2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tezini çürüteyim :) kaşık mamasını hiçbizaman sevmedi kızım,muhallebi vs hiçbişey vermem. Kahvaltı,öğlen çorba,meyve,akşam sulu yemek belki pilav yada makarna. Gece uykuya yatarken 150cc mama. Beslenmemiz genel hatlarıyla böyle hamurişi vs kesinlikle yok( börek içi yemeğe bayılır :))
Uykumuz yok denecek kadar az(sabaha kadar kaç kere uyanıyor sayamıyorum) gündüz ayakta sallana sallana uyur 1 saat kadar. Ama zayıf değil 11 kilo 800gr 12. Ay kontrolündeki kilosu boyuda 77cm.
Gizel masallah kilosu benimkide ayni ogun sayisi yakiyor benimki

Gizel masallah kilosu benimkide ayni ogun sayisi yakiyor benimki
Dakika oturmaz,5 dk bişeyle oynarsa dişimi kırcam diyorum. Bide şimdi yürümeye başladı evde koşturuyoruz. Yürüme değil hatta koşmaya başladı desem daha doğru. Çok hareketli,fena bişey benimki ama maşallah yemesi güzel.

Çok değilmi o bisküvi. Cicibebe dimi bisküviden kastınız. Bize bile ağır gelir 8 bisküvi :) bilmediğimden sordum yanlış anlamayın :)
24 saatte sekiz bisküvi çok değil canım ya. Devam sütü tek başına tok tutmuyor ki. Ben diğer iki çocuğuma da verdim. Hemde günde 16 bazen 20 bisküvi oluyordu.

Canim benim kizimda meme almiyo.oyuzden gece cok acikiyo.bende biberonla su veriyorum mecbur.hipp marka devam sutu aldim tozu suyla karistirip verdim icmedi.bebelac aldim onuda suyla karistirip verdim almadi.senin dedigin hangisi bide onu deneyim.biberonla sadece su iciyo.baska icine ne koysam icmiyo.sabaha kadar ac uyuyo.emzikle uyuya kaliyo tekrar
Ben hep aptamil kullandım canım. aslında gece beslenmesi olarak beni emiyordu ama doymadığından beş kere uyanıyor. Üç gecedir biberona başladık sadece bir kez kalkmaya başladı. Kendime nasıl kızdım nasıl vicdan yaptım anlatamam.. Aslında bir yaşına girdiler, süt ile bebe bisküvisi de güzel oluyor. Ben bir buçuk yaşına kadar devam sütü aptamil vermeyi planlıyorum, bakalım

Son düzenleme:
24 saatte sekiz bisküvi çok değil canım ya. Devam sütü tek başına tok tutmuyor ki. Ben diğer iki çocuğuma da verdim. Hemde günde 16 bazen 20 bisküvi oluyordu.

Selam birşey sorabilir miyim?
150 cc sekiz bisküvi ile koyu kıvamlı karışımı hangi biberonla veriyorsun bende muzlu süt vermek istiyorum ama biberondan nasıl içecek ki diye düşünüyorum.

Ben hep aptamil kullandım canım. aslında gece beslenmesi olarak beni emiyordu ama doymadığından beş kere uyanıyor. Üç gecedir biberona başladık sadece bir kez kalkmaya başladı. Kendime nasıl kızdım nasıl vicdan yaptım anlatamam.. Aslında bir yaşına girdiler, süt ile bebe bisküvisi de güzel oluyor. Ben bir buçuk yaşına kadar devam sütü aptamil vermeyi planlıyorum, bakalım
Bende alip deneyim bakalim canim devam sutu toz olandan dimi sulandirip icine bebe biskuvisi atiyosun.e nasil geciyoki biberondan

Evet devam sütü tok tutmuyor haklısın ama nebileyim sanki çok gibi geldi. Hemde şekerli ya,boş kilo yapmaz mı 16-20 tane tabi :) her anne çocuğunu kendi bilir;)

Dakika oturmaz,5 dk bişeyle oynarsa dişimi kırcam diyorum. Bide şimdi yürümeye başladı evde koşturuyoruz. Yürüme değil hatta koşmaya başladı desem daha doğru. Çok hareketli,fena bişey benimki ama maşallah yemesi güzel.
Ayni bizim oglan metebolizma sanirim.

Kasikmama muhsllebi hamur isi yerse alir.kasik mama pek uemiyo. Muhallebi yapmiyorum. Hamir isi zaten yok normal yemekler cok kilo aldirmiyorki. Normal porsiyondan bahsediyorum. Hareketliler efor hatciyorlar. Kilo almiyor. Tombul bebekler zaten cok uyuyan az hareket eden oluyor. Ondan kilolu oluyor
Ben kasik mamasi veryrm aksam yatmadan once pekte kilo aldrmadi ay benim oglan 1 dk otrmuyo totosu yer gormuyo gecen aarkadas bi yemek yedirdi kizina hayretle telefondan açtı pepeyi bi kase corbayi içti aksam yatrmadan once kasik mamasinida yedirdi bi kase buyuk bizim kendi kullandiarimiz 5 dk sürmedi yedirmesi hizli hizli yedirdi bende deneyim dedm benmki kitledi ağzını:D

Hic blmyrm canim suan aldi mi en son 9naylikken gtmstk bana zayfladi gibi geldi iyice kuculdu eli yuzu haftaya pazartesi 1 yas kontrolumuz insallah almstir
Evet canım benim kızımda aynı yüzü fln zayıfladı gibi baya 1 yaş aşısına gittik 2 hafta önce kilosu sabit ne almış ne vermiş .. moralim bozuldu hergün tartıyorum artık :KK48: 9.600ü bi geçemedik

Ben kasik mamasi veryrm aksam yatmadan once pekte kilo aldrmadi ay benim oglan 1 dk otrmuyo totosu yer gormuyo gecen aarkadas bi yemek yedirdi kizina hayretle telefondan açtı pepeyi bi kase corbayi içti aksam yatrmadan once kasik mamasinida yedirdi bi kase buyuk bizim kendi kullandiarimiz 5 dk sürmedi yedirmesi hizli hizli yedirdi bende deneyim dedm benmki kitledi ağzını:KK70:
Canim benimkide kilo aldirmiyor. Bende birsey acarak yediriyorum huy edindi. Yerken bos kalmak istemiyor. Pure corbaysa bende hizli hizli veriyorum yavas verirsem belli bir zaman sıkılîp kalkmak istiyor

Evet canım benim kızımda aynı yüzü fln zayıfladı gibi baya 1 yaş aşısına gittik 2 hafta önce kilosu sabit ne almış ne vermiş .. moralim bozuldu hergün tartıyorum artık :KK48: 9.600ü bi geçemedik
Aman canim takma ben hic takmiyorm saglikli olsun da ha birsz alsa mutlu olurum ama niye almiyo diye de oturup aglamam napalm bize cekms anne zayg baba zyf

Mrb bende ocak 2016 annesiyim. Acaba siz cocuklarınıza tv yada çocuk şarkıları izletiyor musunuz? Ben izletmek istemesem de eşim annem vs. açıyor

Back
X