallah diger bebeginiz de disleeini kolaylikla cikartir insallahTesekkur ederim.
Büyük kızım hastaydı fazla giremedim. Üst dis nöbeti bizde de var 3 gündür.
Büyük kızım üst 3 dişini aynı anda patlattığı gün (11 aylikti) havale gecirmisti. Bebeklerin 1 yasina yaklastigi dönemde epilepsiye bagli olmayan atesli havale yasama riski artiyormus. Dilerim hiç kimse bu durumu yasamaz, ama ihtimaline karsi atesli havale geçiren bebege nasil davranılmalı bir bilgi edinin lütfen. Ben gibi "bebegim öldü" diye basinda lüzumsuz üzüntüye girip, ona yardim etmek dururken çaresizce aglamayin.
Yumurtali yap bir de istersen bende oyle deniycem guzel olabilirsarımsağı her yemege koyuyorum zaten . ıspanagı sevmedi zorla yedırdım valla. bu 2. verıişim.
Aynen minnoslar nefes aldirtmiyorSanırım kızımın da üst dişleri çıkacak gece boyunca sürekli uyandı bir haftadır düzeni bozuldu iyice bu ara kk iyice sakinleşti @hiuf @Pembedon5Surrender @pitipitikare
Atom heart mother @nebileyim ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşlar neredesiniz sizsiz olmuyor buralar sanırım minnoslar nefes aldirmiyor
Allah kolaylik versin hepimizeAynen minnoslar nefes aldirtmiyorkaderimizse cekicez
![]()
AminnnAllah kolaylik versin hepimize
Benimde vermedigim bisey kalmadi artik bol tuzu olmasa tursu vermek bile isterdimmamayı bıraktık. yemek öğününü 2 ye cıkardım
kalan öğünlerde yogurt ve muhallebi verıyorum. kahvaltı da muhallebıyı de bıraktık. normal kahveltı yapıyoruz. yumurtanın akına gectım. zeytın tattırıyorum.
benim oğlan 3 kilo doğdu canım..o yaptırdığın aşı evet kızamık aşısı..aslında aşı takviminde yok,suriyelilerden dolayı yapıyorlar..ben istemedim..bende gündüzleri iki kere emziriyorum artık..24 saatte 3 kez emiyo ,,benim için önemli olan ek gıda..artık anne sütünün ne koruyuculuğu ne doyuruculuğu kalmadı sonuçtaBize 9 aylik asisini yapalim dedi ebe beende tamam dedim
Kizamik asisi dedi heralde adinada yanlis anlamadiysam.ama kan degerine cok uzuldum 10 bucuk cikti.12 nin altinda olmamasi lazimmi.senin bebek kizmi erkekmi canim bide ne kadar dogduki 9100 gram.bizimki artik emmiyo hic.bol sutum var gidecek diye korkuyom.sagip biberonla veriyom yine almiyo.suyu iciyo bineronla sutu icmiyo
bizimde ilk dişimiz çıktı canım çok şükür..tek dişle gargamel gibi olduEvet ya çok soğuk hava almak için çıkıyorduk ya simdi evde çok sıkıcı günler bizi bekliyor bu gece hic uyumadik disimiz patlamış tırnak ucu kadar ilk disimiz çok zormus ya![]()
Aynen canim ankaradayim neresindrsn senCanım sen ankaradamsin bizim ev yüksekte ya çok soğuk buralar![]()