Ya kızlar dünden beri acayip stres oldum. Ara ara görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var her buluştuğumuzda yanlarından aşırı huzursuzluk ve korkuyla ayrılıyorum. Doğum şöyle zor (hepsi sezaryen yapmış) böyle ağrı çekiyorsun kitleniyorsun yok yürüyemeyecek gibi oluyorsun flan. Normal doğum da çok zor ama o acı çekilmez riski çok bilmem ne diyip duruyorlaren sonunda dinlemek istemiyorum dedim korkuyorum siz böyle anlatınca dedim ama yaşayacaksın korksan da diyorlar delirttiler beni ya!!
Sonra zar zor susturdum bu sefer başladılar gittiğim hastaneyi kötülemeye. Ben GATA'ya gidiyorum. Yok orası şöyle kötü böyle ilgisizler doğum sırasında çok kötü davranıyorlar flan. Bi arkadaşları varmış da GATA'da çalışıyormuş da o bile orda doğum yapmamış flan. Ben GATA'da bi profesöre gidiyorum ve çalıştığım yerde orda doğum yapan bir sürü bayan var hiçbirinden böyle şeyler duymadım. Doğum anı biraz şans diyorlar. Sonra da başladılar artık hayatın bitti çok zor büyüyor bebekler hasta oluyorlar bilmem ne kusması ayrı sorun yemesi ayrı sorun uykusu en büyük dert flan bitirdiler beni ya!! Yani bütün moral motivasyonum sıfır oldu acayip bi korku sardı o kadar huzursuzum ki dünden beri bebeğime yansıyacak diye korkuyorum.
Ne biçim insanlar anlamadım ne Gereği var bunları söylemenin
Eşime söyledim doğuma kadar görmek istemiyorum Hiçbirini dedim. Sabah sabah uzattım ama çok doldum kızlar(
Bu mal arkadaslari nerden buldun acepYa kızlar dünden beri acayip stres oldum. Ara ara görüştüğümüz bir arkadaş grubumuz var her buluştuğumuzda yanlarından aşırı huzursuzluk ve korkuyla ayrılıyorum. Doğum şöyle zor (hepsi sezaryen yapmış) böyle ağrı çekiyorsun kitleniyorsun yok yürüyemeyecek gibi oluyorsun flan. Normal doğum da çok zor ama o acı çekilmez riski çok bilmem ne diyip duruyorlaren sonunda dinlemek istemiyorum dedim korkuyorum siz böyle anlatınca dedim ama yaşayacaksın korksan da diyorlar delirttiler beni ya!!
Sonra zar zor susturdum bu sefer başladılar gittiğim hastaneyi kötülemeye. Ben GATA'ya gidiyorum. Yok orası şöyle kötü böyle ilgisizler doğum sırasında çok kötü davranıyorlar flan. Bi arkadaşları varmış da GATA'da çalışıyormuş da o bile orda doğum yapmamış flan. Ben GATA'da bi profesöre gidiyorum ve çalıştığım yerde orda doğum yapan bir sürü bayan var hiçbirinden böyle şeyler duymadım. Doğum anı biraz şans diyorlar. Sonra da başladılar artık hayatın bitti çok zor büyüyor bebekler hasta oluyorlar bilmem ne kusması ayrı sorun yemesi ayrı sorun uykusu en büyük dert flan bitirdiler beni ya!! Yani bütün moral motivasyonum sıfır oldu acayip bi korku sardı o kadar huzursuzum ki dünden beri bebeğime yansıyacak diye korkuyorum.
Ne biçim insanlar anlamadım ne Gereği var bunları söylemenin
Eşime söyledim doğuma kadar görmek istemiyorum Hiçbirini dedim. Sabah sabah uzattım ama çok doldum kızlar(
Aaaa cook gecmis olsun canimmm, suan iyisindir umarim .. aman aman dikkat etmemiz lazim heleki su hamile halimizle .. cok cok optum seni sekerSELAM GÜZEL ANNELER BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMM:)
yaklaşık 2 aydır yoktum belki unuttunuz bile beni :)
2 ay önce bi kaza geçirdim ayağım kırıldı alçıdaydı yattım 2 ay evde hem hamilelik hem sakatlık biraz zor bir dönem geçirdim nete falanda pek giremedim... çok şükür bugun işbaşı yaptım bakalım hayırlısı artık aranızdayımda:=)
çok sağol canım. hamdolsunki bebeğime birşey olmadı tek avuntum o. rabbim onu bana bağışladı :)Aaaa cook gecmis olsun canimmm, suan iyisindir umarim .. aman aman dikkat etmemiz lazim heleki su hamile halimizle .. cok cok optum seni seker
Canim cok pratikmis yapicam mutlakaCorbalara da cok guzel oluyor lezzet veriyor. Tavuklarda cok fazla hormon var cok fazla kullanmiyorum ama dana kemigi aliyoruz kasaptan dudukluye atiyorum uzun uzun iligi cikana kadar kaynatiyorum biraz soguyunca plastik kucuk kaplara veya bardaklara bolup dondurucuya atiyorum neredeyse butun yemeklere katiyorum bazen koymadigimda yemekler yavan geliyor ama direkt icemem heralde
Evet tabii hayirlisi da canim ikizlerde cogu zaman ultrasonda yanilma payinoluyor sen ayrintiliya girdinmi? Orda kesin gorunmusturAllah.tan eltimin 1kizi 1 oglu varbenim kv de ilki icin kiz olsun diye cok dua etti ama ikinci bi de ikiz olunca haliyle bekleniyor isteniyor ben de biri erkek olsun istemistim ama hayirlisi olsun tabi saglikla gelsinler insallah
Kızlar aranızda astım lı hamişler var mı
Kalbimde ritm bozuklugu bende de varB
BeNim astimim ve kalbimde ritim bozuklugum var canim
İlaç kullanıyor musun cnm bnm de kalp kapakları m kalın cnmB
SELAM GÜZEL ANNELER BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMM:)
yaklaşık 2 aydır yoktum belki unuttunuz bile beni :)
2 ay önce bi kaza geçirdim ayağım kırıldı alçıdaydı yattım 2 ay evde hem hamilelik hem sakatlık biraz zor bir dönem geçirdim nete falanda pek giremedim... çok şükür bugun işbaşı yaptım bakalım hayırlısı artık aranızdayımda:=)
amin inşallah. çok teşekkür ederim .)Hoşgeldiniz,
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin
Cnm astım için ilaç kullanıyor musun. Kalp kapakları m kalın Bnmde astım zor illet mişB
Benim de kayınvalidemler yazları eltileriyle birlikte yazlık bağa göçerler. Eşimin amcasının gelini var haliyle her hafta bağda görüşüyoruz. Hamile olduğumdan beri hiç hayırlı olsun demedi. Bebeğin cinsiyeti belli olunca (erkek) kayınvalidem aaa x iddiayı kaybetti o senin kızın olacak diye eşiyle iddiaya girmiş dedi. Ben de benim bebeğime hayırlı olsun demeyen adamlar oturup benim bebeğim üzerinden iddiaya girmesinler dedim.bir arkadaş hikayeside ben anlatayım mı ? bdv ye açaydım daha iyiydi
kısa yorum yaparsanız sevinirim kızlar dert değilde tabi :)
artık gebelik dışarıdan epeyce belli bende. zayıf bacak ve kollar. ama kocaman karın :) 3 haftadır herkes anlıyor gebeliğimi istisnasız. bekarlar bile anlıyorki gebelik geç,irmişler ay bile tespit ediyorlar. 2 gün önce arkadaşla görüştük. tek kelime demedi hayırlı olsun, gebe misin ? ya da kilo mu aldın sen ? çok konuşmadı suratı asıktı ? bende artık görüşme konusunda endişeliyim çünkü bir kıskançlık ya da sinir etme tavrı sezdim. bu insanın çocuğu var niye art niyetli olsun diyorum birde. ama kafama takıldı gerçekten. 2 düşüğüm var ilk defa bu kadar ilerledik bir hayırlı olsun demek çok mu güçtü ? sizce nasıl bir durum var ?
cok tesekkur ederim Cd ve foto verdiler mi acaba? Birde fiyat nedir?Canım bende beylikdüzünde oturuyorum ve avcılar medicana onur bey takip ediyor beni. Doktorum bakırköyde radyotom görüntüleme merkezine yönlendirdi beni iki gün önce detaylı ultrasona gittim çok memnun kaldım tavsiye ederim.
ne tuhaf insanlar var hayatımızdaBenim de kayınvalidemler yazları eltileriyle birlikte yazlık bağa göçerler. Eşimin amcasının gelini var haliyle her hafta bağda görüşüyoruz. Hamile olduğumdan beri hiç hayırlı olsun demedi. Bebeğin cinsiyeti belli olunca (erkek) kayınvalidem aaa x iddiayı kaybetti o senin kızın olacak diye eşiyle iddiaya girmiş dedi. Ben de benim bebeğime hayırlı olsun demeyen adamlar oturup benim bebeğim üzerinden iddiaya girmesinler dedim.
Cnm üzülme birşey olmaz Allahın izni ile böyle olan çokmu şbugun agrım oldugu ıcın doktora gıttım... carsamba detaylıya gırcem ama emın olmamakla bırlıkte bır bebegımın tek atardamarla beslendıgını soyledı... cok uzuldummgelişim geriliği yapabılıyormus... yarısı normal dogarken yarısında bir cok anamolılıkler gorulebılıyormus... sımdı ısteyım ogleden sonra farklı bı doktora daha gıdeyım dıyorum... carsamba da detaylı ıcın gıtcem...
bırı 21+2 bırı 21+3 kıloları 424 ve 427 gr haftası uyumlu dedı ama bakalım... tedırgın oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?