2016 Şubat Anneleri

Günaydın arkadaşlar
Bence hareketlerini hissedenler mutlu olsun. Ben de hissediyorum ama sizin kadar çok değil. Kilomdan dolayı sanırım eşim henüz hiç hissedemedi. Bazı günler çok çok az hissediyorum. O zamanlar korkuyorum ben de.
O yüzden bence hissettiğiniz için mutlu olun benim gibi hareket etse diye beklentiye girmek daha zor. :/

Ya kızlar dünden beri acayip stres oldum. Ara ara görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var her buluştuğumuzda yanlarından aşırı huzursuzluk ve korkuyla ayrılıyorum. Doğum şöyle zor (hepsi sezaryen yapmış) böyle ağrı çekiyorsun kitleniyorsun yok yürüyemeyecek gibi oluyorsun flan. Normal doğum da çok zor ama o acı çekilmez riski çok bilmem ne diyip duruyorlar en sonunda dinlemek istemiyorum dedim korkuyorum siz böyle anlatınca dedim ama yaşayacaksın korksan da diyorlar delirttiler beni ya!!
Sonra zar zor susturdum bu sefer başladılar gittiğim hastaneyi kötülemeye. Ben GATA'ya gidiyorum. Yok orası şöyle kötü böyle ilgisizler doğum sırasında çok kötü davranıyorlar flan. Bi arkadaşları varmış da GATA'da çalışıyormuş da o bile orda doğum yapmamış flan. Ben GATA'da bi profesöre gidiyorum ve çalıştığım yerde orda doğum yapan bir sürü bayan var hiçbirinden böyle şeyler duymadım. Doğum anı biraz şans diyorlar. Sonra da başladılar artık hayatın bitti çok zor büyüyor bebekler hasta oluyorlar bilmem ne kusması ayrı sorun yemesi ayrı sorun uykusu en büyük dert flan bitirdiler beni ya!! Yani bütün moral motivasyonum sıfır oldu acayip bi korku sardı o kadar huzursuzum ki dünden beri bebeğime yansıyacak diye korkuyorum.
Ne biçim insanlar anlamadım ne Gereği var bunları söylemenin
Eşime söyledim doğuma kadar görmek istemiyorum Hiçbirini dedim. Sabah sabah uzattım ama çok doldum kızlar (

Canım dış motivasyonun onlar olmamalı.eşine,bebeğine dönük yaşa ve hisset belli bir müddet.iç motivasyonunu yükselt.herkesin doğumu aynı olmuyor.bir Dr var burda mesela...o kadar övülüyor ki...fakat Arkadaşımın doğumu riskli geçmiş o Dr ile...
Ama doktorum hep der: moralini en çok hemcinslerin bozar diye...kulak asma...boşveeer...

Günaydın anneler...Detaylı ultrasona farklı bir Dr a gittim.açıkçası benim doktorum kan Sayımı yapmadan tüm vitaminleri verdi.decavit,omega3...detaylıya gittiğim Dr dedi ki eğer haftada bir balık,her gün bir bardak süt ya da bir kase yoğurt yiyorsan bunlara gerek yok.tabii değerlerine bakmak lazım ama eğer iyiyse Demir ve folik asit yeterli dedi.fazlası da zarar.kan değerlerim de normal.napsam bilemedim.demiri zaten içiyordum ama folik ile mi devam etsem...sizin Dr lar ne diyor????

Sıkma canini dogru bir karar almissin gorusme bence de en azindan doguma kadar. Allah onlara yoklugunu yasatmamis. Bebeginden cocugundan bu tarz sikayet edenlere diyecek soz bulamiyorum. Allah acilarini yasatmasin onlara da ama bence tamamen nankorluk onlarinki

Kizlaar bebegim hic durmuo yaa..cok hareketli korkuyorm biseyimi var diye..gobegimin uzerinden gorebiliorz hareketlerini esimlee..daha erken diyolar boyle gormen icin..biraz korkuorm yaa
Bende görüyorum bebeğin hareketlerini aynen benim ki de çok hareketli sorduk geçen hafta doktora daha iyi hareketli olması sağlıklı olduğunu gösteriyor daha ne istiyorsun dedi

Ben sadece demir ve magnezyum kullanıyorum folic demir hapının içinde var zaten (gyneferon ) en başından beri vitamine gerek yok sen zaten çok güzel besleniyorsun dedi doktor

ay bende sinir oluyorum şu negatif insanlara. kulaklarını tıka canım. sen acı çektin diye herkes çekecek değil. inşallah kolay olur. bunu şimdiden insanın kafasına niye sokuyorlarki.
ayrıca hayat zorsa zor ne yapalım yani. ozaman sen niye doğurdun diyeceksin onlara :)
bazen insan gerçekten sinir oluyor. görüşme bence çok samimi değilsen.

Hareketlerini hissetmek mukemmel bisey tabiki kizlar..benide disardakiler korkuttu...6. 7. Ayda hissetmeliydin diyen o kadar cok kisi olduki..acaba bebegim biseydenmi rahatsz diye dusunmeye basladm..disim cok agrio mesela onumu hissediyoki

Bana hemotoloji doktoru demirin de fazlasi zarar demisti zaten bir yildir demir depolarim bosalmaya basladikca ben demir aliyorum. Yani kontrolsuz demir icmiyorum. Diger takvileri de doktorum vermedi sadece kramp oldukca magnezyum alabilirsin dedi. Folik asiti zaten 12den sonra kesiyorlar ama ben 16ya kadar ictim. Ayrica doktorun bana en son verdigi demir hamilelikte kullanilan gyno ferro, onun da icinde ekstradan folik asit var zaten hapin jelatininden folik asit tabletini goruyorsun ben onu iciyorum gun asiri

arkadaslar gobek deligim cok agriyor... dokununca sizi oluyor... sanki yaraya dokunmus gibi... neden olabilir... bebeklere zarari var midir¿

bir arkadaş hikayeside ben anlatayım mı ? bdv ye açaydım daha iyiydi
kısa yorum yaparsanız sevinirim kızlar dert değilde tabi :)
artık gebelik dışarıdan epeyce belli bende. zayıf bacak ve kollar. ama kocaman karın :) 3 haftadır herkes anlıyor gebeliğimi istisnasız. bekarlar bile anlıyorki gebelik geç,irmişler ay bile tespit ediyorlar. 2 gün önce arkadaşla görüştük. tek kelime demedi hayırlı olsun, gebe misin ? ya da kilo mu aldın sen ? çok konuşmadı suratı asıktı ? bende artık görüşme konusunda endişeliyim çünkü bir kıskançlık ya da sinir etme tavrı sezdim. bu insanın çocuğu var niye art niyetli olsun diyorum birde. ama kafama takıldı gerçekten. 2 düşüğüm var ilk defa bu kadar ilerledik bir hayırlı olsun demek çok mu güçtü ? sizce nasıl bir durum var ?

Yakin arkadasinsa sinir bozucu ama degilse takma bosver bi derdi vardir mutlaka

Yakin arkadasinsa sinir bozucu ama degilse takma bosver bi derdi vardir mutlaka
çok yakın değilde görüşüyoruz işte canım. takmadım aslında ama araya mesafe koyup koymamam gerektiğini çıkarıcam sizin yorumlarla. ben pek böyle ilişkileri sevmiyorum. amaç sinir etmekse uzak dursun benden.

Aa ben hiç dikkat etmedim ya ona,gece kör kör kalkıp içtiğimden herhalde:) sabaha karşı 3-4 gibi alarm ile içiyorum onu.benim Demir depoları oldum olası boştur zaten.kan sayımında iyi çıktı ama o ara yine Demir kullanıyordum.ondandır.ferritinim hep sınırın altındadır.ok ben de demire devam edeyim.çok sağolun içim rahat etti.biri öyle yapıyor öteki başka bişey diyor.neyse aklıma yatan buydu zaten

Kızlar Tetenos aşısı için sağlık ocağına gidrceğimde aç tok olmak fark ediyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…