2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günde 4-5 öğün verıyorum. muz 2 kere verdım kabız oldu. korktum bır daha vermedım. anında baarsakları kilitlıyor yaa

Avacado ile muz püre o yüzden yapıyorum,
avakado omega üç zengini ve cok lifli faydalı bir araya gelince dengeleniyorlar.Ölçü olarak yarım yarım kullanıyorum kabızlık yapmıyor ama piyasadaki taş gibi yeşil avakadolardan almıyorum,
verita yemeye hazır diye paketlenmiş yumusak olanlarından alıyorm, mis gibi püre oluyor ben bile tatlıyı kestiğim için tatlı niyetine bu püreden tüketiyorum
Bence denemelisin.

Nutrigen omega 3 kullaniyorum. Sitede zeka icin yaziyot ilk resim. Omega 3 fazla. Resim 2 de omega 3 cok yok. Buyumeye etkiliymis. İceriginde buyume hormonu varmis. Kapagin uzerinde L ile baslayan. Bide ocean balik yagi var. Bunuda alabilirsin. 3. Resim. Meyveli buda uc cesit icerik ayni portakalli cilekli o yuzden 3 tane resimde. D vit baska vitamin yok icinde.
D vitamini ve kan ilaci ne kullaniyosun canim.onlarinda resmini paylasirmisin rica etsem

Kızlar,
bizim küçük adam tüm gün evde (oda kapıları kapalı olursa kıyamet kopuyor)serbest dolaşmak istiyor.
siz tüm gün evde dolaşmasına izin veriyor musunuz?
Eğer veriyorsanız nasıl yorul muyorsunuz?
Bizim salon çok tehlikeli eşyalar ile (cam sehpa gibi) dolu yüreğim ağzımda peşinden dolanıyorum.
Artık tükendim.

Kızlar,
bizim küçük adam tüm gün evde (oda kapıları kapalı olursa kıyamet kopuyor)serbest dolaşmak istiyor.
Bizim salon çok tehlikeli eşyalar ile (cam sehpa gibi) dolu yüreğim ağzımda peşinden dolanıyorum.
Artık tükendim.
Bn salon hariç bütün odaları n kapısı açık ve gidiyor. Bn de peşinden

Kızlar,
Artık tükendim.
babası evdeyken ofis kapısını ve oturma odası kapısı acık diğerleri kapalı. ikisi arasında gıdıp gelıyor. ofıstekı kıtaplıklar harıc her yer ona göre ayarlandı. ben kuralcı bırıyım her seyı elleyemez mesela. banyoya ellerımı yıkamak ıcın gırerım hemen pesımden gelır kapıda bekler. oraya gırmesıne ızın yok mesela. girmeye calısır kızarım
hemen bekler oldugu yerde.
valla nasıl alısırsa öyle gıder, her yerı karıstıran cocugu sevmem. baskasının evınde de aynı seyı yapar, kural bılmez. her seye hakkı oldugunu dusunur. peşinde dolasmak neyse de
benımkı bu aralar cok memecı oldu, kucagıma gelmek ıstıyor sureklı. izin vermezsem hemen kafayı arkaya atıyor
bende o oyle yapınca hemen alıp yere yatırıyorum. almıyorum yani. istediğini yapmıyorum her zaman.

babası evdeyken ofis kapısını ve oturma odası kapısı acık diğerleri kapalı. ikisi arasında gıdıp gelıyor. ofıstekı kıtaplıklar harıc her yer ona göre ayarlandı. ben kuralcı bırıyım her seyı elleyemez mesela. banyoya ellerımı yıkamak ıcın gırerım hemen pesımden gelır kapıda bekler. oraya gırmesıne ızın yok mesela. girmeye calısır kızarım
valla nasıl alısırsa öyle gıder, her yerı karıstıran cocugu sevmem. baskasının evınde de aynı seyı yapar, kural bılmez. her seye hakkı oldugunu dusunur. peşinde dolasmak neyse de
benımkı bu aralar cok memecı oldu, kucagıma gelmek ıstıyor sureklı. izin vermezsem hemen kafayı arkaya atıyor
bende o oyle yapınca hemen alıp yere yatırıyorum. almıyorum yani. istediğini yapmıyorum her zaman.
Aynısını bende yapıyorum banyo da elimi yıkarken beni orada bekle gelme diyorum kuralcılık bende de var bu ara ördek yavruları gibi peşimde dolaşıyor ben nereye o oraya hiç iş yaptırmıyor

Bizim doktor kızım için kan tahlili istemişti bizde sağlık ocağında yaptıralım dedik oradaki doktorda diğer şeylere de bakalım dedi kolesterol tiroid gibi bugün sonuç çıkmış kolesterol yüksek böyle bir durumla karşılaşan oldu mu bu yaşta kolesterol olur mu birde ben hergün yumurtayı tereyağla yapıyorum ondan mı oldu acaba

Kızlar,
Artık tükendim.
Birlikte geziyoruz cekmeceler var . Bazen yurutece koyuyorum pesimden geliyor yurutecle cok karistiramiyor gecemiyor.

Canim inatci olursa ne yaparsan yap karistiriyor. Karistirici ve atma huyu var. Yapma tutma deyince daha fena yapiyor. Esim de kuzar biraz boyle korkuyo ama yine yapiyor.

Back
X