2016 Şubat Anneleri

Kizlar merhaba anadolu yakasinda üsküdar anadolu hastanesine giden var mi detayli ultrason için ? Ben ilk defa gidicem mecbur kaldim ama nasildir acaba

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Ben bebek bakım çantası araştırmasındayım ama beğendiğim bi model bulamadım henüz büyük olsun istiyorum hafta sonları anneme gidiyoruz diye ama modeller genelde küçük geliyo gözüme tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

evet 2si bir değil de işte şu Canan Karatay hoca yüzünden yaptırmaya korkuyorum bugün öğlen mercimek çorbası, mantı ve tulumba tatlısı vardı hastanede,onları yedim
Ben de kararsızım ama yaptırmayacağım sanırım.çünkü bir ay kadar önce Açlığa da tokluğa da bakılmıştı.şüphelenecek bişey çıkmadı.bizim Dr daha ilk randevuda rengini belli etmişti gerçi:) Canan karatayı eleştiren bir makale asmıştı kapıya.kardiyalog nasıl karar verir şeklindeydi :) ama cidden onu yapmak ben de istemiyorum.midem zaten hassas...

Orkiedog un çok güzel.tavsiye ederim.

Ben koruda aylin anil arslan hocaya gidiyorum ve cok memnunum.tavsiye ederim.cok ilgili ve pozitif bir insan

evet 2si bir değil de işte şu Canan Karatay hoca yüzünden yaptırmaya korkuyorum bugün öğlen mercimek çorbası, mantı ve tulumba tatlısı vardı hastanede,onları yedim
Evet öylede onun dediklerine karşı çılan doktorlarda çok... bilemiyorum ama şeker yüklemesi yapmazsam ve bende daha sonra şeker çıkarsa bebeğime bişey olursa kendimi affedemem o yüzden ben yaptıracagım canım.. herkesin kendi kararı

Ben koruda aylin anil arslan hocaya gidiyorum ve cok memnunum.tavsiye ederim.cok ilgili ve pozitif bir insan
biz eryamanda oturuyoruz canım. bize çukurambar çok uzak. diğerine 10 dk da gidiyoruz. yine gidilir tabi zorda kalsak ama izin almak vs. zor oluyor. hemen ulaşmak istiyorum açıkçası. doğum içinde aynı ileriki aylarda fazlaca git gel oluyor. yollarda vakit geçmesin istiyorum

Benim oğlumdan da baya birşey var ama benim oğlumun doğumdan başlayıp hala süren reflüsü var. Herşeyi kusuntu koktuğu için atmak zorunda kaldım bu eve taşınırken. Yoksa 5 çocuk rahat büyütürdüm. Kustuğu için baya bir kıyafet almıştım.

Canim tüy Dökücü krem zararlı bildiğim kadarı ile önermıyorlar. Sararticilarda aynı şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…