2016 Şubat Anneleri

Canim doktorunu ara bilgi al yine de umarım mühim bi şey değildir. Bazen benim de iç çamaşırımda ıslaklik oluyor
bugün doktordaydım canım. vajinal enfeksiyon varmış fitil verdi iki tane.inş işe yarar

Ay çok hoş olmuş nasıl yaptın canım anlatsana

çok tşkler canım,
kalın iti masası örtüm vardıikiye katladım oval kısmın ortasıne iğneledim, önce sol tarafını asağı kadar diktim sonra sağ tarafın kafasını koyacak yere kadar diktim, orda biitirip yan diktim, tam ortada durum yün koydum kalanı diktim diğer kısıma da az yün koyup diktim

yarın hem detaylı ultrasyon hemde cildiyede randevum var,
detaylıda heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba devlet hastahanesi detaylının fotosunu verirler mi ?

cildiyeye gebelik lekem oluşuyor çene kısmımda onu soracağım kendi dr umursamamıştı

bi de özel bi soru, sorması ayıptır vajinal kaşıntım cok kötü arttı ve yanmalar başladı, bepantol krem aldım belki pişik oldu
kaşıntıyı gecirir diye ama geçmedi mormal mi ?

Ewet cnm. Bn yine kan verecem yine 110 gidecek
Canım neden saglık ocagında yaptıemıyorsun tahlilini..
Ona cok inceden bakilmisti.bir daha bakmadilar.vitmin hapi kullaniyorum zaten diye galiba
Yaptır mutlaka canım. Bende haziranda yaptırmıştım sadece demirim düşüktü. Birde şimdi yaptırdım b12 vitaminim çok düşmüş.. hemen hap verdi doktor. Tahlilleri akdatmamak lazımmış. Özellikkede takviye ilaç içmiyorsan.
yakında anlarsın canım merak etme

kızlar doktor bana şeker yüklemesi için 75 mg olanı almamı söyledi.normalde 50 mg olan içilmiyor mu.bu niye bana bu kadar yüklendi ki

Bu her hamilede olacak durum canım kahverengi çizgi oluşuyor ama sonra geöiyor merak etme göbegin yukarıdan aşagıya doğru tüylenirse onlarıda alma sonra dökülüyor. Alırsan gerisi çıkar
Ben henüz hiç bebeğin hareketlerini hissedemiyirum.ikinci hamilelikte daha erken hissedilir deniyor ya .19 haftadayim. Ama sanki hiç bişey yok içerde .
canım göbek bölgende fazla kilo varmı?
Kizlae seker yuklemesini haftaya oluyorum.ama eczacı zor geçiyor o tahliller dedi.allahim yardim etsin
benim ilkinde hiç zor olmamıştı. Tadı tuhaf olan bir ilaç gibi bişey içiyorsun. Ama kusarsan bir daha veriyorlar. Kusmaman lazım. O arada bişey yemiyorsun bir aüre sonra yine kan alıyorlar. Yani eskiden böyleydi şimdide böyledir herhalde..

Aşı yaptırmaya gittiğimde kan vereyim o zmn

cnm benimde dualarim seninle... doktorlarin isimlerini duydum daha once hepsi alaninda en iyilerinden... bugun ben ayrintili yaptirdim yarini bekleyemedim... dun doktor kesin degil demisti... gercekten de degilmis... doktor gayet normal tek umbrikal arter sorunu yok dedi... ins senin de bu durum hic sorun yaratmayacak bebegin haftasinda saglikla normal kiloyla dogcak canim ben inaniyorum... bol dua edelim...

Evet oyleymis canim.o bir saatte nasil duracagim bilmiyorum.acliga hic dayanamiyorum son günlerde

Anneler.ayrintili doktoru fetal eko ya yönlendiren varmiydi icimizde.beni haftaya yönlendirdi doktorum. bi problem oldugundan degil kalp isinde onlar uzman onlar baksın dedi.ama benim icim icimi yiyor.acaba kötü birsey mi gordu de söylemedi

Kizlar kafam cok karisti su 7,5 saat olayina.. bunu buldum

Çalışma saatleri

MADDE 9 – (1) Gebe veya emziren çalışan günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.

Evet canım boyle bır madde var zaten
Benım sana dedıgım hamıleyken onceden fazladan calıstıklarını odeyıp odemedıklerını bılmedıgım, yoksa kanunen 7.5 saatten fazla calıstırılamaz. Benım ısıme gelen bırssey olmadıgından kullanmıyorum ben, malıum eve servıs dısınde gıdıp gelmem mumklun degılkı erken cıkayım yoksa kucuk sehırde olsa cıkardım

Kizlar bu 7,5 saatlik calisma suresi sadece 6 gun calisanlari kapsiyormus.. ben 5 gun calisiyorum beni kapsamiyormus.. bir bilginiz varmi acaba? Daha detayli bilgi alabilicegim bir yer varmi, 170 bana ayri muhasebeciye ayri sey anlatmis
Kım dedı 6 gun dıye canım. Oyle bırsey okumadım ben hıcbıryerde. Ayrıca arkadasım Turk Telekomda kullandı bu hakkını yarım saat erken cıktı ve haftasonu calısmıyor

Kizlar bu 7,5 saatlik calisma suresi sadece 6 gun calisanlari kapsiyormus.. ben 5 gun calisiyorum beni kapsamiyormus.. bir bilginiz varmi acaba? Daha detayli bilgi alabilicegim bir yer varmi, 170 bana ayri muhasebeciye ayri sey anlatmis
Arkadaşlar ben bankada çalışıyorum. Gebeliğimi öğrendiğim günden beri işten erken çıkıyorum. Başka bankada çalışan veya kamuda çalışan arkadaşlarım da erken çıkıyor. Bu Hakkı size çalıştığınız kurum değil iş kanunu sağlıyor.

Şuan sağlık sigortam karşılıyor. Ama herkes benim gibi değil. O yüzden komşu şehirlere gidenler var haklısın.

kızlar ben hastanede çalıştığım için bugün bi hemşire arkadaşımdan rica ettim tokluk kan şekerimi ölçtürdüm

yemekten 2 saat sonra 106 çıktı normal zaten, yarın sabah da kahvaltısız gitcem açlık kan şekerimi ölçtürücem o da normal çıkarsa halen şeker yükleme yaptırmama gerek var mı?

kızlar birşey sormak istiyorum özellıkle tesetturlulere . malum soguklar gelıyor ne gıyınıyorsunuz Allahım yaa gobek cok buyuk olmasa da hersey dar kesım oldugu ıcın mantolarımın hıc bırı olmuyor . nasıl bırsey almayı dusunuyorsunuz yada kıslık mont olarak nasıl model gıyınıyorsunuz ? ben sımdı kaban almak ıstıyorum da nasıl bıse alsam pancolar cok kısa , pelerınlerın de kolları yok :/ ay üşüyorummm

İnş bişey çıkmax canım tedbir amaçlı göndrmiştir merak etme.. bir problem olsa söylerdi sana..
canım normal tokluk şekeri ile bu şeker yüklemesi bir degilmiş. Tokluk derken ne yedin mesela şekerli şeylermi?
Yüklemede vücuduna 50 mg şeker veriyorlar onun tahliline bakıyorlar. Biz tokluğumuza baksakta vücudumuzda o kadar şeker varmı bilemeyizki.. birde yükleme yaparken başka hiçbişey yemiyorsun aç karnına ilacı veriyorlar bir daha kan alana kadar başka yiyecek yok. İkisi aynı olmuyor yani.. Sen bilirsin canım..

canım ben tesettürlü değilim hamilelik için de ayrıca bi kaban almaya gerek yok normal montlarımı kabanlarımı giycem önleri kapanmıyor ancak panço gibi pelerin şal aldım kocaman onu da önüme sarar broş gibi bişiyle tuttururum bikaç ay için boşuna pahalı bişi alma:)

evet 2si bir değil de işte şu Canan Karatay hoca yüzünden yaptırmaya korkuyorum bugün öğlen mercimek çorbası, mantı ve tulumba tatlısı vardı hastanede,onları yedim

önünü açık mı bırakıyorsun cnm yanı bende mı oyle yapsam napsam :/ guzel kalın bir şal alıp kamufle mı olsam DD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…