- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Arkadaşım geçmiş olsun ben de aynı durumdayım tek arter tek ven. 5 tane dr ile görüştüm durumu, buna benzer çok doğum yaptıklarını kimisinin sadece doğumda belli olduğunu söylediler. detaylıya gir , fetal eko çektir. senin ikiz gebelikmiş bir de ikiz gebeliklerin %5inde görülebiliyor bu durum. ilk öğrendiğimde yerlere göklere sığamadım seni çok iyi anlıyorum. drun elbetteki yönlendirecektir seni. 20. haftada öğrendim ben de. stres yapmayacaksın iyi beslenmeye çalış. internette o kadar çok konu var ki anlatamam. hepsini okudum tıp makalelerine kadar. hatta detaylıyı yapan dr bana çok hastam verdı bölyle dedi sadece bir tanesi erken doğum yaptı o da hem miyomu vardı ve gebelikle büyüdü hem de 6. ayda annesini kaybetti, şimdi erken doğumunu tek damara mı miyoma mı annesini kaybetmesine mi bağlayalım dedi. kendi dr umda bana teşhis koyulduğu sabah böyle bir doğuma girmişti. biraz küçük doğdu ama sağlıklı dedi. seni çok iyi anlıyorum canım dua edicez inşallah sağlıkla sıhatle kucağımıza alıp sağlıkla sıhatle büyütürüz... yalnız 28. hafta sonrası daha sık muayeneye gitmemiz gerekiyor aklında bulunsun.bugun agrım oldugu ıcın doktora gıttım... carsamba detaylıya gırcem ama emın olmamakla bırlıkte bır bebegımın tek atardamarla beslendıgını soyledı... cok uzuldummgelişim geriliği yapabılıyormus... yarısı normal dogarken yarısında bir cok anamolılıkler gorulebılıyormus... sımdı ısteyım ogleden sonra farklı bı doktora daha gıdeyım dıyorum... carsamba da detaylı ıcın gıtcem...
bırı 21+2 bırı 21+3 kıloları 424 ve 427 gr haftası uyumlu dedı ama bakalım... tedırgın oldum...
Canım hiç kalbini bozma ne güzel haftasıyla uyumlu iki bebişte.. İçini ferah tut sen Allah koruyodur onlarıbugun agrım oldugu ıcın doktora gıttım... carsamba detaylıya gırcem ama emın olmamakla bırlıkte bır bebegımın tek atardamarla beslendıgını soyledı... cok uzuldummgelişim geriliği yapabılıyormus... yarısı normal dogarken yarısında bir cok anamolılıkler gorulebılıyormus... sımdı ısteyım ogleden sonra farklı bı doktora daha gıdeyım dıyorum... carsamba da detaylı ıcın gıtcem...
bırı 21+2 bırı 21+3 kıloları 424 ve 427 gr haftası uyumlu dedı ama bakalım... tedırgın oldum...
Çok geçmiş olsun cnm bence doktoruna sor bu durumu inşallah bir daha olmax canımArkadaşlar bugün başıma bir olay geldi. Hiçbiriniz yaşamayın inşallah..sabah eşimin iş yerine geldim kahvaltı hazırladım masa basında bi ateş mide agrısı bas dönmesi basladı cok kısa sürdü kesildi sonra bi defa daha oldu herhalde daraldım diye düşündüm eşim lavaboya gitmişti. Merdiven boşluguna geçtim rahatlayayım diye oturdum yavaş yavaş ter bastı vücuduma içten daraldı içim kollarıma yüzüme. başım deli gibi karıncalandı uyuşur ya el ayak öyle gözlerim karardı göremedim siyahlıktan etrafı göz kapaklarıma agırlık cöktü kapattım gözümü kulaklarıma bişe oturdu sanki zor duymaya basladım eşimi gözlerimi zor açıp aradım doktora götür diye mırıldandıgımı hatırlıyorum elim ayagım boşaldı ölüyorum sandım tepkisiz kaldım cünkü geçsin artık, burada ölecekmiyim bebegime bişe oldu mu vs düşündüm o an sadece. eşim lavabodan çıkana kadar da yavas yavas kalktı etkisi ama net olarak duymam en son duzeldi sonra arabaya bindirdi beni biraz toparlandıgım için gitmedik doktora eşimin durumuda o an yoktu o geldi aklıma yukarda oda vardı uzandım oraya bebektende korktum bişe olmuşmudur diye aşagıda sıcaklık hissettim o an ama bişe yapamıyo insan allahtan bişe yok sanırım hareketlerini hissettim az önce cünkü neden böyle oldum ama anlayamadımyaşayanınız var mı? Uzun zamandır evdeydim uzanırdım yerdim içerdim dışarı cıkmam mı etkiledi acaba bilmiyorum tekrar basıma gelmesin korkuyorum
Canım dönünce yaz yine.merak ederim.canını sıkma.her doktor başka birşey söylüyor.hayırlı haberle gel inşallah.bugun agrım oldugu ıcın doktora gıttım... carsamba detaylıya gırcem ama emın olmamakla bırlıkte bır bebegımın tek atardamarla beslendıgını soyledı... cok uzuldummgelişim geriliği yapabılıyormus... yarısı normal dogarken yarısında bir cok anamolılıkler gorulebılıyormus... sımdı ısteyım ogleden sonra farklı bı doktora daha gıdeyım dıyorum... carsamba da detaylı ıcın gıtcem...
İhtiyaç listeleri var hem burda hem nette.onları yaz.aldıkça tik koy canım.evet alınacak çok şey var.bizim de öyle bir döneme geldi ki nasıl olacak bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.alışveriş yapmaya başlayan arkadaşlar neler aldınızz... Ben artık ufak ufak alalım diiyorum ama eşim çıktıkmı iki günde hallederiz diyor.O iki günde halletme işi toplu parayla olur anca.Para da biriktiremiyoruz suan.Gelen gidiyor.Nası olacaksa.Dedi yine sen al o zaman az az başla diye de,netten bişeyler bakıyorum ama neyi önce alayım bilemedimm..
İhtiyaç listeleri var hem burda hem nette.onları yaz.aldıkça tik koy canım.evet alınacak çok şey var.bizim de öyle bir döneme geldi ki nasıl olacak bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.
Çok geçmiş olsun cnm bence doktoruna sor bu durumu inşallah bir daha olmax canım
Teşekkür ederim arkadaşlar . Umarım tansiyondur ama daha öncede çıktıgına, düştüğüne şahit oldum bu şekilde olmamıştı.. Umarım bir daha yaşamam kesinlikle doktora giderim bir dahakinde. Doktoruma da bahsedecegim bu durumdan. Hamileyken insan daha bir korkuyor Allahım sizleri korusun doğum anı kadar o zamana geldiğin sürede çok önemliçok geçmiş olsun ..anlattığınız sanki gebelikte tansiyon yüksekliğine benziyor Allah korusun.Lütfen bidaha olursa ihmal etmeyin evet eşinizin durumunu düşünmenizi anlıyorum ama hepsi hallolur da sizin ve bebeğinizin sağlığı geri gelmez
Canım bu haftalar böyle oluyor galiba bebek büyüdüğü için.bende ders çalışmak için masaya oturdm biraz zaman geçince elim ayağım uyuştu titredi böyle ayağa kalktm başım hafif döndü şimdi ağzıma bir şeker attım uzanıyorum kan şekerimiz düşüyor galiba dikkat etmek lazım geçmiş olsunArkadaşlar bugün başıma bir olay geldi. Hiçbiriniz yaşamayın inşallah..sabah eşimin iş yerine geldim kahvaltı hazırladım masa basında bi ateş mide agrısı bas dönmesi basladı cok kısa sürdü kesildi sonra bi defa daha oldu herhalde daraldım diye düşündüm eşim lavaboya gitmişti. Merdiven boşluguna geçtim rahatlayayım diye oturdum yavaş yavaş ter bastı vücuduma içten daraldı içim kollarıma yüzüme. başım deli gibi karıncalandı uyuşur ya el ayak öyle gözlerim karardı göremedim siyahlıktan etrafı göz kapaklarıma agırlık cöktü kapattım gözümü kulaklarıma bişe oturdu sanki zor duymaya basladım eşimi gözlerimi zor açıp aradım doktora götür diye mırıldandıgımı hatırlıyorum elim ayagım boşaldı ölüyorum sandım tepkisiz kaldım cünkü geçsin artık, burada ölecekmiyim bebegime bişe oldu mu vs düşündüm o an sadece. eşim lavabodan çıkana kadar da yavas yavas kalktı etkisi ama net olarak duymam en son duzeldi sonra arabaya bindirdi beni biraz toparlandıgım için gitmedik doktora eşimin durumuda o an yoktu o geldi aklıma yukarda oda vardı uzandım oraya bebektende korktum bişe olmuşmudur diye aşagıda sıcaklık hissettim o an ama bişe yapamıyo insan allahtan bişe yok sanırım hareketlerini hissettim az önce cünkü neden böyle oldum ama anlayamadımyaşayanınız var mı? Uzun zamandır evdeydim uzanırdım yerdim içerdim dışarı cıkmam mı etkiledi acaba bilmiyorum tekrar basıma gelmesin korkuyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aldiniz-bakalim.850557/page-35#post-42993711alışveriş yapmaya başlayan arkadaşlar neler aldınızz... Ben artık ufak ufak alalım diiyorum ama eşim çıktıkmı iki günde hallederiz diyor.O iki günde halletme işi toplu parayla olur anca.Para da biriktiremiyoruz suan.Gelen gidiyor.Nası olacaksa.Dedi yine sen al o zaman az az başla diye de,netten bişeyler bakıyorum ama neyi önce alayım bilemedimm..
Sagol canım biraz internetten baktım kan sekeriyle alakalı gibi uyuşma terleme vs .devamlı atıştırmamız gerekiyormuş az az.. Ben kahvaltı yaptıktan sonra yaşadım anlayamadım tek bildiğim çok korktugum bayılsam daha iyiydi dedim geçtikten sonra bu tarz belirtileri hiç bu denli yaşamamıştım. Aslında su içmiyorum neredeyse günde 2 3 bardak anca ondan da olabilir mi bilmiyorumCanım bu haftalar böyle oluyor galiba bebek büyüdüğü için.bende ders çalışmak için masaya oturdm biraz zaman geçince elim ayağım uyuştu titredi böyle ayağa kalktm başım hafif döndü şimdi ağzıma bir şeker attım uzanıyorum kan şekerimiz düşüyor galiba dikkat etmek lazım geçmiş olsun
Canım çok sagol Allahım korusun sizleri,yavrularınızı..
heh, bu iyi oldu.teşekkür ettim :)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-aldiniz-bakalim.850557/page-35#post-42993711
Sorunun cevabı bu topikte tatlım:)
Braun IRT 6520 Kulaktan Ateş Ölçeralışveriş yapmaya başlayan arkadaşlar neler aldınızz... Ben artık ufak ufak alalım diiyorum ama eşim çıktıkmı iki günde hallederiz diyor.O iki günde halletme işi toplu parayla olur anca.Para da biriktiremiyoruz suan.Gelen gidiyor.Nası olacaksa.Dedi yine sen al o zaman az az başla diye de,netten bişeyler bakıyorum ama neyi önce alayım bilemedimm..
Su çok önemli canım doktorum her muayenesinde tekrar tekrar hatırlatıyor.sabah kahvaltımda pekmez yemeye çalışıyorm bugün yemedim böyle oldu bnmde aklıma hemen kan şekerimn düşmüş olabileceği geldi.ama canını sıkma bunlar sık tekrarlanmadığı sürece olağan şeyler sanırımSagol canım biraz internetten baktım kan sekeriyle alakalı gibi uyuşma terleme vs .devamlı atıştırmamız gerekiyormuş az az.. Ben kahvaltı yaptıktan sonra yaşadım anlayamadım tek bildiğim çok korktugum bayılsam daha iyiydi dedim geçtikten sonra bu tarz belirtileri hiç bu denli yaşamamıştım. Aslında su içmiyorum neredeyse günde 2 3 bardak anca ondan da olabilir mi bilmiyorum
inş cnm yaCnm üzülme birşey olmaz Allahın izni ile böyle olan çokmu ş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?