2016 Şubat Anneleri

SELAM GÜZEL ANNELER BEN GELDİMMMMMMMMMMMMMMM:)
yaklaşık 2 aydır yoktum belki unuttunuz bile beni :)
2 ay önce bi kaza geçirdim ayağım kırıldı alçıdaydı yattım 2 ay evde hem hamilelik hem sakatlık biraz zor bir dönem geçirdim nete falanda pek giremedim... çok şükür bugun işbaşı yaptım bakalım hayırlısı artık aranızdayımda:=)

merhaba canım.. arkadaşların bayağı bir düşüncesiz davranmışlar, sen sıkma canını..
her kişinin hamilelik süreci farklı olduğu gibi doğumu da farklı.. bak benim ablam panik atak hastası. o kadar güzel bir hamilelik, o kadar güzel bir sezeryan ile doğum yaşadı ki. bebek tabii ki ağlıyacak, kusacak, uyumayacak :)
yeter ki sağlıklı olsun. Rabbim dermansız dertler vermesin. sen bir süre görüşme onlarla , açık açık konuşmalarından rahatsız olduğunu bildir. ben öyle yapıyorum. gidiyorum yanlarından, 5 dk sonra geri gidiyorum. hastane için hiçbirşey diyemem.. o an ço güleryüzlü olan hemşire, teknisyen, dr nöbetten çıkmıştır. başka bir hasta ile tartışmıştır, idare ile sıkıntı yaşamıştır.. o an gülmemiştir, emin ol o hastane kadar kötü hastane, çalışanları kadar suratsız, ilgisizi yoktur..

Bu mal arkadaslari nerden buldun acep

Aaaa cook gecmis olsun canimmm, suan iyisindir umarim .. aman aman dikkat etmemiz lazim heleki su hamile halimizle .. cok cok optum seni seker

Aaaa cook gecmis olsun canimmm, suan iyisindir umarim .. aman aman dikkat etmemiz lazim heleki su hamile halimizle .. cok cok optum seni seker
çok sağol canım. hamdolsunki bebeğime birşey olmadı tek avuntum o. rabbim onu bana bağışladı :)
özlemişim buraları

Canim cok pratikmis yapicam mutlaka

Allah.tan eltimin 1kizi 1 oglu var benim kv de ilki icin kiz olsun diye cok dua etti ama ikinci bi de ikiz olunca haliyle bekleniyor isteniyor ben de biri erkek olsun istemistim ama hayirlisi olsun tabi saglikla gelsinler insallah
Evet tabii hayirlisi da canim ikizlerde cogu zaman ultrasonda yanilma payinoluyor sen ayrintiliya girdinmi? Orda kesin gorunmustur

Hoşgeldiniz,
çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin

TIRMIK tatlm şimdi Özel Ada polikliniğiyle görüştüm 100Lira fiyat verdiler.. Muayene ücreti varmı artı bişey dedm yokmuş.. 22Haftalıkken gelmen lazım dedi

bugun agrım oldugu ıcın doktora gıttım... carsamba detaylıya gırcem ama emın olmamakla bırlıkte bır bebegımın tek atardamarla beslendıgını soyledı... cok uzuldumm gelişim geriliği yapabılıyormus... yarısı normal dogarken yarısında bir cok anamolılıkler gorulebılıyormus... sımdı ısteyım ogleden sonra farklı bı doktora daha gıdeyım dıyorum... carsamba da detaylı ıcın gıtcem...

bırı 21+2 bırı 21+3 kıloları 424 ve 427 gr haftası uyumlu dedı ama bakalım... tedırgın oldum...

Benim de kayınvalidemler yazları eltileriyle birlikte yazlık bağa göçerler. Eşimin amcasının gelini var haliyle her hafta bağda görüşüyoruz. Hamile olduğumdan beri hiç hayırlı olsun demedi. Bebeğin cinsiyeti belli olunca (erkek) kayınvalidem aaa x iddiayı kaybetti o senin kızın olacak diye eşiyle iddiaya girmiş dedi. Ben de benim bebeğime hayırlı olsun demeyen adamlar oturup benim bebeğim üzerinden iddiaya girmesinler dedim.

cok tesekkur ederim Cd ve foto verdiler mi acaba? Birde fiyat nedir?

ne tuhaf insanlar var hayatımızda

Cnm üzülme birşey olmaz Allahın izni ile böyle olan çokmu ş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…