- 16 Kasım 2015
- 5.098
- 10.004
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #105.201
kızlar biz tam yumurtaya gectık
sabahları 1 yumurta yedırıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz tam yumurtaya gectık
sabahları 1 yumurta yedırıyorum![]()
Sigara miSigarada içiyorum
Emmiyor gari
Koridora bıraktım gitti geldi gitti geldi
Yürüyerek değil öyle bi girişimi yok
Nayn emeklemede yok
Var bizde sürünmek![]()
Neden cok zor canim ben yanima arkadas ariorum yaa =)çok zor ama keşke bende olsamtam rahata erdım, kilolar gitti derken bebek düşünüp yine aynı durumda olucam.
el sallarsın bize artık![]()
Henuz netlik kazanmadi ama var oyle bir suphem =) canm ben hemen oldum yaAyy canım ciddimisin ben geçen adet oldum her ay düzenli olacak mi bakalım
Ben emzirmeyede gunde 1 2 tane sigarayada devammSigara mi![]()
Sağol darısı sizedeAfiyet olsun Musa ' ya. Cok guzel gozukuyorlar gercekten
Hahahha sabh sabh ne güldüm ya hayir daha yeni hamile kaldigim kiloya geldim gibi..yine mi hamile kalmam gerekirdi ya =) dur az sonra aliyorum kader ani resmen icimden gerilim muzikleri çalio hayirlisi olsun insallah canim sagolllO ozoroski , noluyor yaauv, kızım haber ver muhakkak, çok merak ettim şimdi.
Test alıp kargoyla sana yollayasım var, ay lütfen test yap da netlik kazansın.
Yalnız olursa ne nostalji olur ha, geçen sene bu zamanlar hamileydik, şimdi zaman geçtikçe unutuyoruz, sen bize hatırlatır, nostalji yaşatırsın
Şaka bir yana, sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olur dilerim.![]()
Bekliyoruz cnm .Hahahha sabh sabh ne güldüm ya hayir daha yeni hamile kaldigim kiloya geldim gibi..yine mi hamile kalmam gerekirdi ya =) dur az sonra aliyorum kader ani resmen icimden gerilim muzikleri çalio hayirlisi olsun insallah canim sagolll![]()
Ben de çok merak ettim ya sonucu her men yaz hakkında hayırlısı olsunHahahha sabh sabh ne güldüm ya hayir daha yeni hamile kaldigim kiloya geldim gibi..yine mi hamile kalmam gerekirdi ya =) dur az sonra aliyorum kader ani resmen icimden gerilim muzikleri çalio hayirlisi olsun insallah canim sagolll![]()
ağzı olan konuşsun boşver,kapını kapattığında hepsi dışarıda kalıyor..elalem ne der diye yaşama,kendi doğruların için yaşa bu hayat senin ve senin dışında hayatına karışma hakkını kimseye verme..vee test yaptınmı bilmiyorum ama sonucu çok merak ediyorumSonuc pozitifse oyle olcak insallah ama su millet acelesi neymis soleymis boyleymis dermi birde gencligimdeki korkulu ruyam cok cocuklu kadinlar gibi ortamlarin istenmeyen kisisimi olurum acep[
evet ya bende hep kuzum eşşolipiti diyorum..bebeğimin adı miraç,neden saklayayım..hamile olduğumu öğrendiğim gün miraç kandiliydi adını miraç koyduk biz de..Nazar etmeyiz afiyet olsin minnosa. İsimleride niye soylemiyorsak minnos deyip duruyoruz.
Cok guzel. Adıyla doğmuş. Adıyla yaşasin. Benim oglumunki de Kuzey.evet ya bende hep kuzum eşşolipiti diyorum..bebeğimin adı miraç,neden saklayayım..hamile olduğumu öğrendiğim gün miraç kandiliydi adını miraç koyduk biz de..