2016 Şubat Anneleri

ben keseyi 5+1 de gördüm ondan 2 once degerim 877 cıkmıştı görünmemişti o yüzden değerin iyi hatta cumartesi keseyi görürsün gidersen
cok sevındım canım ınsallah bıızm de oyle olur keseyı görduk ama flu gorundu cnm mınıcık bıseydı salı gunu tekrar cagırdı

cok sevındım canım ınsallah bıızm de oyle olur keseyı görduk ama flu gorundu cnm mınıcık bıseydı salı gunu tekrar cagırdı

keseyi gördüysen dert etme cnm benim ilk beta acilde acıbademde yapılmıstı 427 cıkmıstı 3 gun sonra baska hastanede gdr gıttım 877 cıktı o gun hastane farkı olabılır dedi ama kese gorunmedı hatta kasık agrım coktu dış gebelıkten cok korkmustum cumartesı cagırdı kese gorundu ama sımdıde bebek goruncek mı kalp atısı duyulcak mı onun derdı sardı resmen gunler gecmıyo haftaya cuma randevu

uff ewet mınık bı kese gordu ıste bebek burda dedı çok mınıktı ama fotografını da verdı salı gunu bebek ıcın cagırdı sanırımm aynen telaş bıtmıycek hıc galıba

belki duyabilirsin canım ben de onun için yarına gideceğim bir gün daha büyüsün diye bekliyorum Pazartesi doktor var gibi demişti İnşallah vardır

tabikide canım Allah nasip etsin inşallah.
inlh cnm en kisa zmanda sagkli bi gebelik geciriceksin ve onu saglikla kucagina alicaksin inaniyorum
Allah sizden binlerce kez razi olsun canlarim. Gercekten dun cevap gelmediyini pek umursanmadigimi sanip cok uzulmuwtum ..sonrada ne iwin var o topikte insanlar bebeklerinin derdinde kalp atiwi kese derken bide senin derdinlemi ugrawacaklar diye kendimede hayli kizmiwdim..wimdi bakinca cok mutlu oldum cevapladiginizi gorup..son 5 gunum inwAllah dediyiniz gibi olur canlarim inwAllah

Slm adre bak saçma sapan yerlere gitti konuşmalar durduk yere birbirimizi kirdik baktıkça gülesim geliyor aşağılama felan bisi değil hamilelik psikolojisi mi nedir bilmiyorum ha ben bundan güzelim çirkinim diyemem demekte yanlış olur çünkü güzellik göreceli bir kavramdır ben senden sadece rica ettim gülcüler koydum ki yanlış anlaşılmasın diye ikimizde alıngan davrandık ben bunu hamilelik psikolojisine veriyorum amacım kırmak felan değildi ki tek.kelime kotu aşağılayıcı bir söz etmedim sana karşı biraz sakin olarak düşün istersen büyütülecek bir şey yok ortada bence

Annemle geçe gün sohbet ediyoruz doğumum nasıl oldu diye sordum, babanla evlendik ben bidaha adet görmedim 6 ay sonrada zaten kıpırdamaya başladın baktım doğurmak üzereyim devlet hastanesine gittik doğdun dedi. Hepsi bu yani, hem ilk gece mahsuluyum hemde doğacağım güne kadar Allaha emanetmişim, eskiden doktormu vardı ultrasonmu vardı sezeryanmı vardı diyo cinsiyeti doğana kadar bilmezmiş kimse bağıra bağıra doğururmuş annelerimiz. Bakmayın biz biraz pipiriğiz nazlıyız aslında böyle düşündükçe şımarıklıkmı yapıyorum acaba diyorum ama merak etmedende duramıyorum :)

Canım sabir ve tevekkül vakti seni çok iyi anlıyorum yalniz nacizhane tavsiyem erken test yapıpta üzülme her testin hassasiyeti farklı benim evde strip olandan vardı onda gayet net çıkmıştı lan verdim ilk 27 çıktı kaset test aldım eşime göstermek için o kadar hayalet bi çizgi çıktı ki görmek çok zordu o yüzden test yapıpta üzülme çıkmazsa erken olabilir

ewet yhaaa tıp ılerledı cok sey öğrendık ama fazla bılgı bazen ıyı de olmuyo kaldıramıyoruz o açıdan

eskıden kımyasal gebelık mı vardı kadınlar adetten 15 gun gecmeden hamıleyım demezlermıs hatta hareket etmeden kımseye soylemezlermıs yanı yaklaşık 5 aylık olana kadar bir de bıze bak daha adet gunu gelmeden kan verıyoruz ogrenıyoruz su hamılelık takvımı sayesınde bırakın haftaları gun be gun ne olup bıtıyor bılmek ıstıyoruz

Yok canim ya zaten bu defa yeminliyimm.evden cikmamaya kararliyim..cikarsam yolum eczaneden gececek..16 si olmam gerek egerki inwAllah gelmezse kirmizilar 20sinde sinavim var universite okuyorum..ozaman alacam bi hayli gecmiw olacak yani 4 gun bi hayli geliyor ya bana en azindan biraz beklemiw olacam...hayirlisi iwte..senin dediyin bu wimdiki gebeliyindemi yoksa daha once gecirdin onumu diyorsun?

Aynen öyle, birde eskiden kadınlar hemen hamile kalırmış gayet sağlıklı olarakda doğum yaparlarmış ben 10 aylık evliyim hiç korunmadık iki kez hamile kaldım ilki zaten düştü birde bu işte. Yok yumurtlama takibi yok bacaklarını havaya dik yok altına yastık koy. Bla bla bla. Böyle bakınca diyorum ki bazı şeyleri bilmeden yaşamak cidden daha sağlıklı. Ben bi ara eşimle sırf çocuk yapmak için birlikte oluyodum aklımda fikrimde hep bu düşünce bu psikoloji. Neyse ki rabbim nasip etti ama bundan sonra eskisi gibi olmam artık akıllandım.

eh ümraniyeyede çok yakın sayılmaz. ama pendik uzak biraz buraya malesef :/
umarım güvenebileceğin iyi bir doktor bulursun canım . henüz hiç gitmedin mi doktora sende
Yol canım daha gitmedim. Kurtköyde emsey hastanesi varmış kadın doğum üzerine tam teşekküllü diyorlar. Ordan aldım randevu 20 hazirana. Çok korkuyorum olumsuz biley duyucam diye. Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…