En kotusude o biliyomusun..zaman gectikce hem ewine hem kendine saygisizlik yapmiwsin gibi geliyo yani ben oyle hissesiyordum..ve o psikolojiyle kesinlikle olacagi varsada olmuyoAynen öyle, birde eskiden kadınlar hemen hamile kalırmış gayet sağlıklı olarakda doğum yaparlarmış ben 10 aylık evliyim hiç korunmadık iki kez hamile kaldım ilki zaten düştü birde bu işte. Yok yumurtlama takibi yok bacaklarını havaya dik yok altına yastık koy. Bla bla bla. Böyle bakınca diyorum ki bazı şeyleri bilmeden yaşamak cidden daha sağlıklı. Ben bi ara eşimle sırf çocuk yapmak için birlikte oluyodum aklımda fikrimde hep bu düşünce bu psikoloji. Neyse ki rabbim nasip etti ama bundan sonra eskisi gibi olmam artık akıllandım.
Gozun aydin canim sona kadar boyle sorunsuz inwAllah :)Kese göründüü:)
oyle mı cnm bana 23 hafta suren gebelıgımde hemsıre demıstı ıkı gunde ıkı kat artmamıstı telaşlanıp gıtmıstım hemsıre keseyı gorduk artık hcg nın bı onemı yok demıstı ınsallah sıkıntı olmaz salıya kadar sabretmem lazım ama u ılk haftalar boyle kalbı duyduktan sonra boyle olmuyo ıkılı test zamanı bıraz telaş oluyo işte ayrıntılı falan onların aralarıda bır ay sen de bu arada zaten artık gebelıgı busbutun kabul edıyosun telaş yapmıosun su gunlerhayırlısıyla guzelce gecseonu bana da söyledi doktor artık baktırma hcg ye diye
Amin inşllhh hepımız rahat atlatalım bu süreci,benim yaşım kilom ve hipotroit problemım var inşllh saglıklı bı gebelik gecrr sağlıklı bi bebek alırım kucağıma,bana dua edin..duamıza ekleyelım birbirimizi...Gozun aydin canim sona kadar boyle sorunsuz inwAllah :)
canım ben gecen ay tedavı oldum 10 tane menogen ve çatlatma ıgnesı oldum 3 yumurta gelıstı ama tek fıkrımız cocuktu sadece onun ıcın beraberlık oldu ve 3unden bırının tutacagına ınanıyordum ve kısmet degılmıs bu ay kendımızı rahat bıraktık onumuzdekı ay ıcın aşılama olmazsa tup bebek yoluna gıdecektık bu ay da 3. gun testlerı ıcın dra gıttım yaptırdım guzel cıktılar ben ıstemedım dr bana klomen verdı bısey demedım sonra bu ne yaa o kadar ıgne ıse yaramadı klomen mı yarıycak dedım sonrada amaaaan ıc nolcak nasılolsa olmuyo dedım yum gelıstı dollendı ınsallah da sıkı sıkıya tutunacak bana yanı bu ay hep kafamda onumuzdekı ayın aşılama fıkrı vardı bu ay hamıle olacahgımı hıc dusunmemıstım kafa rahat olmalı en onemlısı bu benceAynen öyle, birde eskiden kadınlar hemen hamile kalırmış gayet sağlıklı olarakda doğum yaparlarmış ben 10 aylık evliyim hiç korunmadık iki kez hamile kaldım ilki zaten düştü birde bu işte. Yok yumurtlama takibi yok bacaklarını havaya dik yok altına yastık koy. Bla bla bla. Böyle bakınca diyorum ki bazı şeyleri bilmeden yaşamak cidden daha sağlıklı. Ben bi ara eşimle sırf çocuk yapmak için birlikte oluyodum aklımda fikrimde hep bu düşünce bu psikoloji. Neyse ki rabbim nasip etti ama bundan sonra eskisi gibi olmam artık akıllandım.
5 gün sonra güzel haberi alırsın inşallah canım benim rabbim isteyen hiçkimsenin kucağını boş bırakmasınAllah sizden binlerce kez razi olsun canlarim. Gercekten dun cevap gelmediyini pek umursanmadigimi sanip cok uzulmuwtum ..sonrada ne iwin var o topikte insanlar bebeklerinin derdinde kalp atiwi kese derken bide senin derdinlemi ugrawacaklar diye kendimede hayli kizmiwdim..wimdi bakinca cok mutlu oldum cevapladiginizi gorup..son 5 gunum inwAllah dediyiniz gibi olur canlarim inwAllah
hayırlıı olsunnnn rabbım tamamına erdırsınKese göründüü:)
hadi bakalım canım inşallah güzel haberler bekliyoruz.günaydın herkese bugün doktor randevum var 3'te kalp atışı için gideceğim,gece 4'e kadar uyuyamadım heyecandan inşallah güzel haberlerle gelebilirim bana dua edin nolur
bendede oluyor hep, bende korkuyorum daha önce 2 kayıp yaşadığım için.kızlar günaydın benim dün gece peçeteye 2 3 damla kahverengi leke gelmiş sabah değiştirdim yine geldi önemli bişey varmıdır ilk gebeliğim çok korktum aceba doktoramı gitsem gidersem alttan bakmak istermiki ben vajinismus hastasıyım nasıl olur kafayı yemek üzereyim
Gözün aydın canım darısı kalp atışına inşallahKese göründüü:)
bendede sadece onlar var hatta göğüs ağrım geçiyor yavaş yavaş korkuyorumKızlar, kasık ve göğüs ağrısı dışında hiç gebelik belirtisi olmayan kimler var?
stres olmak bir işe yaramıo maalesef canım en güzeli zaten moralini yüksek tutmak bende zaman zaman korkulara kapılıyorum engel olmaya çalışıyorum kendimeayyy ıyı kı boyle soyledın cnmm yaaa bırılerının normal sıkıntı yok demesı ıyı oluyo bu durumlardaaa
ikiz olmasın canım. sonradan bir kese daha oluşur belki :)canım karından baktı az kaldı sonucun cıkmasını senın beta hızlı ılerlıyo canım masallahhh ıkı kattan cok daha fazla artmısss farkettınmı 244 den 700 e cıkmıs bu gıdısle benı gecersın sen
Bende de sadece gogus agrisi var hatta sıksık kontrol ediyorm aciyolar mi die :) kasik agrim dun olmadi hic korkuyorm gelismezse diebendede sadece onlar var hatta göğüs ağrım geçiyor yavaş yavaş korkuyorum
benim hep böyle arttı aslında ilki 41 idi sonra 244 oldu sonra da 721 maşallah diyelim rabbim nederse o olurikiz olmasın canım. sonradan bir kese daha oluşur belki :)
aaaa 4+ 6 da mı kese göründü, maşallah inşallah bende görürüm erkenden.4+6yım ben bugun
senın gunler ılerlemıs benımde o gune geleydı bı hayırlısıyla dı mı telaş etmıycem artık stres fazlasıyla yaptım yeterstres olmak bir işe yaramıo maalesef canım en güzeli zaten moralini yüksek tutmak bende zaman zaman korkulara kapılıyorum engel olmaya çalışıyorum kendime
kese gorundu ama hcgsı bıraz dusuk geldı endıselendım bende bıraz ama kızlar saolsun benı yatıstırdıular normal hersey canım kese soyle gorundu verdıgı kagıtta KESE FLU GÖZLEDNDI yazıyor yanı salı gunu tekrar cagırdıaaaa 4+ 6 da mı kese göründü, maşallah inşallah bende görürüm erkenden.
topik hızlı ilerliyor canım, üzülme ben yetişemiyorum şahsen. ama gerçekten bu süreçler çok panik içinde geçiyor. helede ben gibi daha önce kaybı olan varsa diken üstündesin. bir bilgi almak için uğraşıyorsun. her şey gönlünce olsun rahat ol.Allah sizden binlerce kez razi olsun canlarim. Gercekten dun cevap gelmediyini pek umursanmadigimi sanip cok uzulmuwtum ..sonrada ne iwin var o topikte insanlar bebeklerinin derdinde kalp atiwi kese derken bide senin derdinlemi ugrawacaklar diye kendimede hayli kizmiwdim..wimdi bakinca cok mutlu oldum cevapladiginizi gorup..son 5 gunum inwAllah dediyiniz gibi olur canlarim inwAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?