2016 Şubat Anneleri

aaaaa gercekten mı ben de okadar arastırdım musab bin umeyr den dolayı cok ıstıyorduk . biraz daha arastırayım en iyisi
Evet sahabe ismi diye istemistik te tabi niyetleri goredirr. Benim arkadaş Musab bin umeyr koydu komple oda tuhaf oldu çünkü musabin oğlu umeyr. Manasında babasının adı ferhat az saçma oldu

Teşekkür ederim deneyecem umarım yapabilirim

Canim mantar olabilir yanma ve kaşıntı onun göstergesi bildiğim kadarı ile. Bence doktoruna danis

önünü açık mı bırakıyorsun cnm yanı bende mı oyle yapsam napsam :/ guzel kalın bir şal alıp kamufle mı olsam DD
Bn ikili dugmeli kabanlarimin dugmelerini geriye cektim.goruntusunde problem olmadi.ayriueten masraf etmek istemiyorum bende

kizlar goguslerim cok agriyor özellikle böyle sizliyor normal biseymi 21.haftadaym bu sekilde agri ceken var mi

Dr.lar da ne dusunurse dusunsun karari biraz da hastaya biraksin seker ciksa diyet verecekler yemene icmene dikkat et diyecekler zaten. Simdiden dikkat ediyoruz zaten bebisler icin normalden daha saglikli besleniyoruz. Bizleri tamamen kor cahil yerine koymalarina da tahammul edemiyorum. Benim dr.um sunu oneriyoruz yaptirmak istiyor musunuz diye soruyor yaptirmak istemiyorsam bi daha konuyu acmiyor. Kapiya yazi asmasi da ilginc. Butun bilim insanlari birbirini elestirebilir ama o oyle yazi asinca zaten gerginiz insan daha cok geriliyor

Benimkilerin cogu yepyeni duruyor ara ara kusmalari olmustu ama onluge denk gelmisti henuz onlari da cikarmadim bi cikarsam eksikler de ortaya cikar bi seyler almak istiyorum ama olunca da kiyamiyorum

Canim tüy Dökücü krem zararlı bildiğim kadarı ile önermıyorlar. Sararticilarda aynı şekilde
Tuy dokuculeri normalde de kullanmayin bence cok fazla kimyasal var ustelik ayni jilet vurmus gibi oluyor onun yerine sabun surup kopurtup jilet yapin sabun kayganlastirir olur biter bu siralar daha tek gebelikler icin rahat donem eldivenle rahat rahat halledebilirsiniz benim ikiz oldugu icin biraz zorlanirim ama eldivenle sansimi denicem

Bn ikili dugmeli kabanlarimin dugmelerini geriye cektim.goruntusunde problem olmadi.ayriueten masraf etmek istemiyorum bende
Hamileyken ben fazla usumemistim cok soguk bi yerde uzun sure yurumeniz gerekmiyorsa bence de masrafa gerek yok ben hamileyken ve emzirirken hic kalin kazaklarimi giymemistim en soguk gunlerde bile en ince kazaklari giymistim o bile terletmisti

kizlar goguslerim cok agriyor özellikle böyle sizliyor normal biseymi 21.haftadaym bu sekilde agri ceken var mi
Benim de cuma gunu birden sut gelirmis gibi bir sizi oldu sanirim sut kanallari aciliyor yada sut uretmeye basliyoruz bildigim kadariyla normal

muhtemelen mantar olmuşsun canım genelde fitil veriyor doktorlar ama ben sana farklı birşey onereyim 1 ölçü sirke 9 ölçüde suyu bir kaba koy o suyla teharetlen sürekli işe yarayacaktır
Canım birde hbA1c diye bir test var 3 aylık şeker onuda yaptirirsan gerek yok dedi benim doktorum bu arada 50 gr şeker 4 tane baklava ya eşdeğer mis çokta korkulacak bişey değil aslında aç karna 4 baklava yemek ama için rahat edecekse açlık tokluk hbA1c ile ara ara takip edebileceğini söyledi bana bende öyle yaptıracağım ama 24. haftadan sonra ayda 1 baktiririm

Büyük ve çok gözlü olmasını istiyorsan bisikletci yada dağcı çantası sipariş verebilirsin ben bisikletci çantası aldım ama henüz gelmedi

Sağlık ocağında yaptırabilirsin canım kan tahlilini . Toplum halk sağlığı kuruluşları tahlilleri Acıbadem hastanesine gönderiyor :) yani sonuçlara Acıbadem bakıyor:)
Aaaa öylemi bn kan uyuşmazlığı testi yaptırıyorum ayrıntılı onu da her yer yapmıyor ı yüzden orda yaptırmıştım bunu öğrendiğim iyi oldu

günaydın,

Eee sen 1,5 saat sut izninde ne yapicaksin, bize onu veriyorlar.. onu veriyorlarda bunuda vermek zorundalar.. ama beni kapsamiyormus.. cok tuhafima gitti gerci, arastiricam..

emzirme için yaygın bir durum olduğu için ona itiraz edemiyorlar. toplu kullanım yaptırdıkları için.
küçük işletmeler ne yazıkki böyle izinleri göz ardı ediyorlar. :/

Şuan zaten benim durum karma karışık. iki şirkette çalışıyor gibiyim, birinde işim bitiyor diğerine dönüyorum. döndüğümde zaten adapte olamıyorum. yetiştirmem gereken işler var, yoksa çoktan bir iki rapor alıp evde yatma işine girerdim :)

A bu arada iş yerinizde isg uzmanı vardır illa ki, onunla iletişime geçmenizi öneririm. Bende kendilerine bu 7,5saat durumu sorgulatacağım.
bulunduğum kimyasal kokulu laboratuvar ortamını değiştirmeleri için doktor raporu almama rağmen salladılar, en son isg uzmanı ve iş yeri hemşiresini araya soktum.

Günaydınnnnn fıstıklar :) dün dr a gittim artkk eminim fatmanur Balcıoğlu ile devam edicem giden varmı aranızda central hospital..??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…