- 14 Eylül 2015
- 110
- 125
- 53
- 34
Evet sahabe ismi diye istemistik te tabi niyetleri goredirr. Benim arkadaş Musab bin umeyr koydu komple oda tuhaf oldu çünkü musabin oğlu umeyr. Manasında babasının adı ferhat az saçma olduaaaaa gercekten mı ben de okadar arastırdım musab bin umeyr den dolayı cok ıstıyorduk . biraz daha arastırayım en iyisi
Çok geçmiş olsun canım fitil hemen ise yarıyor merak etme. Bol bol yoğurt ye enfeksiyona iyi gelirbugün doktordaydım canım. vajinal enfeksiyon varmış fitil verdi iki tane.inş işe yarar
Teşekkür ederim deneyecem umarım yapabilirimçok tşkler canım,
kalın iti masası örtüm vardıikiye katladım oval kısmın ortasıne iğneledim, önce sol tarafını asağı kadar diktim sonra sağ tarafın kafasını koyacak yere kadar diktim, orda biitirip yan diktim, tam ortada durum yün koydum kalanı diktim diğer kısıma da az yün koyup diktim
Canim mantar olabilir yanma ve kaşıntı onun göstergesi bildiğim kadarı ile. Bence doktoruna danisyarın hem detaylı ultrasyon hemde cildiyede randevum var,
detaylıda heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba devlet hastahanesi detaylının fotosunu verirler mi ?
cildiyeye gebelik lekem oluşuyor çene kısmımda onu soracağım kendi dr umursamamıştı
bi de özel bi soru, sorması ayıptır vajinal kaşıntım cok kötü arttı ve yanmalar başladı, bepantol krem aldım belki pişik oldu
kaşıntıyı gecirir diye ama geçmedi mormal mi ?
Bn ikili dugmeli kabanlarimin dugmelerini geriye cektim.goruntusunde problem olmadi.ayriueten masraf etmek istemiyorum bendeönünü açık mı bırakıyorsun cnm yanı bende mı oyle yapsam napsam :/ guzel kalın bir şal alıp kamufle mı olsamDD
Biraz önce aynı acıyı çektim .. valla bir tuhaf sızlıyo zonkluyo garip bir ağrıkizlar goguslerim cok agriyor özellikle böyle sizliyor normal biseymi 21.haftadaym bu sekilde agri ceken var mi
Dr.lar da ne dusunurse dusunsun karari biraz da hastaya biraksin seker ciksa diyet verecekler yemene icmene dikkat et diyecekler zaten. Simdiden dikkat ediyoruz zaten bebisler icin normalden daha saglikli besleniyoruz. Bizleri tamamen kor cahil yerine koymalarina da tahammul edemiyorum. Benim dr.um sunu oneriyoruz yaptirmak istiyor musunuz diye soruyor yaptirmak istemiyorsam bi daha konuyu acmiyor. Kapiya yazi asmasi da ilginc. Butun bilim insanlari birbirini elestirebilir ama o oyle yazi asinca zaten gerginiz insan daha cok geriliyorBen de kararsızım ama yaptırmayacağım sanırım.çünkü bir ay kadar önce Açlığa da tokluğa da bakılmıştı.şüphelenecek bişey çıkmadı.bizim Dr daha ilk randevuda rengini belli etmişti gerçi:) Canan karatayı eleştiren bir makale asmıştı kapıya.kardiyalog nasıl karar verir şeklindeydi :) ama cidden onu yapmak ben de istemiyorum.midem zaten hassas...
Benimkilerin cogu yepyeni duruyor ara ara kusmalari olmustu ama onluge denk gelmisti henuz onlari da cikarmadim bi cikarsam eksikler de ortaya cikar bi seyler almak istiyorum ama olunca da kiyamiyorumBenim oğlumdan da baya birşey var ama benim oğlumun doğumdan başlayıp hala süren reflüsü var. Herşeyi kusuntu koktuğu için atmak zorunda kaldım bu eve taşınırken. Yoksa 5 çocuk rahat büyütürdüm. Kustuğu için baya bir kıyafet almıştım.
Tuy dokuculeri normalde de kullanmayin bence cok fazla kimyasal var ustelik ayni jilet vurmus gibi oluyor onun yerine sabun surup kopurtup jilet yapin sabun kayganlastirir olur biter bu siralar daha tek gebelikler icin rahat donem eldivenle rahat rahat halledebilirsiniz benim ikiz oldugu icin biraz zorlanirim ama eldivenle sansimi denicemCanim tüy Dökücü krem zararlı bildiğim kadarı ile önermıyorlar. Sararticilarda aynı şekilde
Hamileyken ben fazla usumemistim cok soguk bi yerde uzun sure yurumeniz gerekmiyorsa bence de masrafa gerek yok ben hamileyken ve emzirirken hic kalin kazaklarimi giymemistim en soguk gunlerde bile en ince kazaklari giymistim o bile terletmistiBn ikili dugmeli kabanlarimin dugmelerini geriye cektim.goruntusunde problem olmadi.ayriueten masraf etmek istemiyorum bende
Benim de cuma gunu birden sut gelirmis gibi bir sizi oldu sanirim sut kanallari aciliyor yada sut uretmeye basliyoruz bildigim kadariyla normalkizlar goguslerim cok agriyor özellikle böyle sizliyor normal biseymi 21.haftadaym bu sekilde agri ceken var mi
Aynen canım kamufle :)önünü açık mı bırakıyorsun cnm yanı bende mı oyle yapsam napsam :/ guzel kalın bir şal alıp kamufle mı olsamDD
muhtemelen mantar olmuşsun canım genelde fitil veriyor doktorlar ama ben sana farklı birşey onereyim 1 ölçü sirke 9 ölçüde suyu bir kaba koy o suyla teharetlen sürekli işe yarayacaktıryarın hem detaylı ultrasyon hemde cildiyede randevum var,
detaylıda heyecanlıyım ve merak ediyorum acaba devlet hastahanesi detaylının fotosunu verirler mi ?
cildiyeye gebelik lekem oluşuyor çene kısmımda onu soracağım kendi dr umursamamıştı
bi de özel bi soru, sorması ayıptır vajinal kaşıntım cok kötü arttı ve yanmalar başladı, bepantol krem aldım belki pişik oldu
kaşıntıyı gecirir diye ama geçmedi mormal mi ?
Canım birde hbA1c diye bir test var 3 aylık şeker onuda yaptirirsan gerek yok dedi benim doktorum bu arada 50 gr şeker 4 tane baklava ya eşdeğer mis çokta korkulacak bişey değil aslında aç karna 4 baklava yemek ama için rahat edecekse açlık tokluk hbA1c ile ara ara takip edebileceğini söyledi bana bende öyle yaptıracağım ama 24. haftadan sonra ayda 1 baktiririmkızlar ben hastanede çalıştığım için bugün bi hemşire arkadaşımdan rica ettim tokluk kan şekerimi ölçtürdüm
yemekten 2 saat sonra 106 çıktı normal zaten, yarın sabah da kahvaltısız gitcem açlık kan şekerimi ölçtürücem o da normal çıkarsa halen şeker yükleme yaptırmama gerek var mı?
Büyük ve çok gözlü olmasını istiyorsan bisikletci yada dağcı çantası sipariş verebilirsin ben bisikletci çantası aldım ama henüz gelmediİyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben bebek bakım çantası araştırmasındayım ama beğendiğim bi model bulamadım henüz büyük olsun istiyorum hafta sonları anneme gidiyoruz diye ama modeller genelde küçük geliyo gözüme tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?
Bnmde öyle astıma çevirdi canım hangi şehirde yaşıyorsunBahar alerjisinin cok cok ilerlemis haliydi sikayetim...nefes alamiodum...goz yasarmasi, burnum akiodu ama selale gibi.halsizlik falan oyle iste
Tmm cnm sorayımBundan 1 ay önce gene kan tahlili istemişti şeker yüklemesi de yapmami öneriyor.sen sor canım bazen unutuyorlar
Aaaa öylemi bn kan uyuşmazlığı testi yaptırıyorum ayrıntılı onu da her yer yapmıyor ı yüzden orda yaptırmıştım bunu öğrendiğim iyi olduSağlık ocağında yaptırabilirsin canım kan tahlilini . Toplum halk sağlığı kuruluşları tahlilleri Acıbadem hastanesine gönderiyor :) yani sonuçlara Acıbadem bakıyor:)
Eee sen 1,5 saat sut izninde ne yapicaksin, bize onu veriyorlar.. onu veriyorlarda bunuda vermek zorundalar.. ama beni kapsamiyormus.. cok tuhafima gitti gerci, arastiricam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?