2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Keciboynuzu ozunu ne kadar veriyosun bende veriyorum sabahlari verdikce aciyo agzini fazlada vermek istemiyorum ama bugn 6 cay kasigi verdm dahada versem istiyodu yani
benımkı de keçi boynuzu özünü sevıyor. günde 1 tatlı kasıgı verıyorum. fazlası iyi degıl canım verme
zaten agır bişi

benımkı de keçi boynuzu özünü sevıyor. günde 1 tatlı kasıgı verıyorum. fazlası iyi degıl canım verme
zaten agır bişi
Tamam canim zaten fazla vermyrm normalde ustundede 4 10 yas aarasi cocuklar icin sabah aksam 1 yemrk kasigi yaziyo yaa normalde 1 cay kasigi sabah 1 cay kasigi mamasina katiyodum aksam dun cok istedi verdm

evet, hemen yapmalısın :=) off cok zor gercekten bu süreçler .
Yeniden aynı sürecin başına dönmek zor geliyor gerçi annelik çok başka birşey Allah yardım ediyor o kadar uykusuzluk açlık yorgunluk yine de dayanıyor insan şuan hamile olan arkadaşlara da Allah kolaylık ve güç versin inşallah

çok fena oldu bunlar. istemeler basladı artık :KK70:
Bizimki kac gundr babasindan şeker istiyo odasinda duvarda resmi var elinde lolipop var resim çekerken dursun diye vermstm kapalıydı bide dilini cikarip duruyo babası ne istiyosn oglum marketten ne aliyim diyo dilini cikariyo resmi gosteriyo :D

kızlar napıyonuz len?:KK53:
levrek yıyıyor benımkı genelde. eşime stok yap dedım '' ton balıgı ondan daha faydalı dedı.''
yahu ton balıgı sonucta konserve degıl mı? sizce hangısı daha ıyı?

levrek yıyıyor benımkı genelde. eşime stok yap dedım '' ton balıgı ondan daha faydalı dedı.''
Ben balik yedirirken korkyrm acikcasi taze mi degl mi diye ton baliginida arda sevmedi denedim ben cok sevyrm ama :D

Bizde sadece somon,baska baligi hic yemedi, ton baligi yuksek civa dan dolayi onerilmiyor diye biliyorum arti dedigin gibi sonucta konserve taze baligin yerini tutmaz birde ton baligi icindeki anlamlandiramadigim yag:bicak:

Ben balik yedirirken korkyrm acikcasi taze mi degl mi diye ton baliginida arda sevmedi denedim ben cok sevyrm ama :KK70:
ben 1 ay önce 4 tane levregı fıleto yaptırıp buzluga attım. yarım kaldı sadece. buzlukta 5-6 ay beklemıyor sonucta.
en sonunda vazgecıcem stoktan. yemesın yazın balık napım.:KK30: ben pızzada cok severım ton balıgını:KK53:
ton balıklı, soganlı ve bol mısırlı
Bizde sadece somon,baska baligi hic yemedi, ton baligi yuksek civa dan dolayi onerilmiyor diye biliyorum arti dedigin gibi sonucta konserve taze baligin yerini tutmaz birde ton baligi icindeki anlamlandiramadigim yag:bicak:

somon hıc vermedım. çünkü buzlukta stokluyorlar. ve taze olanına denk gelmedım. parmagını bastır içeri çöküp orda kalırsa taze degıl.

kızlar, bişi dicem ama sakın yanlıs anlamayın. nispet falan degıl yani.
ben kızı doyuramıyorum bı turlu
10 tane sofra kur yer. acaba az mı yedırıyorum dıyorum. kilosu da normal, kilolu degıl yani. götü yer görmuyor zaten. metabozlıması baya hızlı calısıyor sanırım.
yemek koyarım bıtınce kaldırırım. yani ıkıncısını vermem. belkı de az koyuyorum yemegı. ben derım '' bıttı kalk '' dıye
tam doyurmuyorum mu acaba. çok yerse rahatsız olur mantıgı var bende

kızlar, bişi dicem ama sakın yanlıs anlamayın. nispet falan degıl yani.
ben kızı doyuramıyorum bı turlu
10 tane sofra kur yer. acaba az mı yedırıyorum dıyorum. kilosu da normal, kilolu degıl yani. götü yer görmuyor zaten. metabozlıması baya hızlı calısıyor sanırım.
yemek koyarım bıtınce kaldırırım. yani ıkıncısını vermem. belkı de az koyuyorum yemegı. ben derım '' bıttı kalk '' dıye
tam doyurmuyorum mu acaba. çok yerse rahatsız olur mantıgı var bende

Surrender, öncelikle maşalllah.
Merak ediyorum kaç kilo şuan galiba 15 aylık bitecek değil mi?
Benimki 14 ay bitiyor hala 9 kilo ve yemek yemiyor her öğünde 1-2 kaşık çok acıkırsa 2 günde bir bir küçük kase yiyor ve herşeyi de yemiyor. Sağlıklı gözüktüğü için ısrar etmiyorum.

Back
X